Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

http://ustpl.cabanova.ro/CERTIFICAT-DE-NASTERE.html

In link-ul asta zice cam ca mine
Numele de familie al copilului poate fi stabilit de parinti, in cazul in care acestia nu au acelasi nume. Deci dati declaratii si copilul poarta ce nume v-ati inteles voi.
AlexaM ma bucur ca dintr-o "fobie" a iesit ceva frumos. Sper ca daca o sa vina si la mine momentul, sa fie la fel. Avand in vedere ca esti de meserie, poate o sa-ti cer sfatul. Cum o fi... nici in rochie de mireasa nu ma visez macar....

_
Our future determines our past
Fasolica de S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

denisa felicitari pentru Asa, mariti numarul carucioarelor bleu, sa aiba fata mea de unde alege

_
Our future determines our past
Fasolica de S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Boo ai fost mortala! si eu la fel am facut pt numele meu!!!!
sa vezi disperare pe tata cind a auzit ca-mi schimb numele, la prima casatorie: cum, macar tu sa-l porti, daca mai departe n-o sa-l poarte nimeni. Dragul de el! Dupa ce am divortat l-am ascultat, asa ca o sa am mereu numele meu....

13+

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Legea nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civila zice asa in legatura cu numele de familie al copilului:

“Daca parintii nu au nume de familie comun sau exista neconcordanta între prenumele copilului trecut în certificatul medical constatator al nasterii si declaratia verbala a declarantului, întocmirea actului de nastere se face pe baza declaratiei scrise si semnate de ambii parinti, din care sa rezulte numele de familie si prenumele copilului. "

Deci copilul poate lua numele unuia din parinti sau numele lor reunite dupa cum stabilesc parintii

Edit: Scuze de reactia intarziata! Nu vazusem mesajul lui July!

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

denisa (tiza lu fii-mea ) ai carucior albastru. Felicitari din suflet pt bebe sanatos

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

SUPER Denisa, felicitari pentru Chiar te intrebam azi intr-un post anterior daca stii culoarea caruciorului. Sa va traiasca si sa creasca mare! Inca un pretendent pentru printesa mea! Yuppppeeee!

Burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Boo eu iti inteleg perfect dorinta dar gandeste-te cand va scrie pe foaia de examen ca il cheama Alexandru plus cele doua nume. Si eu as fi vrut ca Alexei sa poarte numele meu (doar al meu dar se opuse taticu dehh) dar m-am gandit ca ar fi scris romane la nume.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Denisa.... Vor fi o gramada de baietei in toamna...:D
Abia astept...la mine in familie sunt numai fete ... adica am vazut copii mici doar fete si am numai verisoare etc...tare sunt curioasa cum o fi cu baiat.
Tasu' e in al noualea cer...abia asteapta sa-i ia masinutze (deja a ochit cateva) sa se joace el cu ele...

Nasu' lui Matei va fi cel mai bun prieten al nostru care e tot singur, apropo de discutiile de mai devreme, si nu e nici o problema, am verificat.

July, eu nu aveam nici o idee de rochie, dar sa ma mai visez in rochie... Cand ne-am hotarat vroiam o rochita cu bretelutze...simpluta de vara etc...
Pana la urma am avut o rochie f simpla dar cu crinolina (tip: daca e vara mori de cald daca rochia e lunga si nu ai crinolina=cercuri). Nici eu nu stiam dar tipul de la care am cumparat rochia mi-a zis ca mi-o da gratis si i-o aduc dupa nunta daca n-o port, daca o port sa ii aduc banii...si am purtat-o ca am avut nunta pe 7 iulie si a fost ffffffffff cald.

Cat despre sfaturi...oricand cu placere.

AlexaM

21+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Denisa felicitari!! E clar o odisee plina ochi de baieti! Sa va traiasca si sa fie sanatos si chipes. Sa aiba fata lui July de unde alege

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

in plus, copilul este declarat de tata la primarie, de unde i se elibereaza certificatul de nastere, fara care nu va externeaza din maternitate. cel putin la mine asa a fost la ambii copii. la al doilea, cind nu eram casatorita, nu am dat nicio declaratie scrisa cu numele copilului, a venit domnu' tata cu certificatu in mina si numele lui pe hirtie. oricum nu vroiam altfel, pt ca numele tatalui stabileste legaturile juridice de mai tirziu. si oricum, n-as fi reusit nicodata sa-l conving pe taica-su sa nu poarte baiatu' numele lui...

13+

13+

Mergi la inceput