Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Sa il auziti pe al meu, cu accentul lui frantzuzesc dulce foc, cum spune el "draga mea" sau "sotzia mea". E mortal.

In schimb cand vorbeste despre mine e mai simplu, spune "baby". De altfel asa ma si striga, nu aud niciodata "Eva" din gura lui. :)))

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, eu sunt "pui mic" pentru sotul meu. Sa vedem dupa ce vine pe lume bebelina cine va fi puiul mic

Burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Acu' 2 sapt am primit o citatie acasa ca in decembrie s-a incalcat nush ce regula de circulatie cu masina noastra si chema soferul la politie. Se duce al meu, era ceva pt o parcare neregulamentara. Nestiind ce "pedeapsa" o sa primeasca ma suna si ma anunta ca o sa zica ca am condus eu, ca el avea deja niste puncte si cica sa nu mai ia. Ii cere politaiul buletinul meu si vede ca nu avem acelasi nume: pai cum domle, asa nevasta aveti, nici macar numele nu vi-l poarta. Ba da domle, da' abia ne-am luat, inca nu ne-am schimbat buletinele...
aproape ca l-a emotionat sa nu ne dea amenda... da' i-a trecut repede

_
Our future determines our past
Fasolica de S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

fetele, cu numele e asa: cupilu' ia numele lu' tat-so, ca el tb sa-l recunoasca, adica, in termeni juridici, se stabileste filiatia dupa tata. treaba asta nu are nicio legatura, dpdv legal, cu casatoria. in fata legii - iertati neuronu' gravid, da' nu mai stiu legea pe dinafara - copiii rezultati din casatorie au aceeasi drepturi ca si cei din afara ei, fata de care s-a stabilit filiatia dupa tata.
carevasazica... maritate, nemaritate copilu' e al lui tat-so si pe numele lui. Boo, daca sunteti casatoriti, dar aveti nume de familie diferite, fiindca asa ati hotatrit in momentul incheierii casatoriei, copilul ia numele tatalui, nu-l poate lua pe al tau si nici pe cele doua combinate, fiindca nu le aveti voi combinate. Pt cele care urmeaza sa se casatoreasca, in declaratia pe care o dati inainte stabiliti ce nume veti purta dupa casatorie. puteti lua voi numele sotului, el numele voastru, le puteti pastra pe amindoua combinate, dar amindoi, adica nu-si poate adauga doar sotia numele sotului si el sa-l pastreze pe al lui, sau va puteti pastra fiecvare numele de dinainte.

N-am uitat chiar tot din facultate, fata dasteapta!

13+

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ilia eu am o prietena care e maritata si fiecare si-a pastrat numele lui iar copilul le poarta pe amandoua....nu te contrazic dar stiu sigur ca copilul lor ale ambele nume deci cred ca se poate si asa.

July tare faza cu politistul!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ilia m-am lamurit. deci asa e legea inteleg. numele meu o sa se stinga odata cu mine dar asta e , eu am facut tot ce am putut pentru el

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu stiu asa ca daca nu suntem casatoriti copilul va al mamei...si se trece numele meu si al 'NUMITULUI' si aici se trece numele tatatlui si ia numele tatalui daca el il declara si e de acord sa-i poarte numele. Dar asta cu 'NUMITULUI' suna tare aiurea , nu vreau sa scrie asa la Mikul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetele care se tem de toata nebunia de la nunta.

Eu si actualul sot suntem impreuna de 11 ani. La 10 ani si sase luni ne-am casatorit. Stam impreuna de nici nu mai stiu...dar nu am vrut sa ne casatorim pt ca intotdeuna mi-a fost groaza de ziua aia si de toata presiunea si etc. Plus ca pt noi o foaie de hartie nu inseamna nimic...si acum suntem exact la fel ca inainte de casatorie...absolut nimic nu s-a schimbat..decat numele meu (asa am hotarat eu intr-un final ca nu vroiam nici pe ala sa il schimb)
Ne-am hotarat sa ne casatorim pt ca ne hotarasem sa facem un bebe si vroiam sa fim casatoriti cand vine.
Am hotarat sa iau numele lui pt ca dorim 2 prenume pt bebe si cu doua nume de familie ne-ar fi injurat pe amandoi toata viata mai ales ca ambele pot fi confundate cu prenume. Mai ales daca era sa fie baiat...asa cum este...imaginati-va Mihai-Ilie Matei Andu...confuzie totala...nimeni n-ar fistiut care e numele de fam, care prenumele etc...
A fost superb la nunta si daca ar as putea as mai face-o inca o data.
Am facut nunta exact asa cum am vrut noi, noi am organizat tot si nu am lasat pe nimeni sa se bage. Noi am platit tot ca sa nu aiba nimeni pretentii si a fost ca o petrecere intre prieteni si cu ceva rude. Fara fitze, fara figuri, fara superstitii fara nimic care ne-ar fi facut sa nu ne simtim bine si sunt foarte mandra de cum a fost totul...
Asa ca fetelor (cele care se tem de nebunia zilei...cele care refuza din principiu sa ma ignore...le inteleg) nu-i lasati pe ceilalti sa va influenteze si nici sa va priveze de o amintire superba.

Intre timp mi-am facut si firma de organizari evenimente...ca sa intelegeti ce mult mi-a placut si intotdeauna ii voi ajuta pe cei carora le voi organiza nuntile sa isi indeplineasca visul, oricare ar fi el.

Botezul, evident, va fi tot la fel, nonconformist, confortabil pt bebe Matei si pe placul nostru. Cui nu-i convine...n-are decat sa stea acasa si sa nu vina.

Multa sanatate!

AlexaM

21+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

acuma... musette, terminai si eu facultatea de vreo 8 ani, s-o fi schimbat modificarea. eu doar variantele astea le stiam, dar ma mai interesez

si eu pe tine

13+

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Fetelor am venit acum de la eco!!
Ma treceti si pe mine in listuta cu un carucior bleu, va rog!!!
Am baietel!!!
Acum trebuie sa ne gandim la nume!!
E sanatos tun, doar ca dormea si nu s-a miscat!! Dar dormea cu funduletul la noi asa ca am vazut f..f bine putulica!!

Va citesc din urma si revin

19 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput