Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Codruta27 spune:
Haideti ca ma bag si eu in seama, dar cu tata socru preot.. m-am interesat despre botez. Copiii se pot boteza oricand, chiar si la cateva ore dupa nastere, trebuie sa treaca 40 de zile de la nastere, ca sa poata intra si mamica in biserica, mai devreme nu avem voie!
17+ Vlad
Bebe mic
Muuh spune:
July desi sunt maritata iti redau urmatorul dialog din sala de nasteri. Neonatoloaga: cum o cheama? Vladareanu: J dar intreaba si tu afara ca pe el sigur nu il cheama asa Neonatoloaga: Ce ma? Nici asta nu e maritata? Vladareanu: Nu stiu dar sigur nu are acelasi nume cu sotul!!! Alexei a purtat o banderola cu numele meu in spital iar eu m-am ras de sot si el de mine ca a fost si copilul pe numele meu trei zile. Acum Alexei zice ca pe mama o cheama Mulan si pe tata Tuta. Lucram inca la cele de familie. Iar pe nasii nostri si ai lui ii cheama tot altfel.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
CD27 spune:
La noi e funny ca el nu stie cum sa ma prezinte ba zice prietena, ba logodnica, dar cel mai haios a fost cand a zis 'consoarta'(era sa-i dau o geanta in cap)
alinushca spune:
Codrutza si Musette, asa e. bebe poate fi botezat oricand. iar intratul in biserica al mamei nu e problema. ca se poate intra acolo in usa cat sa nu vezi botezul de pe caseta inregistrata dar nu poti saruta icoanele, nu te poti mirui, etc. pe mine una nu ma deranjeaza chestia asta. pentru ca dupa botez copilul poate fi impartasit si asta este partea cu adevarat importanta pentru el.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+
Muuh spune:
CD a fost tare misto asta cu consoarta. Pe bune super tare sotul tau. Bine ca nu a zis concubina, atunci da poseta in cap.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
laureta spune:
quote:
Originally posted by CD27
La noi e funny ca el nu stie cum sa ma prezinte ba zice prietena, ba logodnica, dar cel mai haios a fost cand a zis 'consoarta'(era sa-i dau o geanta in cap)
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anca81 spune:
quote:
Originally posted by CD27
Super tare!!!
Burtica
20+ Carla Alexandra
Boo spune:
Acum alta problema. Daca pe noi nu ne cheama la fel, chiar si casatoriti, copii trebuie neaparat sa ia numele tatalui ? Sau o combinatie de numele mamei + al tatalui ? Sau poate sa il ia si doar pe cel al mamei ?
Hiiii ce probleme am si io mai nou
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
Al meu zice ca's colega de camera
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
JulyMorning spune:
Boo din cate stiu eu, copilul ia ce nume hotarasc parintii. Automat, ia numele tatalui... daca vreti unul combinat sau pe al tau, trebe dat niste declaratii in plus parca.
_
Our future determines our past
Fasolica de S21+