Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
musettepink spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Am si eu o intrebare: unde este elyia ?
Piersicutza felicitari sigur ca e cu noroc!
Cu botezul, noi o sa il facem la cateva zile dupa nastere. Altfel as simti ca il privez de ceva bun.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+
Alinushca din cate stiu eu trebuie sa treaca 40 de zile ca sa il poti boteza.dar poate un preot stie mai bine,eu asa stiu.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
JulyMorning spune:
Eva Noi suntem impreuna de 11 ani.. de vreo 4 cel putin trage de mine sa ma marit... io cre'ca sunt destul de hotarata sa nu...
_
Our future determines our past
Fasolica de S21+
CD27 spune:
Sincer sa va spun nici eu nu am chef sa ma marit acum, il iubesc foarte tare pe omul asta nu ma intelegeti gresit, dar numai gandul la ziua aia a cununiei ma streseaza, o sa vina lume, trebuie sa ma aranjez...ma streseaza gandurile astea, dar pe de alta parte sunt sigura ca o sa intampin multe probleme birocratice daca nu o sa ne cheme pe toti la fel, eu stiu pentru ca nu ma cheama ca pe mama , si mereu am avut parte de intrebari si trebuia sa merg cu acte etc.
Gabri spune:
eu dispar putin ca mi-a venit galushca mica de la gradinita.
pupici pe burtici
16+ si printesa Maria (26.04.2004)
laureta spune:
Noi am botezato pe Inisa in august. Avea 2 luni jumate si a putut si eu sa intru.
Mi se pare asa departeeeeeee botezul
Bebelusi se pot boteza si a doua zi dupa nastere, aia cu 40 de zile este pt mama.
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
ilia_99 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
[quote]Originally posted by ilia_99
nu, eva, nu e vb de traume, cica casniciile incepute in mai nu tin. evident ca e o prostie! eu am intrebat si preotul si mi-a zis ca sunt babisme.
13+
Pai banuiam ca la asta te referi, bine ca te-ai contrazis si ai zis ca sunt babisme. Eu sunt maritata de trei ani si nu ai spune...parca ieri ne-am casatorit...ii trecem usor pe aia primii 7 de care se vb mereu ca fiind cruciali, casatoriti in mai fiind. Deci, cati nu se casatoresc in iulie august si urla tribunalele de divorturi?
Prostioare!!!
Maritati-va linistite fetelor cand aveti chef, nu cand va spune lumea! Sfatul meu
20+ Luca
Nu m-am contrazis pt ca n-am sustinut ca ar fi asa. Dovada ca si eu tot in mai m-am cununat si au trecut 2 ani d eatunci si aproape 7 de cind suntem impreuna, asa ca...
Poate m-am exprimat eu gresit.
13+
13+
EvaF spune:
July, CD 27, va sustin, in sensul ca decizia asta trebuie luata din tot sufletul si in cunostinta de cauza, din simtire, nu de ochii lumii. Altfel, daca nu crezi in ea, casatoria nu are nici un sens.
Pentru mine personal are f mare importanta, dar eu sunt eu. Cand am zis "gata, e omul meu!" (si am asteptat mult de tot pana l-am gasit), l-am si luat. Sunt hrapareata rau! :)))
Ilia
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
Muuh spune:
July eu m-am maritat dintr-o conventie sociala daca pot spune asa. Si cu si fara maritis as fi vrut sa traiesc si sa am copii cu actualul meu sot. Pana cum maritisul nu mi-a adus nimic in plus e adevarat ca nici in minus. Si ca sa fiu sincera mi-a adus o singura satisfactie majora: tatal meu a apucat sa ma duca la altar si sa ma vada mireasa iar la scurt timp a murit. Dar da si-a vazut un ultim vis cu ochii.
kid e bine sa stea cat mai mult bebele la mami in burta dar la 37 de saptamani nu mai e prematur. Fac aceasta precizare nu ca sa te contrazic ci ca sa le linistesc si pe mamicile "proaspete".
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
JulyMorning spune:
Muuh momentan presiunea sociala nu m-a determinat sa fac acest pas. Daca o sa consider necesar, o sa ma si marit. N-am nici o problema ca bebele nu va purta numele meu, sau ca noi 3 vom avea nume diferite. Cel mai amuzant e ca prin spitale, clinici, pe unde am umblat, toata lumea a presupus ca-s maritata si pe al meu il strigau domnul "julymorning" . Saracu' dadea ochii peste cap si ne amuzam dupa impreuna.
Ai mei n-au nici o problema ca nu-s maritata, nici ai lui, asa ca am scapat de o durere de cap.
Si nici nu mi se pare ca l-as face mai mult al meu daca l-as lua de barbat. In 11 ani cre'ca a avut timp sa se hotarasca daca ma vrea sau nu si se pare ca ma vrea in continuare
_
Our future determines our past
Fasolica de S21+
anca81 spune:
Fetelor, maritate sau nemaritate cred ca cel mai important e sa existe dragoste, armonie, intelegere si respect reciproc. Eu am fost mai traditionalista si am semnat "bucata de hartie" ( tot in Mai a fost, acum 2 ani) si sunt foarte fericita si impacata cu decizia luata. Din pacate, regretul meu este ca tata a murit inainte sa ma vada in fata altarului.
Burtica
20+ Carla Alexandra