Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Piersicutza, este foarte valabila interdictia de a avea lichide in bagajul de mana, dar se pot cumpara dupa ce treci de controlul de securitate si la noi in aeroport si in afara.
Sa nu aveti emotii fetelor care zburati, eu numai singura am mers de cand sunt cu burtica si saptamana trecuta cand am venit acasa au fost turbulente mari, dar l-am mangaiat pe Miku si m-am gandit ca nimic rau nu se intampla cu noi si asa a fost. Nu va mai povestesc cum ma uitam pe fereastra si vedeam luna si norii ca in filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

HEI HEI SALUTARE mamici

au trecut cateva capitole de cand nu am mai apucat eu sa va scriu, dar totusi, dupa cateva zile stau si citesc tot din urma...... si sunt la curent!!

Felicitari tuturor mamicilor fericite care si-au vazut puii la eco, am vazut o multime de baietei dat si fetiscane!!! Sa va traiasca sa fie sanatosi si norocosi.

Am vazut si ceva mamicute noi, Bine Ati Venit!! Sa aveti sarcini usoare si bebei la termen!!!

Ma bucur ca de ceva vreme numai vesti bune si bebei mari si super sanatosi avem!! Sa ne mearga asa in continuare.

Si noi suntem bine, plecam o saptamana la munte, la aer, asa ca o sa intru iar abia vineri, pe 2 mai, cand ma intorc la scarbici....

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite!! multa bucurie si zile fericite si linistite alaturi de cei dragi voua, si sa ne auzim cu bine in luna mai.

17+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Piersicutza, daca zborul e low cost tb. sa iti cumperi tu apa, sucuri, fie dupa ce treci de security check fie in avion.

Daca e zbor normal, ei iti asigura bauturile pe toata durata zborului si poti oricand cere (chiar si inainte de decolare).

De cand sunt am 3 zboruri la activ, luni ma asteapta al 4-lea

18+ cu Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Noi cand am plecat asta-vara in Tenerife am bagat o sticla de apa de 2l in rucsac si nu ne-a zis nimeni absolut nimic. Si nu am fost singurii... si la dus si la intors... acum nu stiu ce sa zic????

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor mare gasca sa cresteti mari
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

pupiki

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Hei monica_dicut noi tot in Tenerife vrem sa mergem.Cum a fost acolo, v-a placut? Noi mergem in nordul insulei ca e mai verde decat in sud.

15+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

felicic ma bucur tare ca Vasilica al tau e bine si nazdravan!!!!
laureta felicitari pentru printesa!!!!!!
Noi plecam cateva zile din oras asa ca nu o sa va mai citesc un timp dar recuperez cand ma intorc.
Dragele mele va urez tuturor un Paste Fericit alaturi de cei dragi!!!Sfintele Sarbatori sa va aduca tot ce este mai bun si mai frumos!!!![

Andreea18+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze:
NOI DOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

va multumesc ca m-ati primit! va doresc latoate un paste fericit si copilasi sanatosi! acu ma apuc de scris ca sa scap de moderare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

fetelor ce bine e ca ati deschis discutia cu ca pe 5 mai eu plec cu sotu in concediu in antalya! cred ca am sa cer si eu adeverinta chiar daca atunci o sa am doar 21 de sapt.
am ceva emotii ca nu am mai zburat din clasa a 4-a
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Dragi mamici

Va doresc ca Sfintele Sarbatori sa va aduca pace si lumina in suflet, incredere, sanatate si bucurii voua si familiilor voastre.

Sa va piara greturile si sa va bucurati de bucatele bune de pe masa imbelsugata.
Sa va aduca iepurasul numai lucruri bune ca doar am fost toate cuminti.

multi pupici pe burtici

15+

Piersicutza

Mergi la inceput