Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Vad ca deja esti in listuta
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
anca81 spune:
Ce multe vesti bune azi!
Felicitari Laureta pentru micuta printesa
Burtica
20+ Carla Alexandra
MommyMagda spune:
'Neatza burtici!
Va mai amintiti de mine?
Am fost si sunt cu voi in fiecare zi. (spionez)
In primul rand vreau sa va urez PASTE FERICIT!
In al doilea rand, considerand ca fac parte dintre voi, desi nu mai scriu, va rog sa treceti (cine se pricepe) in listuta la mine .
pe toate!
17+
MommyMagda
laureta spune:
monica_dicut, m am trecut pe lista de mai mult timp cand am facut un capitol nou . Iosup mi a zis la 12 sapt ca e fetita.
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
laureta, ce sa-i faci? Neuronu meu singuratic a luat-o razna de tot
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
maria2004 spune:
lauretaBRAVOOOOOOOO!!!!!FELICITARII!!!!pentru carucior si pentru faptul ca e sanatoasa si frumoasa
MommyMagdafelicitari pentru fetita
+18+puiutul Maria (23.12.2004)
musettepink spune:
Andy,Monica,Maria,Felicic,Laureta,Alexa va multumesc la toate.Mai am ceva de asteptat.Am emotii pt ca de cateva zile am niste dureri de burta ciudate,nu se intareste dar ma mai doare ,ma mai junghe pe la operatia de apendicita si imi e frica sa nu fie contractii.Am asa senzatia ca imi forfaie burta dar eu de fapt sunt constipata deci nu e vorba ca m-am stricat la burta.Dabea astept sa-l intreb pe Iosup daca sunt contractii.Voi ce parere aveti?
Felicic felicitari pt Vasilica!!!!!!!!!!Yupyy!!!!!!!!
Laureta felicitari pt carucior roz si printesa frumoasa!!!!!!!
Lenyi79 succes la amniocenteza,tinem pumnii!
Maria2004 drum bun si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi cu bucurii multe!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
Piersicutza spune:
Draga EvaF, am vazut ca ai scris cate ceva de zbor. Si eu voi zbura in curand si ma gandeam ca n-o sa-mi ajunga lichidele care mi le dau ei. Durata zborului va fi de 4 ore si intrebarea mea e daca mai e valabila interdictia sa iei peturi cu tine in bagajul de mana.
toate burticutzele
15+
Piersicutza
musettepink spune:
Mommymagda felicitari pt fetita!!!!!Dar de ce nu mai intri sa vb cu noi?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+