Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Felicic FELICITARI
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
alexa si mami spune:
'neata si de la mine, la amiaza.
feli felicitari pt vasile cel sanatos! ma bucur de vesti bune.
mentinem galeria laureta, musettepink
codruta, maria, Paste Fericit alaturi de cei dragi! asteptam sa va intoarceti cu bine.
nusha, andreea, ma bucur ca sunteti bine.
andreea, bine ca ai scapat de "problema" multa sanatate!
noi mai stam putin pe acasa si iesim la biserica si ceva cumparaturi.
alexa simami
Gabri spune:
multumiri fetelor pentru urarile de bun venit!
sa ne purtam unele altora noroc sa fie toti BBi sanatosi si voinici si cuminti!
mami de alexa,ai fost super cu alegerile, din 4 in 4 ani, sa stii ca si eu ma gandesc la fel, daca ne-o da Dumnezeu, ca si eu si sotul meu suntem cate 3 la parinti si este tare bine!
musette, laureta bafta fetelor la echo!
musette, nu-ti mai face griji, ai sa vezi ce fericita o sa ne scrii cand termini
16+ si printesa Maria (26.04.2004)
CD27 spune:
Am uitat sa-ti zic felicic, si eu am un fibrom, la 12 sapatamani avea 4cm si era deasupra lui bebe. Am luat Utrogestan de la 7s la 14s si asta a hranit atat placenta cat si fibromul, acum ca am terminat tratamentul, sper sa se resoarba si fibromul, o sa vad la urmatoare eco. Dar nu te ingrijora, majoritatea fibroamelor de sarcina dispar de la sine
18 fix
Gabri spune:
Felicic, incredibil ce diferente intre cele doua!
si eu sunt pacienta dr Tutunaru, si crede-ma ca am vazut mai multi medici pana am ajuns la el, cred ca este foarte bun, mergi cu incredere.
Din categoria retete de Paste, daca va intereseaza stiu eu o reteta de pasca extrem de buna, si foarte-foarte simpla (de la soacra mea, care este o super gospodina). trebuie asa:
500 gr branza de vaci, 6 oua, 6 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 1 lingura de gris, 1/2 pachet de unt, 1 praf de copt stins (cu lamaie) stafide (eu la inmoi in putin rom inainte), un praf de sare.
Uitati ce simplu e: se amesteca (cu lingura sau mixer) galbenusurile cu sare si zahar, coaja de lamaie si unt. Se adauga faina si grisul, apoi branza de vaci, albusurile batute spuma separat, stafidele.
Se pune toata compozitia in tava unsa sau tapetata cu pergament de copt si se baga in cuptorul bine incins (incingeti la foc mare inainte vreo 10 minute - adica pe la 260 de grade). Apoi se da focul potrivit spre mic (200-220) si coaceti cam 30-40 de minute, nu stiu exact, dar testati-o: pana cand daca bagati o scobitoare in mijlocul tavii, dupa ce o scoateti nu se ia pe ea compozitie.
anca81 spune:
Felicic, super vesti Sa-ti traiasca
VASILICA
Lenyi, bine ai venit. Tinem pumnii pentru rezultatul la amnio, cand trebuie sa-l primesti?
Burtica
20+ Carla Alexandra
laureta spune:
Buna fetili am venit eu sa pun carut ROZ
Bebe este foarte bine. Avem 19 sapt 5 zile si 322 gr. Iosup a zis ca e frumusica foc
Totul e in limite normale si bb se dezvolta bine, Doamne ajuta!
M am vazut cu Felicic si l am vazut si poze cu bb Vasile . Eu eram in fibrilatii ca ne am blocat pe drum si mi e era frica sa nu ajung tarziu.
Ma simt asa linistia si calma acum cand stiu ca bb e bine.O sa pun poze si filmuletul.
Musette tin pumni a fie perfect la echo
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Gabri spune:
Laureta felicitari!!!
sa fie sanatoasa printesa mica, la fel si cea mare, si voi parintii pe langa ele!
ca de ales o sa aiba de unde alege cu atatia flacai pe aici pe la odisee!
monica_dicut spune:
laureta FELICITARI!!
Ma duc sa trec fetita in lista si aduceti-mi aminte daca mai trebuie sa trec pe cineva pleaaase!!!!
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO