Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 22
EvaF spune:
LAURETA
Laureta, pai vazand cat e de frumoasa Inisa, nu ma indoiesc nici o secunda ca bebelina e splendida.
FELICIC
Sa iti traiasca Vasilica cel miscaret!!! E mortal! Eu l-am simtit pe Luca al meu la 20 saptamani fix si tu...
Bine ati venit cu vesti bune!!! Ma bucur pentru voi ca totul merge bine!!!
Nusha, ce ma bucur ca ai intrat si esti bine! Te pup si eu mult mult!
Lenyi, ma gandesc la tine mult de tot si iti tin pumnii!! Cam stiu prin ce treci
Piersicutza, stai calma in avion de indata ce remarca tanti ca esti gravi, stau numai cu ochii pe tine, iti aduc papica si apica, ceiutz, la discretie.
Daca vrei neaparat sa ai si tu apa in geanta, cumpara dupa ce treci de security check!
Fetele, eu m-am intors de la plimbarici, de fapt am fost la shopping in oras. Acceptabil, nu era asa aglomeratie! Am cumparat cadouri dar m-am ales si eu cu o bluzita si o bentitza.
Edit: am remarcat ca si un nene si o tanti s-au ridicat azi sa imi cedeze locul in metrou. Incepe nebunia...Sa nu mai spun soapte de genul "ia uite, o gravida, ce tinerica e". Tare de tot!!!
Pup!
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
shoareku spune:
FETELOR VA DORESC UN PASTE FERICIT CU UN IEPURAS BOGAT, MULTA SANATATE BEBELUSILOR VOSTRI, VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE!
alexa si mami spune:
laureta felicitari pt fetitza frumusica!
magda, hai vino cu noi la povesti felicitari pt fetitza!
musettepink, eu cred ca ce povestesti tu acolo, se cheama emotii asa ca inaintea unui examen.
fetele care pleaca, Paste Fericit si multa sanatate! sa reveniti cu bine
alexa simami
laureta spune:
Multumesc fetelor
Am pus si video cu bebelica, sper sa mearga bine. Este si o bucatica 4D
http://video.google.com/videoplay?docid=5103330412606693363&q=bebelica&ei=FeARSPivHJKw2QL48tWyAg
Eu am ajuns mai devreme a casa azi ne au dat drumul mai repede
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
JulyMorning spune:
Eu am intrat sa felicit fetele ce-au venit cu vesti minunate de la eco , sa va traiasca mogaldetele, sa fie sanatoase si nazdravane!!
Noi plecam azi la mare, ne mai intoarcem duminica viitoare. Sper sa nu scrieti prea mult fara mine si daca totusi o faceti, sa fie numa' vesti bune.
Azi am simtit-o pe bebelina mea cat se poate de clar, mi-a tras un sut de am tresarit de-a dreptul! O simt cam jos, undeva la 3-4 degete sub buric, cu toate ca la eco sonda era pozitionata la 1 deget sub buric, nu mai jos. Are cineva vreo explicatie? Sa plec linistita la mare
Sa aveti un Paste linistit, asa cum vi-l doriti si niste zile senine, alaturi de familion si mogaldetele nascute si ne-nascute
_
Our future determines our past
Fasolica de S21+
alexa si mami spune:
laureta, super filmulet de emotii. ce frumos se vede inimioara!!! eu azi, n-am mai fost deloc la scirbici, ete asa...
cine face capitol nou? hai sa nu ne mai intindem iar la 27 pagini ca ne-o luam
alexa simami
EvaF spune:
July, si eu tot jos il simt pe Luca si la eco era pozitionat mult mai sus. In mod normal, bebe e cu capul in sus, abia peste niste luni bune se intoarce cu capul spre col. La mine era cu capul langa placenta, adica ff sus (am placenta fundica) si cu picioarele in jos, deci da din picioruse acolo mai jos. Cred ca mai jos este si mai sensibila zona si simtim mai usor, nu stiu daca ar misca langa buric daca as simti la fel de tare.
Asa imi explic eu.
Edit: Doresc si eu sa le urez fetelor care pleaca din oras sau din tara:
SARBATORI DE PASTE FERICITE SI LINISTITE ALATURI DE OAMENII IUBITI!!
Sa ne regasim cu bine, fetelor dragi!
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
CD27 spune:
Fetelor, tocmai mi-a zis sefa sa imi intreb doctorul daca pot sa fac o calatorie cu avionul pana in China prin mai -iunie
Daca n-o sa ma duc cred ca o sa puna pe altcineva sa lucreze pe proiectele mele d-acum incolo , tot la sedinta acum mi-au zis ca s-au gandit 2 colegi sa imi mute biroul in mijlocul drumului asa fara sa ma intrebe si pe mine ceva , astia incep s ama scoata din schema, au reusit sa-mi strice ziua
Paste Fericit tuturor
andy.p spune:
hey!Ne-am intors si noi de pe la plimbari si shopping.E fff.aglomerat dar ne-am descurcat.
Fetelor ce ma bucur ca aveti vesti bune!!
laureta am vazut filmuletul si m-a emotionat tare,tare.Mi sa- facut dor de bb-lina mea.Felicitari
magda felicitari pentru fetita
Julybb-lina mea loveste mai mult in partea dreapta.Cand am fost la eco statea cu capul in jos si abia apoi s-a intors.
Sarbatori fericite si luminate tuturor celor care pleaca ,alaturi de bb-ei si de cei dragi.
19+
laura si andy (07.04.2002)
AlexaM spune:
PASTE FERICIT! si multa sanatate!
Aveti grija de voi, sa nu mancati prea mult ca acum trebuie si mai putin decat de obicei si drobul da arsuri, carnea de miel si ouale sunt grele.
Sarbatori Fericite tuturor!
AlexaM
21+
bobo junior