Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Multumesc mult pentru felicitari
Eva,nu sunt nou-venita,doar ca scriu mai rar
Paste fericit tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Acum am venit si noi acasa!Dupa ecografie am iesit cu tati in oras.
Bebe Luca e bine,are 330 de grame,e cu capul in jos si era tare agitat la ecografie.Avem dovada ca e baietel dar cand o sa ma invete si pe mine cineva sa pun poze am sa o si pun.E tare frumusel,suntem topiti dupa el!!!!!!!!!!

Laureta
am vazut filmuletul cu fetita,super.Si acum intrebare tehnica,cum ai reusit sa scoti verdele acela care se vede cand iti da filmuletul pe cd?Vreau si eu sa pun cuculetul lui Luca si nu stiu cum sa fac sa nu se mai vada verde asa.

Fetelor care pleaca le urez si eu sarbatori fericite si numai bucurii!!!!!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

20+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

musette hi hi hi si al meu tot 330 de gr avea cand am fost la eco. Te invat eu sa pui poze dar ai vreun cont creat (gen flickr, picassa, webshots)

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Multumesc pentru sfaturi fetelor. Am zborul maine dimineata. Am o adeverinta de la doctor tot timpul la mine. Daca e sa nu ma pipaie la detectorul de metale nu cred ca-si vor da seama ca sunt insarcinata. Voi vedea maine, am emotii dar nu prea multe ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la asta. Chestia e ca nu prea-mi place sa zbor, imi place sa fiu cu picioarele pe pamant.
E de fapt al treilea zbor cu bebe, primele doua au fost spre Spania si inapoi cand bebe avea doar cateva zile si nici macar nu facusem testul. La intoarcere in avion aveam o presimtire ca bebe e in burtica si zboara si el cu mine. Si asa a fost chiar daca nu era nici macar embrion atunci.

Tin sa va urez la toate Paste fericit alaturi de cei dragi. Si sa mancati si pentru mine o felie de pasca si cozonac si sa ciocniti un ou rosu.

Va pup. Va citesc din nou luni.

18+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Felicitari fetelor care au aflat ce ascund in burtiq Vom ajunge si noi saptamana viitoare, speram sa fie totul bine si daca binevoieste sa ne arate ce e...

Eva, ma bucur ca ai depasit faza de ingrijorare si Luca e bine

Laureta, ce draguta micuta ta si cum ii batea inimioara

Nushulica, ma bucur sa aud ca esti bine....nu te mai gandi la kilograme, bb sa fie sanatos

Danucu, zbor placut sa ai

Noi maine ne apucam de gatit pt. Paste, sarmale, oua de toate....ramane de vazut cate vom face pana in final, ca mai iau si un curs online in acelasi timp . Va urez tuturor un Paste Fericit plin de lumina, alaturi de cei dragi

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dragele mele!

Laureta, e atat de dulce bebelica ta! Mi-a placut foarte mult filmuletul, asa e pozitionata si puiutza mea si sta cu piciorusele in sus. Mi s-a facut dor de ea, de abia astept sa vina 5 Mai sa merg la morfo fetala!

Musette, felicitari pentru bebe Luca sanatos Ma bucur tare mult cand aud atatea vesti bune si bebelusi sanatosi si grasunei!

Legat de lovituri, eu o simt peste tot, pe langa buric, in stanga, in dreapta, cand stau intr-o parte o simt jos de tot. Uneori simt ca ma loveste in col si asta nu cred ca e foarte bine. Trebuie sa intreb doctorul cand merg la control cum e cu loviturile astea, prea sunt raspindite in toata burtica.

Eva, eu am avut deja o experienta neplacuta la cumparaturi. Un tip lipsit de orice fel de bun simt m-a impins cu cosul din spate cand stateam la casa, nu m-am putut abtine - m-am intors si i-am zis una. Bineinteles ca nici scuze nu si-a cerut.

Va doresc tuturor Paste Fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca iepurasul multe bucurii si surprize placute.

LE: Azi am schimbat si semnatura, am trecut cu bine de jumatate. Suntem maricele! Yupppppeeeee!

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cu muuuulta liniste sufleteasca..intelepciune si sanatate voua, familiei si pruncutilor nostri dragi !!!

Oana
22+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragelor,

Ce fac ? Cumintele la bucatarie? :)))

Anca, Felicitari pentru noua semnatura!!! Si eu schimb maine, tot 21S

Khristin , ce harnicuta esti!!!

Va pup pe toate.

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, suntem doar la o zi diferenta Bine, eu merg inca pe varsta sarcinii calculata dupa ultima menstruatie, sa vedem la morfo ce ne spune.

Burtica
21+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata mamicutzelor!
Cum stati cu pregatelile?Noi cu ultimele retusuri la curatenie si prin bucatarie.
Anca,Eva ce mari sunteti!!!
tuturor si

19+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput