Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
musettepink spune:
Andy ti-am trimis!
Fetelor sunt asa agitata,nu ma pot linisti,nu am avut asa emotii inainte de eco niciodata.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
andy_galro spune:
Multumesc fetelor!!!! Sper ca am reusit
Musette curaj ca va fi totul bine ai sa vezi
Andreea18+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
monica_dicut spune:
musette, sa vezi ce o sa miste bebe. Si eu am facut 13-14 la cabinet la Iosup ziceai ca cine stie ce se intampla, tremuram, eram varza. Mai aveam putin si plangeam. Insa satisfactia de dupa a fost enorma. Sunt convinsa ca si la morfo o sa patesc la fel.
Oricum, sunt convinsa ca totul e ok, asa ca fii curajoasa
Noi suntem aici la sustinere
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
maria2004 spune:
Musetteo sa fie bine!!!!super bine!!! te pup si nu te mai agita ca agiti pe bebe degeaba..el e bine ai sa vezi
andy_galroma bucur ca esti bine ...sanatate multa
Fetele care mai merg azi la echo...tinem pumnii stransi sa fie bine
Noi va pupam si va uram din tot sufletul sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti
Noi plecam maine dimineata din Bucuresti si ne intoarcem peste o saptamana asa ca ne mai auzim peste o saptamana. O sa ne fie dor de voi
+18+puiutul Maria (23.12.2004)
felicic76 spune:
m-am intors!
suntem sanatosi si perfect normali, ecografia de acum 3 zile a fost un fiasco total si o sa scriu sa vedeti diferentele:
eco 22.04 ghinda eco 25.04 iosup
CRL 6.84 CRL 8.64
PLIU NUCAL 2.6MM PLIU NUCAL 1.8 MM
COL 2.6CM COL 3.65CM
GA 12SAPT 6 ZILE GA 14 SAPT SI 4 ZILE
am 3 fibroame, nu 2 si Iosup mi-a spus ca nu-l afecteaza pe bebe. Deasupra lui bebe este unul 27 mm care la inceputul sarcinii nu era decat de 19mm. A strambat oarecum din nas cand i-am spus ca iau Utrogestan (se pare ca hormonii maresc fibroamele) si mi-a spus sa vin miercuri la Tutunaru daca vreau sa schimb dr, ca o sa-mi puna o vorba bunaSi da, vreau, ptr ca este aberant sa gresesti asa la lungimea pliului nucal si la lungimea colului! Refuzasem sa fac DT si TT si ma gandeam serios la amnio!
Iosup a avut chef de glume, mi- a scris "vasile" pe eco si m-a intrebat cand ii fac o surioara lui Vasile, i-am raspuns ca sa-l vad pe vasilica intai si apoi ma mai gandesc si el ce, nu l-ati vazutt? aveti un baietel perfect, sanatos si normal?
ramane baietel si imi tragea niste suturi si pumni, tot nazdravan!
restul datelor de pe eco sunt normale, am vazut-o si pe lauretta, i-am aratat burtoiul, nu si butoanele, a, si era sa uit, fluturii mei din burtica mi i-a confirmat Iosup ca sunt suturi sau pumni ai lui Vasile, asa ca nu-s nebuna.....
multumesc pentru galerie, nu nominalizez ca tb sa citesc din urma!
13+
aluna
foto
freshanana spune:
buna ziua
denisa felicitari pt baietel. la ce spital vei naste ? in cta ?
andreea_and sper sa ajungi cu bine la finalul celor 40 saptamani. stai cuminte in pat si vezi ce zice dr-ul
dyanira sa iti traiasca baietelul si sa creasca mare si sanatos
shoareku speram sa afli pe 29 mai ca esti cu noi in odisee
laureta sunt curioasa ce vesti bune ne aduci
daca am uitat sa felicit pe cineva sau sa tin pumnii la alte fete care merg la eco iertaree dar am un sgur neuron si ala gravid si ocupat...
pe toate
21+
puiutz
pui
lenyi79 spune:
Hello gravidutzelor,
Nu am mai fosy pe forum de fff multa vreme si nu v-am mai scris nimic.
AM TOT STAT CU NODUL IN GAT PANA acuma. Am facut eco sceening si a fost ok, bitestul totul mi-a dat un risc de 1/100 pentru trisomia 21 (DOWN) si cum in familie am deja un caz am optat pentru amniocenteza.
Ufff... e tare greu sa te gandesti ca ar putea sa fie ceva in neregula cu bebe. Da ceva in mine imi spune ca e bine ca tre sa fiu linistita.
La eco inca nu s-a vazut ce va fi caci pozitia era nefavorabila, asa ca ...pana una alta astept rezultatul de la amnio (apropo, am facut amnio).
De dimineeata nu potv decat sa ma rog si sa sper ca va fi totul bine si voi trece peste perioada de risc de la interventie si apoi ca testul va iesi ok.
Ii simt miscarile din ce in ce mai mult si mi-e tare drag puiul meu.
Va pupic pe toate si aveti mare grija de voi!
LauraY 17+
Ghemotocul meu