Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu acum ma concentrez sa incropesc un meniu de Paste cat de cat indestulat pt ca sotul meu e un gurmand....Mai caut si pe net ceva retete.
Andy ma bucur si eu ca te simti mai bine.
Din pacate trebuie sa merg si pana la scoala asa ca ma pregatesc sa ma imbrac ca sa plec.

Diana
21+ mamica fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ancama gandeam acum de sarbatori nu tot timpul.Ca de zi cu zi mi-am luat balerini si pantofi sport comozi.Imi pun in masina si pantofi josi ca sa nu am surprize.
andy_galro ma bucur ca esti mai bine.Pana la urma cu ce te-ai tratat?

19+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Merg sa ma plimb putin pe afara, e tare frumos

toate burticile si intru mai tarziu pe cand sosesc vestile bune de la eco.

Burtica
20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor voi tineti post astazi ca toata lumea ma chestioneaza aici de ce nu tin post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andy.p multumnesc...pana la urma m-am trat cu orez si ceai de menta toata ziua. Am avut mare noroc ca a venit sotiorul meu drag sa mi le pregateasca ca eu nu ma puteam ridica din pat.

fetele am o intrebare la care stiu ca s-a mai raspuns de mul;te ori dar eu nici acum nu reusesc: cum se pune un link cu comentariu???? vreau si eu sa pun un link cu un ticker. Help please!

Andreea18+[BEBE al nostru]

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

cd27 eu am fost de dimineata si m-am cuminecat si preotul mi-a spus ca nu tre sa tin pot decat daca pot.Eu carne nu mananc oricum ,dar asa stiu ca femeile insarcinate nu tin post.
Andy_galro bine ca ti-a trecut,in legatura cu ce ai intrebat poate te ajuta fetele mai cu experienta.
Am plecat si noi la plimabare.
tuturor.

19+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy, uite scrii asa:

[ url = " adresa de web " ] COMENTARIU [ / url ]

VEZI FII ATENTA SI NU LASA ABSOLUT NICI UN SPATIU INTRE PARANTEZE SAU CUVINTE, IAR ADRESA WEB NEAPARAT INTRE GHILIMELE

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy garlo ma bucur ca te-ai facut bine!Iti trimit un pm cu tikerul meu si cu comentariu ca sa te iei dupa el si sa iti faci si tu.e ok asa?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetele, ies si eu la o plimbarica, il iau si pe Luca cu mine

Vorbim mai tarziu.

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!

am intrat un pic asa fugitiv sa nu va faceti griji prea mari pt minesunt bine(cel putin cu capul)nu mai am dureri si de ieri am si coborat din pat am mai iesit un pic pe afara mi-a daunat statul la pat greutatii in sensul ca s-a mai pus un kil pe minedar asta e

si apropo de cura de struguri si capsuni cam asta am mancat si eu deci clar ingrasa mai ales ca,capsunile le-am mancat cu zahar

sapt viitoare mergem la eco sa vedem ce face bebeloiul nosttu dar sunt convinsa ca e bine ca burtica tot creste si eu mananc din ce in ce mai mult si dimineata deja am inceput sa mananc de la 6-7ca ma lesina asta micu daca nu-i daau papa

va pup pe toate va urez PASTE FERICIT!!! si sa avei grija cat si ce papati

eva o imbratisare stransa in special pt tine ca am vazut prin ce ai trecut dar acum am vazut si eu pe bebe luca si e bine merci asa caa nu-ti fa griji

bebelushul

Mergi la inceput