Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
anca81 spune:
Si noi vom fi tot acasa, as fi vrut sa mergem undeva in concediu cateva zile dar mi-e teama sa ma risc si sa ma indepartez de casa atat de mult. Ma bucur macar ca va avea si sotul meu cateva zile libere si vom putea sta mai mult impreuna. Poate daca e timp frumos mergem cateva ore la munte la aer curat, e doar la 30 de minute de noi
Burtica
20+ Carla Alexandra
andy.p spune:
Si noi tot pe acasa si pe la socrii.Ni s-au anuntat niste prieteni ca vin in vizita.In rest la aer curat sa poata cupilu zbengui.
19+
laura si andy (07.04.2002)
dyanira spune:
Multumesc inca o data pentru felicitari!
Si noi de Paste tot acasa , poate plecam intr-o vizita scurta pana la ai mei sunt doar 50 de km si stam doar cateva ore.
Dar sapt viitoare miercuri plecam la socri si stam vreo 3 zile.
Cam asta e programul pentru vacanta de Paste de o sapt care o avem
Voi va apucati de gatit?Ce faceti bun?
Diana
21+ mamica fericita de
anca81 spune:
Andy, acum 2 saptamani cand am fost la medic eram inca cu cizme cu toc. Acum insa dat fiind ca e caldut afara am trecut la balerini si pantofi sport. Cand si cand, important e sa nu te incomodeze si sa te simti "stabila".
Burtica
20+ Carla Alexandra
CD27 spune:
danucu, chiar saptamana trecuta m-am intors din concediu, cu avionul, e a 3 a orara cand zbor cu burtica (prima data nici nu am stiut ), nu am avut nici o problema in avion, doar ca n-am mai putut dormi cum faceam inainte. Iti recomand sa ceri un loc la margine in cazul in care vrei sa mergi la toaleta de mai multe ori si sa bei cateva pahare de apa.
De Paste stam si noi acasa, in noaptea asta vine sotu din delegatie abia astept, de o luna e plecat, dar fost dupa el o saptamana hi hi> Daca nu e sotu obosit ma duce sa o cunosc pe bunica lui (eu inca nu cunosc toti membrii familiei lui si are o multine de matusi)
fac galerie pentru toate fetele care merg la eco, va asteptam cu vesti bune.
Ce ma bucur pentru voi ca reusiti sa va vedeti bebei inainte de Paste, eu nu l-am mai vazut pe Miku din martie, ca o fraiera ce sunt am refuzat o programare la eco, de rusine sa lipsesc de la serviciu
Dar il vad eu pe 2 mai
andy_galro spune:
Hello fetele!!!! Multumesc tuturor pentru sfaturile si incurajarile de ieri. A fost o zi grea si nu m-am prea ridicat din pat, dar a trecut. Azi ma simt incomparabil mai bine, mi-au trecut toate acele simptome urate.
Din ce am citit din urma trebuie si eu sa raspund unor persoane:
dyanirasi denisa felicitari pentru baietei, sa fiti fericiti alaturi de familie si sa va aduca numai bucurii
julax felicitari pentru fetita...ma bucur ca sunteti bine...sa intrati mai des pe aici ca daca nu, ne facem griji pentru voi
piersicutza felicitari pentru bebe in grafic si la mai mare!!!!!
andreea_and imi pare rau sa aud ca iar sangerezi dar cel mai probabil ca dupa ce se mai ridica putin copilul cu placenta va fi bine. Multa sanatate!!!!Azi cum esti?
anca ma bucur ca ai putut sa iesi un pic la plimbare....daca te simti bine si afara e timp frumos asa cate putin vei putea iesi, dar ai mare grija de tine
laureta, musette, felicic bafta mare azi la eco
shoareku, gabri, valentina bine ati venit si sa aveti parte de o odisee norocoasa alaturi de noi!!!!!
O zi buna tuturor!!!!!
Andreea18+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
andy_galro spune:
Anca, Eva si de la mine multi
Andreea18+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu