Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:
Dya felicitari pt baietel!!!!!!!!!!!!!!Sa fie sanatos si frumos!!!!!!!!!!Ce ma bucur!!!!!!!!!!
Laureta tin pumnii!!!!!!!!!!Si eu mi-am pregatit cd si daca ma invata cineva il si pun sa-l vedeti si voi cand ma intorc!!!!!!!!!!!!!
Felicic tin pumnii!!!!!!!
Am niste emotii........
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
anca81 spune:
Buna dimineata!
Laureta, Musette, Felicic:
Dyanira, felicitari pentru baietel! Wow, ce de baietei frumosi in odiseea noastra! Noi mamicile de fetite suntem clar in minoritate.
Denisa, nu te mai enerva, ai grija de tine. Stiu ca calciu e OK in doza zilnica recomandata, dar medicul stie mai bine. Pentru carcei am inteles ca si magneziul e bun iar Elevitul are de toate in cantitatile necesare si suficiente. Cum il va chema pe puiutzul vostru?
Soricel, bine ai venit!
Va doresc o zi minunata tuturor! La noi e asa de frumos afara, tare m-as duce la plimbare. Ieri seara am iesit putin din - am fost la cumparaturi.
Burtica
20+ Carla Alexandra
andy.p spune:
musette,felicic,laureta
Anca tot e bine ca ai iesit.Asa cate un pic daca nu mai ai contractii asa puternice poate tot reusesti.Stai la bloc sau la casa??
19+
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Andy, stam la bloc. Insa zona noastra e superba, foarte linistita. Asa am si spus, de saptamana viitoare daca ma simt bine, ies in fiecare zi cate 30-60 minute si ma plimb prin apropiere.
Burtica
20+ Carla Alexandra
andy.p spune:
Atata timp cat te simti bine e k.Iar daca nu poti si pe balcon e frumos macar stai la aer .Dar eu cred ca vei putea iesi linistita.Eu la cealalta sarcina am prins iarna si nu mi-a trebuit afara,dar acum e frumos.Important e sa nu te obosesti.
19+
laura si andy (07.04.2002)
monica_dicut spune:
Valeuuu, ce spor aveti de dimineata!!!
Felicic, musette si laureta
Giulianna, la CMU Umirea nu au 4D, si eu stiu ca doar la Arcul de Triumf iar Iosup mi se pare ca nu face eco acolo sau face doar intr-o singura zi, ceva de genul. Cel mai bine te programai la Fortis ca acolo are.
Shoareku, bine ai venit. Ai nimerit bine
Restul fetelor, va dulce dulce si va doresc o zi frumoasa.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Fetele, ce planuri aveti de Paste?
Anca, noi ramanem in Bucuresti. Eu sunt bucuresteanca, aici locuiesc parintii mei si cam toata familia, asa ca facem Pastele cu ai mei.
Poate saptamana viitoare de 1 mai sa dam o fuga pana la mare, nu am organizat nimic. Sa vedem, dupa chef...
Tu ce faci de Paste, Anca?
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!