Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
julax spune:
Va citesc din cand in cand,dar de raspuns...Venim si noi cu vesti de la eco.Dr a zis ca in proportie de 51 la suta e fetitza.L-am intrebat daca n-ar putea fi macar 80 la suta sigur de astaS-a mai uitat de vreo doua ori si a zis ca daca nu-i mai creste ceva intre timp,ramane fetitzaCel mai important e ca e sanatoasa,e in grafic cu evolutia,avea chiar ochii deschisi,parca era extraterestruMi-a dat vreo doua picioruse chiar cand o priveamA fost asa frumos
Sarcina usoara tuturor Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
shoareku,bine ai venitDEe multe ori cand am postat a mai aparut cate o mamicaSi eu tot din BacauSarcina usoaraIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
zambetmic spune:
julax, ne luam de mana, noi ar trebui sa avem carucioare mov (roz+bleo) ha ha ha ha pana aflam sigur ce si cum
16+ cu fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
danucu spune:
WAW, albinutelor ce mult ati scris zilele astea!
Eu sunt la un training si nu pot sa va citesc in timpul zilei, mi-a luat ceva timp sa va rasfoiesc in seara asta.
Bun venit noilor burtici: Gabri, valentina, shoareku Sa aveti o sarcina usoara.
Felicitari Diana si denisa.g pentru baietei, julax pentru fetita si piersicuta pentru bebe sanatos.
Andreea imi pare rau sa aud ca sangerezi, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti cat mai mult.
Eva primul cuvant pe care l-a zis sotul meu in romana a fost "draga mea". Acum ne alintam cu diverse cuvinte romano-francezo-flamande. Unele ar trebui sa nu le mai folosim cand va incepe bebe sa inteleaga, altfel il invatam prostii.
Am vazut ca ati vorbit de zodii si botez. Eu nu cred neaparat in zodii, insa mi-ar place ca bebele sa fie balanta asa cum a fost tata, pentru mine una dintre cele mai deosebite persoane.
Referitor la botez nu ne-am gandit inca la o data, probabil in jurul Craciunului cand voi fi inca acasa. Noi nu stim insa daca il vom boteza catolic sau ortodox. In functie de asta vom alege si nasii.
Fetele care sunt in cuplu mixt, voi cum veti face?
In weekend noi vom merge la Venetia, nu prea imi place sa calatoresc cu avionul. Fetele care ati calatorit deja (Eva, Piolica, andy) ati avut emotii, a trebuit sa faceti ceva special in avion (hidratare, miscare, etc.)? Am fost prea ocupata cu altele sa ma gandesc la plecare si acum ma gandesc cum va fi.
Maine sunt din nou la training, iarasi nu voi putea intra dar am sa va citesc mai pe seara.
Va pup pe toate.
17+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
dyanira spune:
Neata burticile mele dragi!!!
Azi va astept eu la , ceaiut, cioco calda, suculet fiecare dupa preferinte!
De emotii mari si de fericire nici nu am putut sa dorm prea mult de aia sunt treaza de la ora 7 de cand a plecat sotul la serviciu.Sunt tare fericita pentru baietelul meu drag!Deja simt de acuma ca el o sa fie marea iubire a vietii mele!Sa nu radeti de mine ca gandesc asa dar asta simt!Parca deja a trecut sotul pe locul 2
Va multumesc la toate pentru felicitari nu enumar ca sa nu uit pe careva!
EvaFinca nu ne-am hotarat 100% dar probabil il va chema Andrei-Eduard.Eduard ca pe sotul meu ca vrea macar unul din prenumele lui sa le aiba copilul(pe el il cheama Ionut-Eduard) si cum Ionut nu imi place atunci fie Eduard ca sa ii fac placerea.Mai oscilam intre Vlad si Radu...Offf e greu ne mai gandim...si va anunt cand am stabilit exact.
Monicamultumesc ca m-ai trecut in listuta!!!
Denisa.g si tu ai luat tardyferon?Mie acum mi l-a prescris, azi merg sa il cumpar de la farmacie , mie mi-a zis invers sa intrerup elevitul si sa iau tardyferon si calciu cu vitamina D2.Mi-a mai prescris si niste ovule vaginale.(nu inteleg pe reteta cum le cheama merg la farmacie sa le iau si apoi va spun)
Mi-am schimbat si semnatura acum nu mai sper la un baietel ci chiar am unul
Diana
21+
EvaF spune:
Buna dimineata !
Diana, multumim pentru tratatia de dimineata, laptic pentru mine :)))
Danucu, ai intrebat de . Eu cand am zburat spre Franta s-a intamplat in 18 saptamani. Nu a fost nimic aparte legat de sarcina, decat ca noi am cerut locuri la exit, sotul meu este f inalt si acolo are cel mai mult spatiu pt picioare, dar nu ne-au lasat. Ne-au ridicat pt ca unei gravide ii e interzis sa stea la Exit, nu e capabila sa deschida ea usa in caz de...Si ne-au dat locuri speciale in fata, cu mult spatiu, doar noi doi :)))
Noi am prins turbulente, mai mereu prindem, dar de data asta asta slabe, asa ca am avut putin emotii doar de la asta.
Nu stiu cum se mai vede la tine burtica, la mine au vazut toti in avion si la check-in ca sunt . Nu mi-au cerut adeverinta cum cer unele companii aeriene. Dar se uitau lung la mine, pentru ei e un stres suplimentar in avion. Unele gravidute au probleme la zbor, eu nimic.
Intereseaza-te ca e posibil sa iti trebuiasca o adeverinta de sarcina de la medicul tau: in cate luni esti, daca decurge bine sarcina etc. Nu stiu cu ce companie zbori, dar unele companii cer asa ceva. Noua nu ne-a trebuit.
In rest, m-am hidratat ca de obicei, de cand sunt graviduta beau apa ca o ratza.
Drum bun, scumpa! Have a nice flight!!!
Dragelor, va pe toate!
Bine ati venit Julax si Shoareku!
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
_giulianna_ spune:
Buna dimineata dragute burtici!
N-am mai scris de mult dar v-am citit, ma bucur si eu pentru bucuriile voastre! Sunt cu sufletul alaturi de voi! Toate!
Noi suntem bine, nu avem nicio problema, mancam...dormim..ne plimbam..
Am luat putin in greutate dar nu chiar asa de mult precum ma asteptam, eu fiind mai cu sunculite de la mama natura. Cred ca am 76 de kg. Mult...dar asta e, bebe sa fie sanatos ca am eu timp si de slabit.
Am citit din urma si pentru ca cea mai proaspata veste a venit din partea Dyanirei...o felicit si ma bucur ca bebe din burtica e baietel
Vreau sa va intreb ceva: a facut cineva 4D la Iosup la CMU? Eu ma voi duce pe 7 mai la CMU dar am auzit ca 4D face numai la filiala din Arcul de Triumf. Oare e adevarat?
21+ cu Eduard
laureta spune:
'Neataaa. Ma foiesc prin casa si n am stare. La 11 am echo la Iosup. De abia astept. M am armat si cu CD si cu stick sa fiu sigura ca raman cu ceva . Sa imi tineti pumni sa fie bine bbelica.
Felicic ne vedem la echo
andreea_and, doctorul cum vede placetna la echo? Poate e mai jos de aia sangerezi. Stai cumintica pian se ridica un pic
shoareku, bine ai venit
julax, felicitari pt fetitza
danucu, si eu zbor duminica. Am un pic de emotii ca e prima data cand zbor cu burtica. Am zburat de multe ori pina acum si n am probleme la avion. Sa vedem cum va fi acum.
dyanira, felicitari pentru baietel
Ma duc sa ma pregatesc
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
andy.p spune:
Buna dimineata fetelor!!
Dya iti spun din proprie experienta ca Andy e marea mea iubire.De cand l-am simtit prima data am stiut ca asa va fi,si asa a ramas.
laureta iti tin pumnii,te asteptam cu vesti.
shoareku bun venit.
Eu sunt suparata si ingrijorata pentru ca azi dimineata de bleaga ce sunt am reusit sa aterizez,mi-a alunecat piciorul intr-o crapatura din trotuar si am cazut in genunchi si in maini.Toata sunt julita..Acuma ma tot gandesc sa nu fi patit ceva bb-lina.
19+
laura si andy (07.04.2002)
kid2003 spune:
Soarecu', bine ai venit, scrie mai repede sa scapi de moderare...
Danucu, nu ai nimic, gandeste pozitiv! E un zbor scurt, oricum, nu e ca si cum traversezi oceanul! Adeverinta de la medic eu stiu ca este ceruta incepand cu saptamana 28. Din saptamana 36 nu te mai primesc in avion, dar intre 28 si 34 de saptamani trebuie sa ai o adeverinta de la medic...Dar mai ai pana acum. Acum sa iti soptesc ceva, eu in sarcina trecuta am zburat la 29 de saptamani, m-au intrebat in cate saptamani sunt si am zis ca am 26 si m-au lasat in pace...De data asta plec tot la 29, la vara, in Grecia, dar am sa cer neaparat adeverinta.
Laureta, pumnii stransi, stransi!!! La fel si pentru Musettepink! Sa veniti cu vesti super!!!
Oare ce ascunde Anis in burtica? A treia fetita sau primul baietel? Hai, nu ne mai fierbe, te rog!!!
bb2