Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

denisa, ti-am vazut pozele. sunt superbe, inclusiv usile in casa, sunt ca ale mele :))) ce coincidenta!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi tocmai ce ne-am intors din plimbari.Aici e super,super.
denisa felicitari.Carcei am si eu dar asa ca tine n-am avut.M-a inavatat cineva sa ridic laba piciorului cat mai sus posibilsi trece.
mami da ce harnicutze sunteti!!!
Dya felicitari ptr.baietel,ma bucur ff tare pentru tine mai ales ca asta iti si doreai
Anca ma bucur ca esti mai bine.Vei avea o bb-lina plina de energie.
Andreea imi pare rau ca treci prin asta,dar nimic sa nu te intereseze decat bb.

19+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinad spune:

Da , July A zis ca e unul dintre motivele pentru care ma trimite la TT. Din ce stiu si eu TT nu arata decat probabilitatea ca bebe sa aiba SD (Doamne fereste!),. Fiind la prima sarcina iti dai seama ca nu stiu prea multe, decat ceea ce mai citesc si eu pe-aci. Si mai si lucrez intre barbati...care cred ca sarcina e asa ceva....kinder cu surprize.

Mergi la inceput

Orcum sunt destul de disperata cu sarcina mea...am avut tot felul de belele.Nu prea mari dar nici asa de neglijat incat sa nu ma gandsc ca poate il afecteaza pe puiul meu.
3 luni am vomitat si mi-a fost greata si de apa de la robinet. Dupa asta am racit rau. Dupa ce am facut ampicilina injectabila si mi-au mai trecut mucii si tusea am facut infectie la o masea. Am reluat ampicilina. Nu mi-a trecut infectia asa ca stomatologul a decis ca tre scoasa maseaua ca are granulom. Luni mi-a scos maseaua. M-a durut dupa de am facut pisu pe mine. Azi am fost la control ca asa vada cum merge treaba cu rana de la maseluta. Ieri si azi pana sa ma duc la doctor nu m-a durut deloc. CAnd am ajuns acasa de la doctor, da-i durere! Plang de durere ca un copil mic, nu mai stiu ce sa fac! Nici nu stiu dc e normal sa doara asa, in halul asta/ Sunt cheuna de durere, si mai vin si Sarbatorile si trebuie sa plec din localitate.
Nu stiu incotro sa o apuc, asa doare o masea scoasa?

Mergi la inceput

Vreau si eu in listuta daca se poate. DAta nasterii mele este 16.09.1979, DPN= 03.10.2008, ultima menstruatie> 27.12.2007. E bine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari Dyanira!!! Stiu ca asta iti doreai!

Ufff, v-am lasat cu putine pagini in capitolul asta si va gasesc in mijlocul unei discutii f f interesante despre casatorie, casatorii in mai si numele copilului! Ma recunosc in ambele tabere...si eu am stat cu omul iubit mai bine de 6 ani pana la marele pas pe care l-am facut ... la un an de la nasterea galustei noastre. Pur si simplu nu am simtit ca ne dorim asta...sau ca e musai. Cand ne-am casatorit nu am facut-o deloc ca sa imi pun eu labutzele pe el sau el pe mine, ne cunosteam amandoi dorintele si dragostea reciproca, niciodata nu m-am gandit ca daca nu ma marit cu el intr-un anumit interval pot sa il pierd sau altceva.
Nu un certificat iti garanteaza dragostea, dar vine un moment cand vrei sa vezi cum e si chestia asta. Si cand a venit momentul, ne-am casatorit (deja nimeni nu mai credea ca ne casatorim) si la cateva luni, in vara, ne-am facut si nunta tzaraneasca de vis, asa cum am conceput-o noi doi si la care a participat cu drepturi depline si printesa!
Sincera sa fiu...nu s-a schimbat absolut nimic in relatia noastra dupa casatorie. Cred ca deja in 8 ani de cand suntem impreuna (si 9 de cand ne cunoastem) nu prea mai avea ce sa se schimbe. Am ramas insa cu amintirea unei zile super, de petrecere maxima, distractie si voie buna (numai cu putini oameni, parintii si prieteni f apropiati). iar cu luna mai...o superstitie. Stiu doua casnicii de mai destramate dar mai stiu si altele mai multe din alte luni care s-au terminat rau. Plus numeroase exemple de casatorii de mai reusite si fericite!

Si da, s-au schimbat un pic regulile cu certificatul. Acum 2 ani nu puteai sa iesi din maternitate fara certificat (sau cu garantii), acum nu ti-l mai cere nimeni pentru ca s-a mutat termenul, poti sa il declari in 15 zile ori nu te tine nimeni 15 zile.
Daca parintii nu au acelasi nume de familie iti cere o declaratie scrisa de mana de ambii parinti in care declari numele! La mine asa a fost, nu s-a putut altfel, fara declaratia mea. In plus, e nevoie si de certificatul de nastere al mamei daca ea nu e casatorita cu tatal si de buletinul tatalui. Daca sunt casatoriti merge doar cu buletinul mamei si cu certificatul de casatorie.

Ce de baietei...o astept pe Anis, poate mai pune si ea un carucior bleu sa fie dominatia completa!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Wow felicitari Diana, e exact ce-ti doreai, ma bucur tare mult ca e bine si ca e baietel, sa va traiasca!
musette, anca, eva, maria, codruta, monica, alina mami de alexa, andyp va multumesc pentru incurajari . Mi-a venit si mie o fata la curatenie si trebuie sa vina maine din nou dar ma simt aiurea cand trebuie sa stau asa nemiscata si nu pot nici sa-i fac ceva de mancare sotului - saracu si-asa e foarte ocupat ca au cazut toate pe el. Cel mai rau ma enerveaza ca desi stau cuminte si nu fac nimic ma tot pocnesc sangerarile astea, mama lor... Asta e, bebe sa fie bine, ma mai plang si eu cateodata ca ma napadesc hormonii..azi am toata ziua de ciuda.

19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

fetelor ma primiti si pe mine printre voi?
nu stiu pe care lista sa ma trec da o sa aflu marti pe 29 mai. avem 19 sapt+2 si suntem fericiti ca am venit doar din 8 mil.de pe mil. si din incercari putine cand toti ne trimiteau la fiv
suntei tare haioase!!!!!!!!!!!!
ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

dya, FELICITARI ... ce de baietei, fitita mea ar face bine sa ramana fitita, ca si asa balanta e inclinata rau, dar daca ii creste puta, io il fac rugbyst, cine se mai baga la sportu'asta?
soricelu' te primim, doar scrie repejor 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara in timp real
seara frumoasa tuturor burticilor!

16+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput