Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Cu olita eu as zice ca e mai bine chiar dupa 1 an si 8 luni, dar cred ca depinde de copil. Vladic are 1 an si 6 luni acum si vad eu ca e inca devreme. Asa stiu si eu ca muschii raspunzatori pentru controlul sfincterelor se considera suficient de dezvoltati doar cand copilul poate urca SINGUR, fara ajutor, o treapta.

Meli - sa aveti vreme faina!

Lore- salut-o pe Dana din partea mea! Am vazut-o cand eram in maternitate, venise cu dr. sa-i arate rezerva, care chiar ii faina. , zici ca e hotel, nu spital. din pacate eu nu m-am putut bucura de conditiile de acolo, pentru ca numai cu gandul la Vladic eram si plangeam in fiecare zi dupa el.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Pofiti la POZE!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!

Meli distractie faina la mare!!!

Elena felicitari pentru dintisor!!!Si Bea e tare maraita in ultimul timp...poate ne iese si noua ceva..

Adriana am vazut pozele cu sarbatorita!!!Tare frumusica!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!Cat despre cei din tren...NO COMMENT...Doamne fereste...

Lore bine ai revenit acasa!!!

Distractie faina de 1 mai...eu acasuca...Radu lucreaza...avem de predat bloc pana in 15 mai,si tre sa bage tare...sa fie gata la termen...si tre sa stea langa muncitori,ca altfel se imbata...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

Adriana, am vazut pozele! Foarte eleganta sarbatorita! halatul l-a primit cadou? Si ce frumos ca a pus baietii la maturat dupa petrecere! hihihi!!!

Ramona, si eu pe acasa, tot singurica. si al meu sot e la munca poate ajunge totusi spre seara mai repede, ca sa putem merge la cumparaturi. mi s-a terminat laptele praf pt bebe.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Ce vreme nasoala, as fi vrut sa iesim la un gratar dar vad ca nu e chip...

Adriana ce printesa dragalasa aveti, chiar ca a fost in centrul atentiei! Si ce smecheroaica e ea, a stiut ce sa aleaga

Noua ne iese dintele nr 3, motiv pt care roadem tot ce prindem si ne maraim.
Fetelor aveti idee unde gasesc metru de perete pt masurarea inaltimii la copilasi?

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna fetelor..ce vreme nasoala. bine macar ca nu avem nici un plan pe azi...si sotul meu lucreaza azi.

RAMONELLA...poate ca e din cauza dintilor. si Edi a fost tare agitat in ultimele 2 saptamani, sotul meu saracu se plangea ca el nu mai poate ca de ce este copilul nostru asa rau ? acum imi dau seama ca din cauza dintilor...asa plange saracul..ba rade ba plange.

ADRIANA- tare frumoase sunt pozele.distractiva faza cu obiectele. trebuie puse anume obiecte sau asa orice crezi tu?

In legatura cu olita...eu am vazut la nepotelele mele..daca au avut alti copii prin preajma care sunt mai mari si care stateau pe olita atunci si ele au vrut sa faca la olita destul de repede si fara prea mult scandal. copiilor le place sa se imite unul pe celalalt....

va doresc o zi minunata.
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Adriana,

e mortala grasunica ta!!!

si ce mandra e ea de halatel...

sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!

mult noroc si fericire alaturi de voi!!!

pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor voua va bazaie babyphone-ul?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Avem si noi poze "caldute" incepand de aici

Adriana - ce faina'i ALEXIA IN HALATEL , parca-i un ursulet

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

cum ati sarbatorit 1 mai??? noi ma fost la iarba verde langa Floresti la 3 km in sat Tauti unde ii manastirea daca stiti? si ne-a intors vremea acasa am stat putin de tot , ce nasol cand avem si noi o zi libera nu [putem profita din plin

mami_alexia superbe pozele, ce dulce e cum sta e la poze, in halat, rochita ii vine de minune, pupiki dulci pt un anisor si pt pozele reusite

CristinaGoji cred k esti super fericita k ai 2 bb minunati, cum o spala vladic pe daria , are mare grija de ea dupa cum se vede, dar in cosul de rufe ii sta bine

pupiki tuutror

Baita lui Dragos
POZE NOI

varsta lui Dragos

Mergi la inceput