Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
am uitat sa urez la multe lunite frumoase pt Maria si pt Szende..cu pupicii de rigoare de la cavalerul meu!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
balaceanu_l spune:
Antoni mama mea ne-a dat olita cu oja(ne-a desenat iepurasi, floricele)si sa sti ca a inceput sa ne placa sa stam pe ea.Poti sa faci si altfel,sa i-o dai putin sa se joace cu ea ,daca merge de-a bushila sau se tareste 'patruleaza' cu ea pe-acolo prin imprejurimi sa se oboseasca putin si pe urma sa ii spui sa stea pe olita sa se 'odihneasca',te prefaci ca si tu esti obosita si poate merge(asa a facut sora mea cu nepotelul meu si e mers).Bafta!!!
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
anca.b spune:
Salut!
Meli, ma iei si pe mine in bagaje? promit ca nu ocup mult loc!
Drum bun sa aveti si distractie placuta!
Elena, felicitari pt dintisori!
La multe lunitze!!! pt Maria si Stefan
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Adriana, bine ai revenit! Sa pui poze sa vedem si noi sarbatorita!
Multi prosti sint pe lumea asta, pacat ca ai avut tu parte de ei si inca in tren, unde nu prea poti sa-i ocolesti. saracu' copil!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
mami_alexia spune:
Meli, din cate am citit eu, la varsta asta o poti pune pe olita insa nici un caz nu va invata de pe acum sa faca acolo pt ca inca nu constientizeaza, nu isi pot controla simturile. Din cate stiu, de-abia pe la un an si jumatate, 2 ani, o sa se poata controla.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Asa stiam si eu, ca pe la 18 luni incep sa-si controleze corpul si sa se ceara la olita. pina atunci e bine sa fie invatat copilul cu ea, pus in fiecare dimineata (sau cind stiti voi ca trebuie sa faca kk). se pare ca un indiciu bun pt posibilitatea lor de a se controla ar fi momentul in care incep sa urce scarile cu ambele picioare, alternativ (si nu cu un singur picior in fata, asa cum fac la inceput).
Anca si
Stefan (13.01.2008)
redai spune:
fetelor noi nu de mult am ajuns acasa.Am fost la socrii, am fost inca la niste prieteni, de fapt o stiti pe dana cea de la 8 martie.Abia asteapta si ea saraca sa nasca.Maine intra in 40 de saptamani si nimik, David al ei nu da semne de venire.
Meli distractie placuta.Nu am cu cine sa-l las pe pitic.mama lucreaza inca si soacra are grija de nepotii ceilalti.Ce sa faci?Trebuie sa ma descurc singura.Sunt intr-o stare de oboseala avansata.
Adriana sorry pentru ce ai trecut pe tren.Sunt fel si fel de oameni , mai mult inconstienti.
Imi poate cineva recomanda un psiholog bun in CLuj?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
antoni spune:
buna dimineaTA DE LA NOI!
ADICA DE LA MINE CA PITIE LA SOCRII, NOI PLECAM IN 5 MINUTE. VA PUPIC PE TOATE SA AVETI UN 1 MAI FRUMOS SI MAI ALES O SAPTAMANA FRUMOASA, POVE DUMINICA SEARA.scuze, acum vad ca scriu cu majuscule dar nu mai am timp sa incep de la inceput.
Mami_alexia-tu nici n-o pui de pe acuma?sa mai astept si eu?
anca.b-mersi mult.
Lore-daca vrei adu-l la mine, daca este unul, mai razbim cu unul.
poate-poate, hihi, pana vii, va fi super lipit de gagica mea, hihi. eu saptamana viitoare mai sunt acasa, daca vrei....cu placere, mergeti si voi pe undeva. hm?pove duminica.
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Neatza!
Meli, distractie placuta, sa aveti timp frumos!
Nu am pus-o inca pe olita pe Alexia. Am tot vrut sa cumpar dar sotul meu a zis sa mai asteptam, ca nu are rost. O sa o pun, dar ti-am explicat, de-abia dupa 1 an si jumatate, 18 luni, poti zice ca isi poate controla corpul si poti avea rezuatate. Pana atunci, poate fi o intamplare ca o pui pe olita si face acolo.
Lore, si o singura zi poate fi relaxanta daca ai cu cine il lasa pe David. Cum mai stati cu somnul, doarme noaptea?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...