Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

NE IES DINTISORIIIII...TOCMAI AM SIMTIT SI VAZUT IN GURITA LUI EDI...ASATA E MOTIVUL TREZIRILOR NOAPTEA .IUPIIII

MAMI SI EDI

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

velenamaria-felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare fetelor
am avut cateva zile superbe la munte ,aer curat .odihna iar de mancare nu mai vb nimic:)

LA MULTI ANI MICUTZA ALEXIA
LA MULTI ANI MELI
TOT BINELE DIN LUME DRAGELE MELE
si la multe lunisoare pt bebe Stefan si bebe MARIA

CRISTINA ai un inger de fetitza ,e tare frumoasa
saracutu Vladut ,oricum esti o superrrr mamica ,te descuri f bine ...am retinut cum ar trebui sa procedez cu urmat bebe

ELENA f frumoase s pozele ,buna ideea ..zici ca stau pe un covoras de flori ,de fapt asa si e

va pup

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VELENA MARIA felicitariiiiiiii si sa nu l doara pe micutz
LORE cum e puiu ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare fetelor!

HRISTOS A INVIAT!!!

Ne-am intors si noi de pe alte melaguri, mai mari, mai intelepti,mai obositi..Nu ne-am odihnit mai deloc ca am tinut-o din petrecere in petrecere, invitati, chestii din astea. Dar ne-am intors bucurosi ca avem un copil minunat care a implinit un anisor! Va multumim mult pentru urari! In curand o sa pun si poze, sa vedeti cum am sarbatorit, a fost foarte frumos!

De pe tavita Alexia a ales cheile(deci a vrut intai sa se asigure ca va avea proprietati), apoi a ales un inel(deci bijuterii, aur, o cocheta o sa aiba mama) si in final, un rimel. Nu s-a atins de stilou, carte dar o sa avem grija sa-i placa si astea.

Cristina, felicitari pentru micuta Daria si pupici lui Vladic, sa nu mai fie suparat!

Kitzy, un pt Diana!

Delia, multa sanatate.

Aporopos de dormit noaptea...In tren, asta-noapte, am intalnit niste parinti care ar fi trebuit sa primeasca instructiuni de folosire pt copil...m-au ingrozit. Au intrat in compartimentul nostru pe la 12 noaptea, mergeau spre Timisoara, noi spre Cluj. Noi mai avem 5 ore de mers, ei vreo 11.Aveau o fetita de 8 luni. Aveau 3 locuri cumparate, ca sa incapa toti 3. In fine, dupa ce s-au instalat(cu sacandal ca nu le incap bagajele, au ridicat pe toata lumea de pe banchete, etc)a adormit si fetita. Alexia dormea de 2 ore si nici nu s-a trezit in toata invalmaseala aia, desi ei nu se abtineau nici macar putin sa faca cata de cata liniste(tipau unul la altul, in gura mare). Adoarme fetita lor si dupa vreo 30 minute scanceste. In loc sa incerce sa o adoarma la loc, au inceput sa-i zornaie jucarii in cap, de parca copilul avea chef de jucat. Era obosita de nici nu stia ce-i cu ea dar ei insistau ca ea sa se joace cu jucariile. La un moment dat, fetita nu a mai rezistat si a incepat sa planga, un plans de ala isteric, de oboseala acumulata. Nu o putea opri nici unul dintre ei, o dadeau de la unul la altul, tipau unul la altul...Bineinteles ca Alexia s-a trezit si ea, era acolo, ca la nebuni. S-a trezit puiul meu, s-a pus in fundulet si ne uitam toti trei, cuminti, la show-ul de langa noi. In final, adoarme din nou copilul, adoarme si Alexia. Se trezeste din nou fetita, din nou ii baga jucariile("Hai sa ne jucam ,sa zornaim jucariile")Copilul, nu si nu, doar ii era somn, dar avea niste parinti batuti in cap , care nu intelegeau. Bun, nu vrei sa te joci, hai sa mananaci. Si la 3 noaptea, copilul baga in el iaurt si mar cu biscuiti, cred ca deschidea gura prin somn, asa ii cadeau ochii de oboseala. In timp ce toate astea se intamplau, Alexia statea cuminte langa noi si privea spectacolul, era linistita pentru ca era semi-adromita dar nu ar fi putut adormi din cauza galagiei.
Au terminat si cu mancatul si se gandesc ei, sa n-o lasea pe pitica sa doarma, sa-i dea o punga de stiksuri, sa o fosneasca. Atunci n-am mai rezistat si i-am zis doamnei ca ar fi mai firesc sa lasam copiii sa doarma. Bineinteles ca nu am avut cu cine vorbi iar eu am plecat cu un gust amar. E trist, eu nu i-as fi lasat sa fie parinti. Acum m-am descarcat...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Mami-alexia-bine ai revenit, asteptam pozele!

Lore-scumpa, de ce esti supi din nou?offff, nu puteti si voi sa va luati un mic miniconcediu?sa-l lasati la parinti sau ceva de genul? macar pe un weekend?

noi ne-am hotarat ca plecam pana la urma, in cel mai rau caz venim inapoi daca nu va fi ok vremea deloc.ma duc sa mai fac bagaje si mai vin. pupici la toate.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

fetelor, imi dati niste idei de a o pune pe piti pe olita? voi cum ati facut? sau cum se face?ca am inteles ca se poate deja de la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici.
sunt foarte bucuroasa ptr dintisorii lui edi..si mai bucuroasa sunt ca am gasit raspuns la comportamentul lui plangacios din ultimele zile.
multumim de felicitari.

MAMI_ALEXIA--ai dreptate. saracutii copilasi..cei care au astfel de parinti.
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

asa-s de fericita ca maine plecam, yupiiiiiiii, si voi nu vorbiti cu mine? tot singurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, felicitari pentru coltisori!

adriana..brrr..saracutul copilas..mila mi-e de ei bietii care au parinti dintr-astia..

meli draga..iaca am terminat si eu treba cu bb pe ziua de azi..acu a facut baie cu tata-su..incepe sa stea binisor in fundulet..aaa...dar astea-s chestii pe care tre sa i le scriu in agenda, ca facem sumarul progreselor in fiec luna..deci..am treaba..

distractie placuta fetelor de 1 mai!sper sa ajungem si noi pe la o iarba verde..padure ceva..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput