Gravidute si mamici de Cluj- 75

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata scumpelor!

Velenamaria-eu zic sa-i dai seara inainte de culcare ceva mai consistent, de exemplu laptic cu cereale, poate daca se satura nu-i va mai fi foame noaptea si va dormi mai linistit. plus ca, cu cerealele nu baga asa mult lichid in el. incearca, e ceva mai consistent si atunci poate nu se va mai trezi. multa rabdare si putere mami scump.

Victo-mersi mult,La multi ani si voua la bebe scump.si distractie muuuulta,sa aveti o zi frumoasa!

noi suntem bine, maine dimineata plecam, sper sa tina vremea cu noi,ca afara nu e prea fain.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata la toata lumea,

La multi ani Alexia, sa cresti mare si sanatoasa!
La multi ani Meli si sa ai parte de tot ce iti doresti!
La multe lunite Maria de OanaAlina si Stefan de Victo!
Ne-am intors si noi de pe drumuri, a fost frumos dar foarte greu pt ca Ana nu (nu prea) doarme pe masina.
Delia draga, Doamne ce ati putut pati! Sper din suflet sa se refaca micutele cat mai repede!
Cristina ce micuta delicata ai, felicitari pt pruncii sanatosi si frumosi! Cred ca asa o sa se mai iubeasca ei!
Ramo am vazut ce poza frumoasa au ales!
Velenamaria incearca sa ii dai cat mai mult in timpul zilei, noi am scapat dupa ce i-am inghesuit si a 5a masa in cursul zilei si apoi chiar daca se trezea o tineam de manute si ii dadeam suzeta si adormea. Noi aproape pe la 6 luni am trecut la somnic toata noaptea.

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

ANTONI..doua spatamani am papat cereale seara si tot asa se trezea...eu ma tot gandesc ca se trezeste din alte motive si nu poate adormi decat daca ii dau tzitzi. sper sa fie de la dinti..adica modificarea asta in programul lui de somn.....sper sa fie asta..inca nu are nici ginigii umflate si rosii..dar ..

VICTO..felicitari ptr cele 6 lunisoare ale lui Stefan. EDi al meu este pe 20.10 nascut..exact 10 zile diferenta.

[http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=6w4zuyz.3re2sve7&Uy=sh43dl&Ux=0&UV=944824118086_679544358111][/url]
am pus ceva poze noi de la 6 luni..sper ca le-am pus bine..nu ma prea pricep.

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Alexia, sa cresti mare si sanatoasa!
La multi ani Meli si sa ai parte de tot ce iti doresti!
La multe lunite Maria de OanaAlina si Stefan de Victo!

noi am fost de Paste la mama la Zalau,nu-mi vine sa cred ce repede au trecut Pastele ,a fost foarte frumos ,am petrecut in familie,cu nasii .Sorana ca de obicei a fost in centrul atentiei ,a spart toate ouale pe care a pus mana!

de 1 Mai nu avem nimic programat pt ca Sory lucreaza ...asa ca pb vom iesi doar in parc si ceva cumparaturi...hihihi iaurt ca alceva nu mai pot manca!

velenamaria,eu cred ca s-a obisnuit la titzi unde e cald si bine...cu riscul sa trezesti toti vecinii parerea mea e sa nu-l mai pui la titzi noaptea!

Delia,imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate cu fetele,cat priveste concediul am patit-o si eu anul trecut la noi la mare...am umblat pe la urgente cu Sorana ,era suspecta de varicela(am stat cu ia in casa doua zile) ,erau de fapt bubite de la caldura,porma din senin a inceput sa vomite,dar poate sunt ale noastre mai sensibile...in Bulgaria am fost doua zile e foarte frumos in Albena dar mi-au zis niste prieteni ca au platit 100 euro o consultatie de 3 minute.
sunteti mai bine azi???ce fac fetele?Multa sanatate!

Alex,e plecata in Bihor(eu asa stiu).

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salut fetele.

Noi suntem cand asha cand asha cu nasucul.Ieri am petrecut dupa masa in iulius la cumparaturi.Mi-am luat 2 perechi de papucei, o fustita bluzitza si o posetuta.

Meli sa ai parte de vreme frumoasa la mare.offff ce as merge si eu cateva zile undeva fara asta mic.Ca sunt iar terminata.Abia astept vara sa plecam in concediu.

Elena eu nu stiu ce sa mai spun.In stadiul in care sunt eu acum am ajuns la concluzia ca piticii astia fac ce vreau cu noi din momentul in care se nasc.Noaptea nu dorm ca vrem noi ci ca vor ei. Poate vor sa doarma ziua.Sunt multe chestii de care m-am batut si nu mai stiu ce sa cred.Eu zic sa faci tu cum crezi ca e mai bine, sa faci cum iti spune inima.

Delia cum sunt fetele?Sper ca sunteti mai bine.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

offff,tu fetelor, spuneti si voi o parere, oare are rost sa plecam pe o vreme ca asta la mare?nu stiu ce sa facem....

Mergi la inceput

si ar trebui sa ne hotaram cat mai repede sa mai facem si niste cumparaturi azi.voi ce ati face in locul nostru?asa m-as duce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

meli cu piti vreti sa plecati?eu ma gandesc ca vremea asta-i trecatoare...si poate la mare etse f frumos,n-ai de unde sa sti..eu m-as duce in locul tau.

delia sper sa se faca bine fetitele...nasoale racelile astea.

ramonella am vazut si eu poza cu voi.cum ma deschis pag la despre copii cum mi-ati sarit in ochi.sunteti o familie f reusita

elenuta superbe pozele cu dragos si manastirea.ii o zona superba.ftelor,,care vreti la manastire....mergeti la nicula,stiti unde e nu?

ramonella mergi acolo.e f frumos si acolo.eu merg detsul de des la nicula sa-mi gasesc linistea is vb cu un preot acolo.

cristinuta ce ma bucur pt tine.tare as vrea is eu sa fiu in locul tau...sa am doi bebei..si trei daca se poate.sper sa ma intr-o zi si eu.

eu sunt iarasi singura acasa,,tot citesc pe-aici sa nu ma simt singura.sara e la taica-so.nu ma prea pot obisnui......degeaba.

v-am pupat....mai vb

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim multumim de urari...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Ioana-nu, vroiam sa mergem numai noi doi numai e nasol ca vroiam sa mergem cu cortul. nu stiu ce sa facem, mi-a mers cheful de toate, asa ma bucuram ca mergem si cand vad vremea sta si prognoza in tara.....

Mergi la inceput