Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
Ioana, nici o grija, de azi dimineata vremea a revenit la normalul local, adica e innorat si ploua, trage la somn rau de tot. Iar micii nu erau buni .
Luna, nici eu nu stiam ca reiei serv, bafta multa! Lucrezi part-time? Nu-ti face griji, tati se va descurca f bine acasa.
Nonna, sanatate multa lui Andrei.
Mada, La Multi Ani! si felicitari pt primul dintisor.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Mada La multi ani! Stiam ca e ziua ta candva zilele astea dar utasem cand. Sa fi fericita si iubita alaturi de sot si Emily. Am uitat sa-ti zic, ramane asa cu intalnirea cum ai zis tu. Felicitari pentru primul dintuc al lui Emily.
Nonna pai cum nu ne cantarim? Eu ma infometez degeaba aici?
Anto si Nonna da, am inceput serviciul de sapt trecuta part time doar. Anto tu esti full time?
Timi eu chiar am realizat ce rea sunt: azi seful ne-a trasat sarcini clare mie si colegei care m-a inlocuit (si care ramane full time in continuare caci eu nu vreau full) si ma bucur ca un copil ca eu raman cu cele mai importante sarcini (contabilitatea, payrollul, rapoarte de vanzari etc) si ea cu restul. Si ziceam ca sunt rea ca tocmai faceam posting la extrasele de cont si i-am gasit greseli si ce m-am bucurat ca eu am fost 1o luni in pauza si tot stiu si ea greseste.
Bai ce RIA sunt! Dar v-am zis ca eram geloasa, acum nu mai sunt. Hihihi!
Ma duc sa sunt sotul sa vad mai traieste? Hihihi.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mychydutza spune:
Luna nu te stiam asa "evil".hehehe.
vad ca nu numai eu "ma bucur" de trezirile nocturne fara-numar fara-numar! deci puseul de crestere sa fie de vina????? cand e somnul mai dulce tipa juniorul. nici nu mai stiu de cand n-am mai dormit o noapte de la cap la coada.Andrei are in continuare muci cu care se inneaca(se scrie cu 2 "n"?) si se trezeste de park n-ar fi fost de ajuns puseul.cam astea noutatile.
Paste fericit si oua tari!!!!
Luna1 spune:
Si noi ne trezim noaptea dar ii bag suzi si se culca la loc. Nici eu nu stiu cand a fost ultima noapte dormita full. Dar ma bucur ca nu tipa mult, ii dau suzi si se mai trezeste peste vreo 2 ore.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
oaana spune:
hello.
intru un pic sa va salut,nu am net inca dar sunt la cineva.
ce-mi citira ochii??Felicitari Monica.
Am crezut ca sunt si eu insarcinata,dar nu.Nu ca doream acum,dar am avut impresia ca gresisem undeva.Deja ma impacasem cu ideea,numai ca eram suparata ca e cam devremme si nu o sa mai am timp deloc pentru Iosua si Aaron.
Oricum va anunt cand vine fetita.
Acum va pup caci trebuie sa plec,mi-e dor de voi si-mi lipsiti tare mult...
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Nonna76 spune:
Luna eu nu vreau cintarire ca a facut mama niste cozonaci asa buni...si nu-l pot lasa pe sotz sa-i manince singur .Asa ca am mincat la greu.M-a ajutat si vremea,n-am putut iesi la plimbare asa ca am mincat.
Si la noi tzitza e de multe ori pe post de suzi.Se trezeste suge putin si apoi sta cu tzitzi in guritza-cind vreau s-o scot incepe iar sa suga si tot asa.
Ziua daca e in celalalt capat al patului si-i arat tzitzi capata o viteza...si vine si suge ca un catzelus cu fundul in sus.E dulce foc.
Ioana75 spune:
Mada, la multi ani! Felicitari si pentru primul dinte.
Luna, am admirat si eu fotomodelul de palarii.
Anto, e bine ca v-ati aliniat si voi la primavara din romanica. Eu azi am tras o partida serioasa de shopping, s-a deschis un mall cu multe magazine noi linga ikea.
Oana, iti doresc sa vina fetita cind vreti voi.
Sper sa nu si-o ia in cap Sma daca o laud, dar doarme noptile destul de bine, de la 21 pina la 7:30. Are 'doar' 4 dinti, asa ca in curind ma astept sa se intrerupa seria noptilor fara treziri; tin Dentinoxul aproape.
Am si eu o intrebare pentru voi; stiu ca fiecare copil e diferit, dar as sta mai linistita daca as sti ca mai e cineva care nu scoate nimic din sertare; ii las sertare deschise, cu haine, cu pampersi - nimic; le inchide, sau se suie in ele. In nici un caz nu scoate din sertar. I-am lasat teancuri de haine, cearsafuri, etc, frumos aranjate, la indemina, numai bune de tras jos - nimic, le ignora, nici nu se atinge de ele. Mai e cineva atit de neinteresat sa faca dezordine?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
brazuca25 spune:
Ioana la noi e exact invers, trebuie sa o pazesc ca imi scoate hainutele din sertare si le arunca pe jos, plus ca toate jucariile din patut le arunca jos si dupa aceea se uita cu pofta la ele doar doar iti faci mila de ea si i le dai inapoi.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Timi07 spune:
Am si eu o intrebare pentru voi; stiu ca fiecare copil e diferit, dar as sta mai linistita daca as sti ca mai e cineva care nu scoate nimic din sertare; ii las sertare deschise, cu haine, cu pampersi - nimic; le inchide, sau se suie in ele. In nici un caz nu scoate din sertar. I-am lasat teancuri de haine, cearsafuri, etc, frumos aranjate, la indemina, numai bune de tras jos - nimic, le ignora, nici nu se atinge de ele. Mai e cineva atit de neinteresat sa faca dezordine?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
[/quote]
Ioana esti totalaaaaa, sa te plangi ca ai un copil model de cumintenie mai rar auzi/citesti pt tine si mai multi pt Sma si Miru.
Mada la multi ani
Violetan acum mi-am amintit ca m-ai intrebat daca pun poze cu tunsoarea...nuuuuuuuuu ca nu vreau sa oripilez pe nimeni, arat ca o bidinea trasnia.
Eu acum o alaptez pe fiica-mea si s-a gandit ea sa loveasca cu piciorul in masa, dupa mai multe icercari si-a tras una zdravana, s-a uitat nelemurita la mine si a inceput sa planga si io sa rad. Nu-s normala, ma doare cand o vad ca sufera dar s-a uitat asa mirata la mine si a stat cateva secunde sa prceseze ce i s-a intamplat...
Edit Luna e totul ok acasa? A supravietuit sotul?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Antoanela23 spune:
Neata,
Hai ca dau tot eu azi.
Pofta mare si o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)