Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 13

CarlaV spune:
Monicabo, iarta-ma ca am dat buzna asa cu vestea dar credeam ca am ratat-o eu pe undeva. Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos. Uite, Andreea ta e cu 4 zile mai mica decat Sabina mea, dar mie nici nu mi-a revenit CM, iar tu deja ai bebe2 in burtica. Sper ca in 2009 sa-i fac si eu Sabinei un fratior/surioara, dar cel mai tare ma tem de primele luni, n-as putea sa mai suport greturile acelea ingrozitoare, tu cum te simti? Si cum e cu bebe in burtica si cu copil care vrea ridicat in brate, caruia trebuie sa-i schimbi pampersul si miroase?
Ioana, m-ai prins, nu m-am gandit la poze. Tot te invidiez ca poti sa faci aerobic .
Valen ?????????????????????
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Nonna76 spune:
Monica ce veste...Felicitari! Abia astept poze cu burtica.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Andrusa mea cred ca are roseola.Dupa 3 zile febra mare de ieri i-au aparut niste bubitze pe corp.Am citit despre roseola infantum si se potriveste manusa descrierii.Acum imi dau seama ca pe la sase luni cind Vlad a avut aceleeasi simptome si dr. mi-a zis ca are rubeola a fost de fapt tot roseola.Rubeola nu-i cu febra f. mare pe cind roseola da.Asa ca stam in casa citeva zile.
Si s-a dovedit inca o data ca tot eu am avut dreptate.Toate babele din familie in frunte cu sotzul ma invinuiau pe mine ca port copilul dezbracat si fara caciula si cine stie ce a patit.Cit ma bucur ca au dat-o in bara si de data asta si au recunoscut si ei ca sunt o mama desteapta.(internetul sa traiasca).Si nici nu sunt modesta... tuturor.
Asa-i ca miercurea asta nu ne mai cintarim?

Luna1 spune:
Buna dimineata. Eu la cafea la serviciu, treaba multa pentru care trebuie sa-mi scormonesc creierul ca am uitat cum se face. Dar a fugit sefu nitel si eu hop la fetele mele sa vad ce fac.
Anto vreau pozici cu Sonia, pozici multe.
Nonna lasa sa fii tu nebuna decat sa castige generatia infofolitului. Imi place modestia ta.
Astazi Adelise e cu tati care lucreaza de acasa ca bunicii sunt in concediu in Cipru (o fi bine?), am zis sa mai creasca maslinuta mea si ii trimit si pe copii in cipru cu ei si fugim si noi in Maldive ca de cand visez. Sunt curioasa cum se va descurca tati azi sigurel cu fata plus cu Cosmin de la 3. Hihihihi!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

brazuca25 spune:
Hristos a inviat!
Multe felicitari monicabo pentru bebe si sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si bebe sanatos!
Incepe seria de gravidute in strumfarie. Cine se anunta urmatoarea?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Simo78 spune:
Monica sarcina usoara si bebe sanatos! M-au apucat niste emotii!!!! si un dor de burtica.....
Simo mami de Matei

mamiCamelia spune:
ADEVARAT A INVIAT! N-am intrat de vreo 2 zile si vad ca urarile traditionale sunt in toi. M-am gandit ca cineva trebuie sa si raspunda conform.
Mona, m-a impresionat vestea... ce iepuras simpatic te-a vizitat anul asta, are patru urechiuse in loc de doua. Sarcina usoara ca fulgul si sanatate.
Bebelusul meu mananca de rupe noaptea. Asta noapte am incercat sa-l pacalesc cu apa, apoi l-am pus la san dar nu era prea multumit. Se irita ca nu avea mami nimic pe acolo. L-am pus in patut gandindu-ma ca va adormi .... mama si cand a inceput peste 5 minute, ziceai ca sare din pat de suparare. Am fugit telighidata la bucatarie, i-am facut laptic desi eu credeam ca e vreun dinte furios... a papat absolut tot cat i-am facut: 180 g. Fara sa-si traga rasuflarea...pana n-a terminat nu s-a lasat.
Mi-e imi place de mor cand papa ca e cam micut asa ca.... nici nu ma gandesc sa-i mai refuz delicioul de noapte. Il spal pe dinti in fiecare seara si gata....

brazuca25 spune:
De peste doua saptamani nici Denisa nu mai doarme mai deloc noaptea desi o tin in patul meu, se foieste in somn si vrea sa suga de vreo 4-5 ori pe noapte si chiar suge nu se joaca. Lapte am nu asta e problema, dar incepe sa ma puna pe ganduri cu trezirile astea repetate. Plus ca nici nu pare sa doarma foarte bine. Puseul asta de crestere parca dureaza cam multisor.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Nonna76 spune:
Sa va spun si eu ca aseara mai mult am alaptat decit am dormit..
De cind cu febra Andrei s-a invatat mai mult cu mine.Adica daca suntem si eu si Cristi cu el plinge pina il iau eu in brate.(acum suntem amindoi la PC).Si nu mai vrea in brate ci sa mearga,sa se joace,sa ridem impreuna.A crescut si s-a smecherit.
Luna o sa se descurce tati cu copiii.Ai sa vezi.Eu nici nu stiam ca ai inceput serviciul.Recunosc ca nu am mai citit in totalitate.Si servici,si copil cu febra si pregatiri de Paste.
Cum e din nou la munca?Mie la inceput mi s-a parut greu dar acum m-am acomodat si ma simt bine facind si altceva.

Timi07 spune:
Si seful meu a iesit un pic IUHUUUUUUUU
Am de lucru de nu ma vad da e asa de urata vremea la noi ca-mi trebuie sa vad/citesc ceva frumos...
Carla am vazut pozele cu Saby si e o dulce si-o finuta.
Nonna sper sa se faca bine Andrei cat mai iute.
Luna esti in avantaj, eu cand m-am intors la lucru imi utasem si parolele si aveam muuuulte (mi-a luat ceva vreme pana mi le-am reamintit) Daaaa de la Mothercare era palariuta, i-o luasem la Soph cand avea 2 saptamani si a purtato pana in octombrie.... cred. Acum e pusa la pastrat in cutia cu amintiri. Am vazut ca in stocul de anul asta au altele, chiar i-am luat una si precis ca-i mai iau pana la concediu si in Franta iar ca doar trebe ceva si de acolo dar asta alba nu-ti poti imagina cat de draga mi-a fos....
Sunt convinsa ca sotul tau se va descurca cu copiii. Sotul meu lucreaza o zi pe sapt de acasa si se descurca binisor iar eu prefer sa o stiu pe Sophie cu taica-su decat la cresa.
Ioana cand mai vad poze cu Miru si Sma? Va pup.
O zi faina la toata lumea!!!!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

madabout2003 spune:
Paste Fericit la toata lumea si de la mine!!
Cam cu intarziere dar aici a fost asa frumos weekedul asta ca am umblat tot brambura!
Monica felicitari pentru fratiorul/surioara de strumf!! Esti o mamica tare curajoasa si sunt sigura ca decizia asta o sa iti aduca numai fericire!! Asa mult mi_as dori si eu un fratior pentru Emily dar asta o sa fie un pic mai tarziu pentru noi!
Si vestea cea mai importanta Emily mi_a facut cel mai frumos cadou de ziua mea: Primul dintisor!! L_am observat aseara si drept rasplata a dormit cu noi, in mijlocul patului, intinsa ca o pomana tiganeasca de era sa cad din pat de vreo 2 ori! Dar imi venea sa o mananc d draga ce imi e!!
MADA mamica de Emily 07/08/07