Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
i_ulia spune:
intru si eu sa va spun
Hristos a inviat!
si daca tot am citit:
Monica, sarcina usoara! mi-ai facut pofta de . eu mai astept insa sa faca mata 2 ani, poate doarme si ea noaptea, ca altfel nu ma bag la al doilea
Luna1 spune:
Wow!
Monica . Felicitari si sa fie sanatos/a si sa va bucurati de copii.
Pe mine vestea asta ma rascoleste oarecum caci parca simt ca Adelicioasa mea nu mai e bebel mic daca pot face alt bebe. Normal canu e in plan altul dar cand aud la altii parca simt ca gata, a cam trecut strumfia.
Timi palariuta noasta este de la mothercare, ma uit la ei si daca gasesc ceva in genul ala ti-o cumpar si ti-o trimit. Mai vreau pozici cu Sophie.
Moldoveanca ne putem vedea oricand, chair si acum ca eu umblu teleleica frecvent mai ales de cand mi-am luat si navigatorul. Asa ca atunci cand esti pregatita spune-mi si pot veni eu catre voi. Si normal ca nu se vede o luna la petit. Va pupam
Ma duc ca-mi plange odorul desi ar trebui sa doarma.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Multumesc mult de urari Timi, Carla, Lia, xerxe, Iulia, Luna....
Iulia, da, se vede treaba ca Andreea nu mi-a facut f multe "probleme", in special cu somnul noaptea (au mai fost perioade cu treziri, dar au trecut si nu au fost lungi), ca altfel nu aveam curajul...sa vedem cum va fi al doilea bebe
Acum ma retrag si eu, maine iesim un pic din Buc, ne mai auzim de miercuri incolo
Noapte buna!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Cristos a inviat!
Si de rigoare, ca altfel nu se poate
.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Monica, felicitari, sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara si bb2 cel putin la fel de cuminte ca bebe1.
Lavi, Luna, Alina, +
.
Alina, copiii sunt muciosi, Victor a tusit saptamana trecuta, dar in rest sunt ok, deocamdata.
Luna, ti-am admirat printesa in parc, e o dulce.
Cristina, e frumos foc scaunul acela, sper sa nu trebuiasca sa-l folositi prea des pt ce scrie pe el. Iar Ingrid e o minune, e superba.
Si apropos de asta, ce te faci cand nu vor sa stea acolo? Noi il mai punem pe Victor la colt, dar in ultima vremem nu vrea sa stea, trebe sa-l tinem noi acolo si atunci ce afacere am facut, ca tot lipit de unul din noi este.
Fetelor, a fost ieri o caldura pe aici, ceva de speriat. Am fost cu totii in centru, s-a organizat "primavara romaneasca la bruxelles", un fel de targ de paste, dar bineintele ca cea mai mare coada era la taraba de mici. Era asa de cald ca am lasat fata cu piciorusele la aer, i-am scos ciorapii ca transpirase toata. Mi-e tare ciuda ca nu i-am facut poze ieri, o imbracasem frumos, in rochita.
Alina, promit sa trimit poze cand descarc ultima serie din aparat.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Monica, felicitari si sarcina usoara! Iti doresc un bebe sanatos si la fel de cuminte.
Carla, lasa ca am vazut poze cu tine, stiu ca esti foarte slaba.
Anto, ce fain ca ati avut soare si mici; la noi e urit, ploua, si nici macar mici nu am.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Alinutzaa spune:
Monica multe felicitari. Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
mamii spune:
Mai fetelor intru si eu sa va urez SARBATORI FERICITE (cam tarziu cei drept dar sper ca nu e cu suparare )Si ce sa-mi vaza okii
MINICABO e
!FElicitari mamico o sarcina usoara si frumoasa lipsita de probleme!
-M-au luat emotiile mai fetelor ... parca parca as mai vrea si eu..si totusi nu e momentul
Hristos a inviat!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz