Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 11

moldoveanca spune:
Lunitza,in ce zona stai tu?Noi tocmai ce am ajuns la Londra si stam in Whetstone,de fapt cautam sa ne mutam aici stau la sora mea.Poate dupa ce ne aranjam si noi o sa ne intalnim sa-ti petim printesa ca amsi eu o mandrete de flacau de 7 luni.Nu conteaza ca e mai micut,nu?
teo

moldoveanca spune:
Nonna am patit-o eu cu Vladut cu febra asta.Tot asa febra fara nici un alt simptom insa eu am gresit si i-am dat antibiotic fara sa stiu despre ce e vorba la sfatul medicului de familie.Si am ajuns cu el in spital.E u virus tare urat la Iasi e plin spitalul sa ai grija de baieti e posibil sa-ti faca diaree.Nu vreau sa te sperii dar cam asa debuteaza cu febra din senin fara alte simptome.Sper sa nu fie cazul.Si la noi a cedat cu antitermice dar apoi a revenit cu diaree si febra care nu mai scadea.Multa sanatate.Daca pot sa te ajut cu ceva trimite-mi PM
teo

sunflower1979 spune:
Hristos a inviat!
nonna, mi-a placut tare mult medajul tau.
dragile mele mamici, si eu vreau sa va urez sarbatori insorite, luminate si o data in plus, cu acesta ocazie sa-i multumim lui Dumnezeu ca a fost atat de bun cu noi si ne-a dat copilasi (cand sunt multe femei care nu pot avea) si sanatosi pe deasupra.
eu ma gandeam ca tot m-am plans ca nu pot face nimic prin casa cu denis. dar prefer sa fie casa nearanjata, mancare facuta la minut si sa-l am pe el.
cu toate astea, cu ajutorul sotului am facut de toate; si papica si cozonaci si curatenie, toate sunt gata. acum denis doarme si tati a tras putin pe dreapta alaturi de el.
va pup!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

sunflower1979 spune:
si daca-mi permiteti sa scriu si altceva, vreau sa va intreb - voi mai aveti restrictii la mancare, cele care alaptati? ca eu usor, usor am inceput sa mananc mai de toate, si ridichi si fasole si mazare etc.
denis suge de vreo cateva nopti mai ceva decat ziua. de vreo 3 ori si suge, nu se incurca. o fi puseu' de crestere pe care da vina karli? se trezeste plangand, eu zic ca-i de la dinti si se linisteste imediat ce-l pun la san. asa ca nu incerc nici un antrenament de dezvat. mama lor de dinti.
acum chiar ca va las. pa, paaaa!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Ioana75 spune:
Salut, ce faceti, mincati?
Mihaela, felicitari ca esti asa gospodina. A observat si iepurasul?
Timi, sanatate la amindoua.
Fianna, Luna, ce frumos ca a fost asa frumos la intilnire, asteptam pozeeeee.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

CarlaV spune:
Paste fericit tuturor si sa va bucurati de cei mai dulci iepurasi pe care ii aveti.
Cristina, eu nu stiu in ce moment am uitat ca, daca alaptez, trebuie sa tin cont si ce mananc, undeva intre 6 si 8 saptamani dupa nastere. Inca alaptez si fii-mea nu pare deranjata de nimic.
Ioana, pai stai asa ca lucrurile stau putin altfel . Tu nu ai cum sa ma egalezi la kilograme fiindca esti mai inalta, in plus fata de asta, sunt teribil de invidioasa ca reusesti sa mergi la aerobic. In vremurile mele bune mai rezistam la fitness, dar niciodata la aerobic.
Abdomenul meu a aratat de la 3 saptamani dupa ce am nascut si pana acum la fel... E adevarat ca este plat, dar eu vad diferenta, nu mai e atat de ferm si am 1cm de piele in plus (probabil rezerva pentru urmatorul bebe). Tu nu m-ai vazut dupa ce am nascut ca sa stii cat de slaba sunt , ce-ar fi sa remediem aspectul asta?
Saby a inceput sa stea in patut in picioare fara sa se tina vreme de 8-10 secunde, dar numai daca are o motivatie puternica, de exemplu sa studieze cu ambele maini agrafa pe care stie ca nu are voie sa si-o scoata din par.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

CarlaV spune:
Poate am pierdut eu cand am citit pe diagonala sau poate nu stiti, avem o graviduta printre noi: Monicabo. Bine ca s-a spart gheata, cine urmeaza?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

liadorian spune:
Ptiiiiiii, pai am si uitat de ce am intrat pe forum cand am vazut vestea pe care ne-a lansat-o Carla. Am si gasit-o pe Monica la mamici de noiembrie-decembrie... Asa m-a rascolit vestea asta, ca nu-mi mai gasesc cuvintele. Acusi, acusi va ploua cu bebe2, pe acolo pe unde e asteptat. Azi toata ziua m-am minunat cu D. ca Una e deja copilutz in toata regula, ca ne e dor de senzatia aia de bebe mic in brate etc. etc. si uite acum asta... Chiar, Nonna, ai spus un lucru mare: Dumnezeu e asa de bun cu noi...
Sa aveti parte de zile luminate si senine, alaturi de cei dragi voua!

monicabo spune:
Seara buna,
Acum am intrat si eu pe forum, si ce sa vad..m-ati prins!
Nu am apucat sa va dau vestea, asteptam eco morfo de trim 1....dar daca tot m-ati prins, confirm: Vinerea trecuta am fost la un control, aveam 10-11 saptamani (e o diferenta de aproape 1 sapt intre datele cf UM si datele cf eco, insa nu mi s-a spus sa fie vreo problema, oricum, dupa nastere nu am avut un ciclu f regulat, si probabil sa fie si asta). In rest bebe2 este bine, sarcina e ok, astept acum si morfologiile fetale, normal, incepand cu cea de trim 1, sa ma asigur ca bebe este ok...ma rog la D-zeu sa fie sanatos. Inca nu stim sexul lui bebe, insa pt noi nu conteaza f mult acest lucru. Vrem ca (,) copiii nostri sa creasca impreuna, sa se inteleaga, chiar daca se vor mai ciondani ei copii fiind, sa fie uniti mai tarziu etc. De asta i-am si vrut la o diferenta mica, stiu ca va fi mai greu prima perioada, dar speram sa ne descurcam. Parca nu mai vroiam sa intrerup inca o data serviciul f repede, dupa o mica perioada de mers...iar daca mai trecea timpul, am un sentiment ca poate ne pierea curajul, or noi amandoi vroiam un frate/o sora pt Andreea. Noi amandoi suntem singuri la parinti, si nu a fost bine...
In rest, sunt bine, cu viata de zi cu zi, cu bebe
Bebe Andreea este bine si ea, creste, ii merge bine, e f activa, curioasa, vrea sa descopere cat mai multe e si vesela si plangacioasa, depinde de dispozitiemananca bine...deci se dezvolta normal si este sanatoasa.
Maine plecam la tara 2 zile, am mai fost prin weekenduri, a stat Andreea la aer pe saturate
Va doresc inca o data sarbatori fericite si sa va bucurati de aia micii. Si de ce nu, sa apara ctat mai mult de bebe 2. Am spar gheata, dar va astept si pe voi cand va veti hotara.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze