Strumfi de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

SARBATORI FERICITE!

anul acesta, ca niciodata, urmaresc Invierea la televizor, in ultimii doi ani am luat lumina la Manastirea Sambata dar acum, cu doi copii, nu ne-am mai incumetat sa mergem pana acolo

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

PASTE FERICIT VA DORIM!
Si noi sarbatorim PAstele ca doar sotul e ortodox si nu facem discriminari :) Am gatit de zici ca mancam cu 7 guri si suntem rupti de obo,asta e curand nu mai repet greseala asta.

Am admirat pozele cu Chris de Catralu, o dulceata de copil. E deosebit de dragalas, ne mai aduce iepurasul poze cu el?

Le-am vazut si pe frumusetile Adelise, Cosmin si Daria si cu ele mai vreau poze (eu de fapt vreau poze cu toata strumfimea)
Luna iar iti zic cat mi-e de drag cand vad pozele cu Cosmin si Adelise. Acush ma duc sa ma iau la palme ca n-am facut si io copii mai devreme asta una la mana, a doua moooooor dupa palariuta alba a Adelisei. Soph a avut anul trecut una la fel dar anul asta n-am mai gasit una identica, ca doar altele am gasit.

Alina si noi va pupam, chiar ieri am vorbit de voi, de Eli ca sa fiu mai precisa si de mutrita ei cu nasuc stramb(si Sophie a inceput sa-l strambe)

Sophie in continuare colecteaza virusi, a reamprospatat colectia de tuse si colac peste pupaza a facut conjunctivita si darnica cum e i-a dat si la ma-sa (la ochiul subred) asa ca vreo cateva zile aratam amandoua ca niste matzi aruncatzi sub pod.
De papat papa bine, e disperata dupa iaurt dar si marul e favorit. Ieri i-am facut dovlecel la cuptor cu branza si chives si mi-a apreciat efortul si a papat bine.
A inceput sa mearaga singura pe marginea patului si e foarte fericita si mandra de ea (sa nu mai zic de noi...)
Cam asta ar fi despre noi.
Speram ca iepurasul sa va copleseasca de cadouri care mai de care mai frumoase!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

HRISTOS A INVIAT!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

ADEVARAT A INVIAT

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

si pentru cine doreste.
La mine dorm toti barbatii asa ca acum imi beau cafeaua cu voi.

Va spuneam ca Andrei a facut febra zilele trecute.A tinut 3 zile (ca-n povesti).Am fost la 2 medici-pediatrul mi-a recomandatantibiotic chiar daca nu stia ce are iar medicul de familie antitermice 3 zile si mai vorbim.Nu i-am dat antibioticul,din cauza sarbatorilor nu am putut sa-i fac analiza de urina si singe(vineri nu mai eliberau decit rezultate-deci fara recoltari) si in spital ma intilneam cu pediatru' care mi-a dat antibiotic si nu i l-am dat.
Febra a trecut-nu stiu ce a avut, vom face analize dupa sarbatori.

Am reusit sa ajung la biserica aseara-singura.Cristi a ramas cu baietii acasa.Mi se parea ciudat sa nu aduc lumina in casa la cit de bun a fost DD cu mine.

Azi mergem la masa la mama, apoi miine vom merge la soacra si la socru(la cimitir) si pe marti la finutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Hristos a inviat!
Sa aveti parte de liniste si armonie alaturi de cei dragi si sa va fie copilasii sanatosi, veseli si iubareti!

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Hristos a inviat!
Sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cu lumina in suflet si bucurie in inima.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI

Mergi la inceput