LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
ane2200 spune:
Magdalena, desi am trecut printr-un divort, nu pot sa-ti dau sfaturi. Tu stii cel mai bine care e situatia, daca se mai poate salva ceva sau nu, daca iti doresti sa mai salvezi ceva sau nu. Pisikuta are dreptate, daca el este hotarat sa divorteze, oricat te-ai umili, tot nu rezolvi nimic. Eventual, iti linistesti constiinta, ca ai facut tot ce ti-a stat in puteri. Eu iti doresc sa fi tare, indiferent cum vor evolua lucrurile. Iar in cazul in care se ajunge la divort, iti zic ca, desi este greu, nu este imposibil. Copilul iti da forta sa treci peste toate greutatile. Te pup si sa stii ca suntem alaturi de tine cand ai nevoie.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
elpower spune:
Cristos a inviat!
Venim si noi dupa niste zile superbe la tara. Mai ales pentru Thea. S+a plimbat de cum s-a trezit si pana seara cand a adormit. AFARAAAA!!!! Fericita tare!
Magda, imi pare tare rau.
As mai scrie , dar am un mataila langa mine.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
AVoogt spune:
Magda,cu toate ca eu sunt noua pe aici si nu va cunosc prea bine.. imi pare foarte rau pentru voi.Sincer m-a socat cand am vazut mesajul tau , nu stiu ce relatie ati avut pana acum dar cine stie poate se indreapta lucrurile
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
karla32 spune:
Buna dimineata!
Hristos a inviat!
Hai, gata cu mahmmureala! Puneti mana sa va dezmortiti scriind impresii! Eu va fac cafeaua!
Luca si-a revenit. Sambata la pranz a mai avut o zvacnire de febra si seara era copilul meu intreg si nevatamat. Oricum, docorita mi-a spus ca s-a comportat foarte bine la combinatia asta de virusi si s-a bucurat ca am scapat nespitalizati... Inca il tin la regim dar in cateva zile revenim la normal.
De Paste...ca de Paste! Cred ca am pus pe mine cam 1 kg zilele astea! Duminica am fost la mama si m-am inghiftuit ca eu nu am facut mai nimic. Din pacate vremea a fost groaznica si Luca a stat numai in casa ca ne spulbera vantul.
Ptr. Magdalena:
Stiu cat este de greu intr-o astfel de situatie. Poate merita sa lupti sa ramaneti impreuna sau poate nu. Tu stii mult mai bine care este situatia. Am trecut prin asa ceva si mi se sfasia sufletul. Luca avea 4 luni dar aveam o putere inimaginabila sa merg inainte...Copilul te va ajuta sa treci peste suferinta unei despartiri. Dar inca o data spun ca poate nu este totul pierdut. Sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul.
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
biky spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Traiesc. STOP
Sunt in sfarsit la mama. STOP
A fost f bine si la soacra. STOP
Revin cu detalii la noapte eventual. STOP
Va pup STOP. Intram in sevraj daca mai stateam o zi fara voi. STOP
Biky daca ne citesti, stop, avem de gand sa ne plimbam prin minunatul parc(Copou) zilele astea(maine si joi).
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanicisunt pe faza, STOP, astazi sunt la serviciu pana la 16, STOP, cand sa bantui prin Copou? STOP. Am sa intreb fetele din claca numarul tau. Stop. Maine sunt la Barlad.
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
gabi78 spune:
Magdalena o si un [pup. Viata in doi nu e deloc usoara, dar merge inainte indiferent cum. Important este acum copilul.
Intrebare destul de urgenta:
Azi ma duc sa il tund pe Tudor. Cum fac sa stea? Astept sfaturi!
Multumesc.
Daca fetele erau acasa si nu umblau creanga, faceam o confe mica si in 10 minute aveam o mie de raspunsuri. Pt chestiile extrem de urgent sunt foarte bune conferintele.
Acum astept raspunsurile voastre pina la ora 12.
Dupa ora 12 astept sa ne tineti pumnii: mie si coafezei.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
paxela spune:
gabiiiii, tunzi cretofolinul? , incearca asa , sa gasesti un frizer caruia sa ii placaa copii si sa ii vorbeasca, aratai ustensilele, in special masina de tunns si lasal sa puna manuta pe ea , ca ei de obicei de aia se sperie ca face zgomot, sau dai ceva in manute sa se joace, ceva captivant cu care de obicei nu are voie, si tinel de vorba la povesti, poti fi sigura ca nu va sta nemiscat dar, daca frizerul are rabdare, nu va fi circ, daca frizerul pare rece si dur cauta altul
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
gabi78 spune:
alexa ma duc cu el la coafeza la care ma tund si eu. Ea are un baiat cu citeva luni mai mare iar sora ei are baiat nascut in aceeasi zi cu Tudor. Deci ar trebui sa fie ok.
Nu vreau sa il tund cu masina (inca). Vreau cu foarfeca, pentru ca acum de fapt nu mai vreau sa il tund si daca baga masina si il vad cheliuta pling o saptamina. Asa ca vreau sa fie tuns mai baieteste dar nu de tot.
Crina_mio spune:
'Neata mai pe la amiaza,
Eu am reusit sa-mi culc gaza aproape nemancata, ca iara a intrat in greva foamei. Apropos de asta, Gabi parca tu ziceai ca ai inceput un tratament homeopat care da rezultate. Si eu ma gandeam sa gasesc in Pitesti un medic homeopat pediatru si sa merg cu ea. Ce anume v-a dat voua? Desi stiu ca in general tratamentele astea homeopate se dau in fuctie de copil, nu merg la toti. Tudor inca pletos sa stea cumintel la coafeza. Incearca sa-i dai ceva in munute care sa-l atraga (eventula telefonul, ca de obicei nu are voie ), poate-i distragi atentia. Si eu o sa chem pe cineva acasa zilele astea sa o tund, desi nu avem pleata, dar sa ni se regenereze si uniformizeze si nou parul.
Magda - sfaturi nu am, dar suntem aici pentru tine ori de cate ori ai nevoie sa te descarci .
Aseara a ras cu lacrimi vazand filmuletul cu Iarina care chiuie si rade in hohote dulceata mica si isteata.
Vazut si poze cu printesa Ariana- super dulcica grasunica numai buna de muscat pe buculite. Si cu cretului de Vladut, Cria asteptam poze mai multe. Si pe Rares si Raul amandoi flacaii. Super tricicleta lui Raul, Anne ne arati mai multe poze ca in poza de la Roxana nu se vedea prea bine? Vreau si eu una pentru Maya si tot una din aia fara cercul ala de siguranta dar cu centuri am ochit.
Carmen ce bine merge Vladut al tau!!! Noi inca suntem la stadiul de mers tinuta de manute, mai rar vrea tinuta doar de o manuta. Dar are toata viata inainte sa tot mearga, asa ca nu o grabesc.
Pup toti puiutzii bolnaviori, daca mai sunt.
Astep sa se treazeasca, poate vrea sa si manance ceva si fugim afaraaaaaaaaaaaa. Toata ziua-si ia pantofiorii se duce la carut si vrea pa-pa.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
gabi78 spune:
crina eu pot sa iti spun dar nu stiu cu ce te ajuta.
Denumirile sunt in latina.
Am inceput cu echinaceea 5-6 granule dim si seara. A avut scaune moi care cica erau din cauza ca elimina toxinele si dupa 4 zile i-am dat numai dimineata.
Vom continua cu Abrotanum 5-6 granule dimineata si apoi Ribes Nigrum cite 10 picaturi dim si seara.
Asta este o cura pina pe 21 mai, cu pauza de 4 zile intre fiecare.
In afara de asta mi-a mai dat supozitoare contra febrei si un alt produs tot in caz de febra. Supozitoarele sa i le dau la 2 ore iar granulele din 3 in 3 ore. Nu am avut "ocazia" sa le folosesc inca.
Am mai cumparat Pyrogenium, Thuya, Silicea si un macerat din Avena Sativa, Menianthes si Ceziana (asa scrie oare?) pe care nu stiu de ce m-a pus sa le cumpar de acum, dar le-am luat si nu mi-a spus nimic despre ele inca. Doar sa le pastrez nu musai la frigider.
Mi-a scirs cu litere de o schioapa ca nu trebuie sa ii dau in aceasta perioada ceai de menta, musetel, sunatoare sau tei. Granulele si picaturile se dizolva intr-o lingurita de apa fiarta si racita (in nici un caz apa plata) si NU SE ATING CU MINA!
E devreme pentru un verdict, dar cred ca e pe drumul cel bun pentru ca nu mai sare nici o masa, chiar daca nu maninca foarte mult si a inceput sa doarma si toata noaptea. Adica se culca pe la 9 seara si se trezeste la 7 - 7 jumatate. El seara nu prea bea laptele, dar acum bea tot biberonul (240 ml apa cu lapte si cereale...stiti voi cit iese) si vad ca ii si tine de foame. S-a mai intimplat doar de vreo 2 ori sa se mai trezeasca peste noapte sa manice.
Concluzie.. pina acum sunt multumita.