Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La 14 maine e bine pt mine,la 16.30 am programare la dentist.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no ca incerc si eu la 14, asta daca nu mi-oi prinde urechile in stiinta

Mergi la inceput

hannen, ma bucur ca mai auzim ceva despre tine si printese!!!!!!
miha, pai peste exact o luna , ninge ploua, trebuie sa ma intorc la lucru, asa ca, copiii ar trebui sa mearga la cresa si la gradi. pb este ca nu stiu daca se termina renovarile pina atunci, deocamdata stau in dubii. multa sanatate la trupa, si ia mai lasati voi inghetata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Laura!Bingo!si ieri am luat-o cu zorile in cap!Si azi!
Ma bucuram ca azi le imprastii pe la scoala si gradi si scap olecutza,aiurea!Azi e liber national!si stam iar acasa.
Dar ieri am fost cu taica-su si le-am luat iar piscina(cea de anul trecut au spart-o) si azi desi nu a fost prea insorit ,de la 10:00 a.m n-am avut liniste si le-am bagat!
Am vrut sa dormim putin dar un diliu de vecin vad ca-si face "prispa" la casa (prispa de lemn) si tot baga cuiele cu drill-ul ala de ne-a trezit pe astea mari ,inas inca "rezista" eroic in dormitor.
Sa vedem ce ne mai aduce ziua ,ca mai e pin` diseara!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

cum ramine, mamici, ne bagam la chat la 14?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

DECI ..... daca am inteles eu bine maine adica marti pe chat la 2 fix!
SUPER! De-abea astept sa vorbim.

Hannen ce sa faci asta e nu te pui cu ziua libera nationala!

Katik chiar te intorci la serviciu? Eu nu am dat inca examenul da lasa ca iti spun eu cand il iau ca sa sarbatorim.

Ne 'vedem' maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iaca ca se termina si vacanta asta!!
....ce sa va spun. Saptamana asta am stiut ca nu va fi cine stie ce. Barbatu a trebuit sa-l ajute pe taica-su la montat ferestrele la casa si eu am stat cu copii la cabana pe munte. Ar fi fost minunat daca ar fi tinut si vremea cu noi. Dar au fost doar doua zile frumoase cu soare dar si ala cam cu dintiasa pe la 20gr.E asa de frumos acolo, casuta, padurea, muntii si floricelele pe pasunea din spatele casei atata liniste,.............un adevarat paradis.
.............chiar si pentru pisica un paradis ...cu soricei. In fiecare zi ne facea cel putin o demontratie pe viu de prins si mancat soricei. Saracii erau asa de mici si speriati...pe unul l-am putut salvadin ghearele marelui vanator
In rest ne-a plouat de ne-a stins .A fost o zi cand nu am scos nasul din casa. Si ce sa fac in cabanuta aia singura toata ziua cu toti 3????? am colorat decupat, jucat tot felul de jocuri,citit povesti, au mai topait prin paturi, abia pe la 7 seara am scos nasul putin afara. Pe de alta parte, am stat cu copilasii mei si m-am bucurat de ei de dimineata pana seara, am mai mers prin padure, sa cautam fragute si afine.....fara succes ca inca nu s-au copt. A fost vreo 3 zile o verisoara de-a lor de 8 ani la noi, intr-o dupamasa am fost la circ. Selin nu a miscat 2 ore. Daria spre sfarsit s-a cam plictisit, ea nu. Apoi a fost singura care a vrut sa calareasca poneii. Nici macar David nu a avut curaj
Acum sunt iar plecati. copii au ramas la cumnata mea pana maine iar Heinz s-a dus sa-l ajute pe socri sa termine treaba. Maine seara ii astept sa vina. E asa de ciudat in casa....e atata liniste, si eu parca nu-mi gasesc locul

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mira, suna frumos statul la cabana, vreau si eeeuu.. E atat de cald aici, mi-au iesit okii din cap... E bine cand sunt toti acasa...
Eu m-am hotarat sa nu le mai dau desene, chiar am dus lupta de lamurire cu tatal lor , si acum se joaca frumos toti 3 in camera... Nu va zic cum arata camera... dar macar isi gasesc singuri activitati, si o includ si pe Cornelia intre ei... e chiar haioasa cum se baga si isi cere drepturi pe acolo...
Am gasit un programel pe net, cu care se joaca baiatul mare, unul cu note, lui ii place pianul asa ca se joaca acolo, din cand in cand.. apoi inventeaza jocuri, fac roluri, el si cu sora-sa a mare, se mai alearga prin casa... eu ii mai duc prin curte si pe la niste activitati... uite asa se scurge vacanta...

Aa.. ce ma enerveaza e ca asta mica mi-a facut 2 otite in ultimele luni si acum se pare ca iar e racitaaaa [emoticon cu smuls parul din cap], nu mai stiu ce sa fac sa nu ajung iar la antibiotic.. Ii dau lamaie si echinaceea... o sa-i pun in urechiuse otocalm...am citit despre niste remedii naturiste pentru otita, cica sa-i pui copilului lamaie in urechi... ma mai gandesc... poate chiar imi pun eu si apoi sa vad daca am curaj sa-i pun si ei...

Marimar, sunt cu okii pe tine... hai zi-ne, cum stai?

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Babee, imi pare bine sa te revad. Daca tu zici nu te contrazic, dar David cand l-am nascut parca a fost barbatu-meu in miniatura!!!...............da tu, asa o poza doua cu minunile tale nu pui??
Nelia cabana socrilor e in Klosters daca iti spune ceva, sau poate Davos e mai cunoscut ( e la cativa km distanta).....nici St. Moritz nu e prea departe. E un fost salas, unde bunicul sotului isi tinea peste vara vacile. Acum nu mai sunt nici vaci, si nici bunicu nu mai e. socrul meu a amenajat-o foarte frumos si confortabil. e la vreo 10 min cu masina de sat intr-o poienita in mijlocul padurii.
Hannen ma bucur ca te revad....tu intr-o continua actiune asa cum te stiu!!
Katik tot pe fuga am uitat sa te felicit pentru carnet. Bravo, ai vazut ca nu a fost cine stie ce??.....ai inceput sa inveti sa conduci??? ti-a mai trecut frica??
Adina cum esti??? tot cu burtica??...Pozele sunt superbe. Se vede ca radiezi de fericire. sa ne dai de veste daca vine bebele. Azi m-am gandit la tine....am o colega pe care nu credeam ca o mai gasesc cand ma intorc din vacata, are deja termenul depasit de 5 zile si cand o intreb cum se simte zice "tip-top" ....pai cum sa vina bebele cand ea e tip-top?!!!
Mcrmiki, sanatate la baietii tai.
..........vorbeati de organizare Fomalhauti eu te inteleg perfect. Daca tie ti-e asa mai bine atunic nu asculta si nu pune la suflet ce spun ceilalti. Asa suntem noi educati, asta e sistemul pe care noi il cunoastem. Aici e cu altfel, chiar pe dos. Odata ce ai copii, practic mai toate femeiile renunta mai mult sau mai putin la job, apoi pot reincepe 1-2 sau 3 zile / saptamana. Plus ca nu prea ai nici o posibilitate sa-l duci pe copil la gradinita. Cresele sunt putine si ff scumpe iar gradinita incepe abia de la 5 ani cate 2-3 ore/zi
Uite ca eu nu am putut, am vrut neaparat servici,. Cand l-am avut a renuntat sotul la al lui job si a ramas cu copii. E bine. Avea un servici obositor, era mult pe drumuri, venea seara tarziu frant. Acum lucreaza 1 zi iar eu 4.II place cu copii, catodata chiar si eu ma minunez cata rabdare are cu ei Serviciul meu nu e greu, cartig si ceva mai bine, si totusi sunt si eu 3 zile cu ei acasa.
Se pare ca din oct voi avea un alt job mai aprope de casa (acum sunt 3 ore numai pe drum), sper sa-mi ramana ceva mai mult timp atunci
nici la mine nu e luna intotdeauna, de multe ori renunt la treburile in casa sa ies cu copii afara. Suntem cu totii mult mai castigati. Copii se simt bine si eu nu ma inervez ca 3 pitici mici vin dupa mine si imprastie din nou totul. Dupa ce adorm trebaluiesc cu mai mult spor ....si se si vede

v-am pupat, noapte buna

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Adriana, eu zic sa-i pun Otocalm ca-i bun, eventual daca o doare rau si nu poate dormi, vreun supozitor de paracetamol, si numai daca face cateva zile febra sa vezi de antibiotic.
....ai mei vor desene, mai ales dimineata cand se trezesc. Fetele se uita dar nu foarte mult, David in schimb nu-si ia ochii. TRebuie sa-l smulg cateodata din fata Tv.
Fetele mele se joaca mult impreuna.....o sa vezi Mariana peste vreun an si fetitele tale ce prietene bune vor fi.....Daria spune mereu "Selin e prietenul meu", dar si prostiile tot impreuna le fac

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput