Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Marimar, vazut! Superbe!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

mcrmiki, iti multumesc pt. mesaj!
Esti o draguta ,ca intotdeauna!!

Fetelor,imi cerscuze ca nu o sa va iau pe rind ,din nefericire nu mai stiu cine a intrat in grup,nu mai stiu nimic nici de fetele cu care am "deschis" acest locusor ,asa ca o sa va salut pe toate si sa va zic ca sper din suflet ca sunteti bine cu totii,si parinti,si pitici si bunici...cu catzel si purcel

Eu nu am mai citit de o groaza de vreme!Intru pe net zilnic,deschid DC -ul dar cu greu citesc un subiect-doua.
Miki,noi suntem bine ,cu raceli sporadice,ca vorba ta,acum maninca suc ighetzat.Aici sunt niste "stick-uri" de plastic cu suc de tot felul pe care il congelezi si apoi ori il tai la un capat si sugi din el pina iti ingheata cerul gurii,eventual tinindu-l in mina infasurat in prosop,ori in tai cubulete si-l amesteci in lapte...mai multe variante.
Sper sa nu le loveasca tusea ca le-am promis ca asa le las!!Nu le mai duc la dr.
Aseara am dormit in locul lui Inas,m-am rostogolit pina am ajuns pe aschia ei de saltea (ca ea s-a bagat intre noi si m-a impins cu picioarele si taica-su suparat "da` cine esti tu mey de nu-mi pot lua nevasta in brate din cauza ta") si m-am trezit pe la 5 cu o durere de mijloc de nu ma puteam misca.
si ce bucurie pe mine cind e weekend.Zic moaoama,doooorm maine pina la prinz!ti-ai gasit.Tocmai in zilele astea Inas imi da desteptarea de la 5:30-6:00 exact ca de obicei.
Azi s-a trezit taica-su ,i-a facut lapte,le-a dat ceva sa manince.Apoi au inceput mofturile ,au vrut piersici,le-a taiat si pe alea,apoi au vrut desene cu Mr.Bean la pc.
Cind a obosit "a fugit" linga mine.Zise el sa ne gidilam putin in voie.Heheeee,apare Inas "mama,mama,mamaaaaa,mamamaaaaaaaaaaaaaa" si asa o tine ,asortat cu palme,tras de gene,de ploape ,pina cedez!!
Si m-am dat jos pe la 7:00 si-am orbecait pe aici pina m-a trezit Amira instant cind a dat cu piciorul in masuta lor joasa pe care le pusesem supa cu orez(e ceva japonez) si-au zburat toate castroanele de-mi facu si carpeta si parchetul si peretii si masa de pc numai orez,nori si alte buruieni!
Am vazut rosu,verde,albastru da` am avut un calm ,am ster si dupa asta am scos "tzoala" pe balcon si da-i clabucit.si-am spalat covorul pe balcon,asa cum faceam la mamaia la tzara!

Am trezit omul sa ma ajute sa-l ridic sa se scurga ,mi-am intins hainele ce asteptau in masina ,am bagat aspiratorul,am spalat pe jos iar acum fac o pauza cu voi!
E 10 :39 si deja sunt varzaaaaaaaaaaaaa,dar acum le aud pe mindre "mama,nu mergem in parc?"
Cred ca o sa astept sa treaca caldura asta mare si mai pe inserat le scot la riu!Avem un riu mare colea dar care se "umfla" mai mult la ploi,in rest a cam secat si gasesti locuri de balacit.sunt terenuri de fotbal,iarba sa alerge caprele ,numai ca mi-e cam teama singura sa nu le ia vreun virtej pe copchilele astea "cuminti".Ca asa si cu putina apa,e cam rapida viitura.

Miki,fiindca m-ai intrebat,da,mai lucrez.Acum sunt mai ocupata,mai ales ca Amira merge la scoala.Avem teme ,am avut teste la una din scrieri si la mate.Daca nu le lua trebuia sa mearga si in vacanta la scoala .Sapt. viitoare vor lua vacanta pt. o luna.
Merg in multe locuri si citeodata am senzatia ca imi petrec mare parte din zi la volan.E o alergatura continuua si citeodata imi vine sa fug in lume
Dar nu-mi permit luxul!
Asa ca rezist eroic pe baricade ca n-am alta sansa!Si dai si lupta nenicule

Moama,cit m-am intins.
Va pup si va doresc sanatate multa si sper sa va scriu mai des.(asa zic eu mereu)
Aaaa,apropo,uitam!Au nascut Marimar,babee si cine mai era graviduta pe aici?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Hannen ma bucur ca ai apucat sa mai intri, imi era dor sa citesc postarile tale. Aveti grija cu raul, noi am avut o experienta mama-mama!!

Eu sunt pe aici, deci daca merge netul (am clicknet)intru la 14:00 pe chat. Voi veniti? FETELE LA CARE NU E NOAPTE, ELIANA, MIHA, NELIA, MARIMAR,

E CINEVA DISPUS SA VINA PE CHAT?

Mergi la inceput

Laura,ce chat ???Unde,cind,cum?

N-am mai fost la riu.A fost "matsuri" in parc linga casa(un festival de varade fapt sunt multe ,tot timpul anului se gasesc motive de sarbatoare) si ne-am oprit acolo.Da-i cu gheata cu sirop,sucuri,vata pe batz...si alergatura.Le-am facut baie ,le-am hranit si acum sa-mi odihnesc oscioarele.Am muncit azi mai rau ca in cursul saptamanii.
Voi ce ati patit la riu?

Eu am uitat sa va zic ca am tras-o cu Amira bine de doua ori in ultima luna,o luna jumate poate.Prima data mi-a cazut de pe skate board ,in fata mea.M-am speriat groaznic.Instant s-a umplut de singe,gingia ii atirna pe dinti,doi stateau sa-i cada,nasul ,fruntea...sa mai descriu???
Luni se fac doua sapt. de cind am internat-o suspecta de apendicita.Am scapat de operatie,se pare ca nu a fost foarte inflamata .
hmmm,ce sa va mai povestesc?

Mergi la inceput

Hannen ma bucur ca ai intrat.
Chatul e pe partea stanga a forumului la mine scrie mare CHAT ACUM!
Dai clic si te conecteaza ca pe messenger. Speram sa putem vorbi, acum am iesit de pe chat. Daca intri poti vedea discutia.

Noi am patit-o rau acum cativa ani, eu inot de la cativa anisori dar curentul era prea mare (in raul Arges ) si m-a luat cu printesa in brate. Domnul a fost acolo ca m-a putut prinde sotzul dar altii n-au scapat din raul ala. de atuunci nu mai pun piciorul in rau cu copiii, nu ti-o spun sa te sperii dar cu trei e ... distractie, stii ca si eu am 3.

Mergi la inceput

Pai clar ca nu scapam noi cu vacanta de vara fara vizite la urgenta! Eu sper sa nu se lase cu ceva grav, avem deja copci in barba la activ (din piscina)

Le-am convocat pe fete in chat azi la 2 fix dar nu a putut intra nici una. Poate maine sau luni, ce ziceti?

Hannen eu am baietzei si ma astept la multe 'bubitze' mai ales ca am si copaci in curte
Azi chiar ai muncit de dimineata dar lasa ca maine iti iei si tu pauza.

Mergi la inceput

Hannen tb. sa plec.
Aveti grija in we la vanatai
De-abea astept sa fiu si eu toata ziua la volan ca tine!(acum lucrez la carnet)

MARIMAR DACA AI NASCUT SI MAI AVETI O MINUNE IN FAMILIE VA UREZ MULTA SANATATE SI TIE SI BEBITEI!

Mergi la inceput

Laura,week end placut !Multumesc de companie.Se vede ca fetele au familiile "pe cap" azi.E liniste si pace.
Daaa,maine trag nadejde sa ma odihnesc mai ales ca am calcat azi,le-am pregatit gentile de gradi,de pool...ehe .
Maine poate scap numai cu mincarea.

Mergi la inceput

Aaaaa,gata am aflat ca mai avem un bebic in grup.
Mariana,felicitari!Sa va traiasca micuta Mena si sa fie sanatoasa.
Ai toata admiratia mea pt. curaj,atitea sarcini si nasteri ca si Fomalhauti,de altfel.

edit:am uitat sa va zic ca am si eu o nepotica Menna(dar e mai marisoara,cred ca mai are putin si implineste un an)!Ieri am vazut-o in poze pt. prima data!

Mergi la inceput

Hannen sper ca ai reusit! De dimineata incepi iarasi?
Ce fac printesele?

FETELOR DACA VRETI SA INTRAM PE CHAT PROPUNETI VOI O ORA SI VIN SI EU. Poate dupa we e mai usor sa ne intilnim 'in direct'

Va pup si o sapt. super.

Mergi la inceput