Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ce pacat cu vremea asta de afara, au inflorit si merii si nu ma pot bucura, trebuie sa stau in casa... Acum ma uit la snooker.
Lili sigur e cu ochii-n televizor
Ce noroc are Liang asta , sper sa nu-l scoata pe Ronnie "din mana".

Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxana slabanoaga aia tinerica, care zici ca nici nu a nascut, chiar ca nu a nascut, e sora-mea, mai mica cu 8 ani decat mine, si mai slaba cu vreo 20 kile Cat despre somnul la bebei, cand aflu reteta te anunt, deocamdata nu e roz deloc situatia, dorm doar vreo 4-5 ore din 24 si e foarte greu asa. Sper sa ne reglam cat de curand, ca mult sigur nu mai rezist in ritmul asta.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mirabelac, n-ati mai iesit pana la urma? Noi am tras o fuga pana in Parcul Copou, pana la urma.
Am admirat tortul, cred ca e deja papat, si am vazut si limbuta cusuta.

Pozici, mai jos:

MARIA DIANA IN GRADINA COPOU

Asa creste Maria Diana

uite-aici, sandro!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, sper sa se regleze repede somnicul copilasilor tai.

Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am intrat acum repede sa pun

POZELE - Factura si extrasul de cont(Dati Prezentare/Slideshow ca se vede mai mare si mai clar)

Am calculat asa :
157 buchetul + 16 transportul + 25 (in loc de 50 ron - discount 1 ursulet) = 198 ron (un milion noua sute opt zeci mii lei)

Noi am strans 241 ron (2 mil 410 mii). Comision a oprit banca la 7 fete (1.1 x 7 =7.7 adica 77 mii lei)- dupa cum se vede in poze

241-198-7.7=35.3 ron( 353.000 lei)

Deci au mai ramas la mine 353 mii lei pt urmatorul buchet.

Scuze daca v-am tot batut la cap cu socotelile astea dar eu vreau sa fie totul clar pentru toata lumea ca sa nu avem discutii. De aceea am pus si pozele si tot...Transparenta totala cum va ziceam

Intru mai tarziu ca vreau sa vad si pozele puse de voi...si poate pun si eu cu papusica noastra

revin la noapte...bu-hu-huuuuuu

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Buna seara si Cristos a inviat!

Va pupam pe toate mamicile si pe Bucuriile voastre!

Cristina, acomodare usoara in postura de mamica de 2 bucurii! Cred ca nu este usor la inceput; Daria e foarte frumoasa, parca si seamana putin cu Roxana cand era asa bebita mica Sanatate multa va doresc.

Itzy, transparenta a fost maxima . Multumirile mele ca te-ai ocupat tu de tot!

Noapte buna de la Cluj

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Itzy_bitzy, felicitari si din partea mea ca te-ai ocupat de toate!

Sephora, m-au distrat tare cele 3 poze! Mie-mi mai plac cele in care adorm pe scaunul pe care iau masa, sau pe olita...

MamiLili, am auzit si eu ca s-a doborat un record la snooker. Sotul sunt sigura ca poate sta linistit... Bine ai revenit din calatorie, banuiam eu ca esti plecata de acasa.

Sandra, te-a laudat cuscra ca faci cozonaci buni si duuulci. Da' tu esti tare gospodina, nu gluma!

Mephala30, ti-am vazut pozica cu baietii. Parca cel mare seamana mai mult cu tine.

Xandrutza si Alexutza, o sarcina fara arsuri si greturi sau se opreasca cat mai repede.

Mexxa, mi-au placut pozicile de la cumatrie, foarte frumoase au iesit, iar de tine mi-a placut cel mai mult. Frumoasa, tanara, slaba si cu o rochie superba!

Monique_new, AdinaF, Beatrix, Scumpik_lui?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mirabelac, ce sa-ti zic, mama nu prea sta cu Maria, mai mult eu, iar cand ramane singura ii da de mancare si se joaca cu ea. Atat. Dar ce-i zic eu, cam asta face. De exemplu, ea mi-a dezvatat-o pe Maria sa izbeasca usile.
Dar sotul tau ce zice? Nu incearca sa stea de vorba cu el? Ca ruda de sange, ma refer.

Maria intelege cand ii spun ca n-are voie ceva. Dar trebuie sa ma abtin din ras ca-si ia o fata inocenta si numai "ma-ma, ma-ma, ma-ma" zice, parca-mi canta.

Sambata m-a vazut pe mine ca ma dadeam cu oja si cand am terminat, a luat sticluta si-si dadea cu ccc capacul pe unghii, apoi se uita la ele, sa vada daca nu s-au colorat ca ale mele.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Roxana01, iti urez ca ultima luna de sarcina sa fie linistita si fara arsuri. Ca Maalox cred ca iei, n-are rost sa-ti scriu eu. E bine ca ai renuntat la cozonac, provoaca arsuri si la persoane care nu-s in situatia ta.

Cristina, inaltuta fetita ai nascut! 54 cm? Cred ca vrea sa se faca fotomodel.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Lexi, offf, n-am raspuns, chiar nu ma pricep. In primul rand as incerca sa ma culc odata cu ea, le las pe jos si ce daca.

In rest, si eu ma mai trezesc pe la 1,oo sa-i dau apa, pe la 3,oo sa-i dau lapte... De exemplu aseara s-a trezit pe la 3,oo si i-am dat lapte si pe la 6 a mancat lapte cu cereale, vreo 250 ml.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput