Bucurii de sept-oct 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
xandrutza_76 spune:
Buna ziua. La noi e urat afara, ploua, doar nu a mai plouat demult
Sandra (eu tot Sandra iti zic, sa nu fac confuzie cu Andra), bine ca ai descoperit ca priza e de vina. In legatura cu arsurile, nu prea am avut pana acum; nu prea pot manca ceapa verde, usturoi verde, ridichi, tare ciuda mi-e, gust cate putin... Am renuntat la friptura la tava, nu o mai suport, si m-am axat pe carnea de pui, desi mai am surprize si cu ea. In schimb pasca si cozonacul fac casa foarte buna cu stomacul meu.
Mephala, sunteti foarte, foarte frumosi toti trei.
Itzy, restul de bani ramane pentru pufuleti
Sunt de acord cu propunerea ta, am toata increderea. Bine ca s-a rezolvat pana la urma, foarte galanti cei de la firma sa ofere un ursulet din partea casei (si doar buchetele erau la fel, nu? )
Beatrix, va doresc multa sanatate!
Lili, sa va fie de bine plimbarea la manastiri. Sper sa castige Ronnie
Gabitzica, ma bucur ca ati prins vreme buna la tara.
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Roxana01 spune:
Hristos a-nviat!
Fetelor, ce bine-mi pare sa va re....citesc! Sa incep cu inceputul: Cristina, sa-ti traiasca copilasii, absolut superbi! Fratiorul pare atat de mare si de matur fata de Surioara lui! nu-mi vine sa cred! Si tu arati de parca nici n-ai fi nascut! abia astept sa ai timp sa-mi povestesti despre cum reusesti sa imbini programul celor 2. mie mi-e foarte teama ca o sa clachez.
Tanima, iti inteleg perfect supararea pe sot. si la noi, cand sta sotul meu acasa mai mult timp (macare o zi intreaga adica) sigur e mai permisiv si o alinta mai mult. de aceea, spre exemplu, zilele astea nici n-a dormit deloc la pranz, nici n-a mancat dupa program. cu toate ca eu i-am respectat si programul de masa si cel de somn. in legatura cu faptul ca pe viitor te va sti copilul de o mama rea si restrictiva, nu e deloc asa. am citit in carti si am vazut emisiuni cu psihologi la tv, parintii care le stabilesc niste reguli si se tin de ele sunt mult mai apreciati si mai iubiti de copii, chiar daca initial pare ca nu e asa. bine, ideea este sa nu fii absurd, dar sigur nu e cazul nostru.
Mirabela, tu te plangeai de bunici. Eu o am pe mama care ma ajuta, alti bunici nu se pun decat vreo 2 ore/ saptamana, si alea impuse de mine, pt ca nu mai pot in ultimul timp s-o scot pe dari in parc si duminica 2 ore e in parc cu ei. din fericire cu maica-mea pot sa vorbesc ce ma deranjeaza, macar atata lucru. asta nu inseamna ca totul e perfect, dar daca ajungem sa ne contrazicem pe un lucru, inchei prin a-i spune ca eu sunt mama dariei si ca va face asa cum spun eu, indiferent cat de mult o deranjeaza. din fericire pt mine imi permit un astfel de comportament, cu soacra-mea mi-ar fi mai greu, cu toate ca si ea ma stie de frica daca e vorba de copil si nu iese din cuvantul meu. Oricum, amandoua s-au lamurit ca daria e un copil iubit si bine ingrijit, asa ca ma lasa sa fac cum vreau eu.
Microbu, ai pus degetul pe rana, draga mea. am avut zilele astea niste arsuri de simteam ca innebunesc. pur si simplu n-am crezut ca poate exista asa ceva. imi dadeau lacrimile, nu mai aveam aer, ce sa zic, chinuri, nu altceva. din pacate imi place foarte mult si mielul si drobul, asa ca nu m-am lasat. la cozonac si pasca am renuntat, cu toate ca si astea imi suradeau.
Itzy, aud ceva de o intalnire? pune-ma prezent!
fetelor, intru in 32 saptamani. 8 LUNI!!!! Uraaaa!!!! sunt din ce in ce mai greoaie si am unele probl pe care la daria nu-mi aduc aminte sa le fi avut. Au fost arsurile, dar ma sperie ca de multe ori simt ca ma sufoc, n-am aer, tr sa deschid geamurile. azi dimineata am facut dus (nu baie in cada) si cand am iesit ma ingalbenisem toata, nu mai aveam aer, a trebuit sa stau vreo 30 min in pat sa imi revin.
Victorasul e activ si saracul, ca neglijat, zicem noi. Chiar ma intreba tudor zilele trecute daca l-am visat. pe daria am visat-o inainte sa se nasca, eram undeva deasupra unui oras, pe o platforma, ea avea vreo 2-3 ani si era muzica si dansam amandoua, o ridicam in brate si ea radea tot timpul. e cel mai frumos vis pe care l-am avut vreodata.
hai ca daca mai scriu mult inchei eu capitolul.
va pup
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
mexxa spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Am vazut o multime de poze...am citit din urma...asa ca sa fiu la curent cat de cat.
Scumpul meu copil are 3 ore de cand doarme....sa nu fi de deochi...ca am inceput sa ma plictisesc.
Sa va zic de am patit ieri....asta asa ca mi-am adus calculator acasa si am stat pe forum
Am pus o fripturica la cuptor...si cum citeam din capitolele trecute..ce credeti...mi-a cam mirosit a fum...fripturica mea era negricioasa....
Bine inteles...sotul sa trezit de mirosul "super" si a exclamat..."na daca ti-am adus forumul acasa....azi stam flamanzi"
Si asa a fost cu scumpa mea patanie...asta e, am facut alta fripturica, si pe sot l-am impacat repede.
In rest...suntem fericiti ca ne-am luat mobila noua...visul meu era sa am un pat mareee....si sa indeplinit asa de iepuras.
Diseara o sa vina nasii pe noi sa mai stam la cioace...
Sebi a inceput sa isi de'a drumu la vorba...ma innebuneste cu Ale, prietenul lui de joaca.
Daca fac ceva la cuptor stie ca de acolo iese bun'bun...si se invarte pe langa cuptor pana termina.
Diseara o sa pun cateva poze...numa sa descarc camera.
Acum ma chinui sa fac upload la poze de cand am botezat.
Revin acusi
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
microbu spune:
Mamilili, de noi nu ti-a fost dor ha?
Itzy, din pacate eu plec maine seara si vin pe duminica-luni, de-asta suspinam dupa intalneala promisa.
Gety, ce poze cu Maria in parc am ratat? Eu zic ca am citit tot din urma, dar nush de pozele voastre. Pleaaaseee da-mi link si mie .
Xandrutza, sper sa treci pe langa arsuri.
Roxana, eu te inteleg perfect. Tii minte in Odisee eu si Eloise eram vesnic suparate de arsuri?! Groaznica senzatie.
Cristina, ce face bebitza frumoasa?
=================================BURTICOASELOR, ati vazut ca pe prima pagina a subiectului v-am trecut si nr. de saptamani? Ma tineti si pe mine la curent sa fac update da?
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!
mephala30 spune:
multumim de aprecieri, .
Itzy, m-a amuzat raspunsul primit, dar au dreptate, nu?
Beatrix, va doresc multa sanatate la toti.
Si noi l-am avut pe Teodor marait, cu febra.
Ca sa-ti raspund la intrebare, Iustin a fost 'incarligat' de unchiul sotului, s-au distrat bine amandoi, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mexxa spune:
Aici aveti cateva Poze cumatrie cu finuta noastra
Diseara voi pune cateva si cu Sebi...k sigur va e dor de el
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Buna tuturor si Hristos a Inviat!
Maaama, ce de poze frumoase am vazut! Cristina , ai o printesa superba, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o! Iar Vladut e atat de dulce cum sta langa ea si o priveste!!!
Mi-au placut foarte mult si pozele cu copiii de Gabitzica si ouale (foarte frumoase!), cu tiza noastra frumoasa in Copou, cu baieteii mephalei dulci foc amandoi, cu David cu limbuta cusuta ( David sa i se vindece repede limbuta) si cu Matti si Igor somnorosi!
Mexxa sa va traiasca finuta, e tare dulce! Abia astept sa-l vad si pe Sebi Si, bineinteles, sa stapaniti sanatosi mobila cea noua!
Noi nu am facut mare lucru de Pasti, nu am mai mers la slujba de Inviere pentru ca n-am vrut sa stricam somnul Mariei, asa ca ne-am uitat pe internet la alujba de la Patriarhie. A fost frumos! Am avut parte si de o vreme super in week-end, astfel ca am stat mai mult pe-afara. De ieri a inceput din nou sa ploua. Totusi sper ca pana joi sa se termine cu vremea urata pentru ca pe 1 si 2 am liber si vreau sa ne mai plimbam.
Sunt foarte suparata ca de vreo 4 zile incoace Maria iarasi se trezeste noaptea, de fapt pe la 4-5 dimineata si sta treaza si cate o ora jumate timp in care plange. Suntem chiauni si nervosi si eu si sotul, nu mai stim ce sa mai facem. Nu e de la dinti, pentru ca i-au iesit toti. Singura explicatie e ca viseaza urat, probabil chestii de genul ca eu plec si o las, pentru ca se trezeste tipand "Mamiii, mamiii". Mi-e si tare mila de ea, dar pe de alta parte sunt si cu nervii la pamant. Azi de dimineata pe la 5.30 efectiv incepusem sa plang, nu mai puteam. Dorm in total aprox. 6 ore pe noapte, pentru ca Maria se culca la 22.30 dupa care eu ma apuc sa strang jucariile, sa spal un vas, sa mai aranjez niste hainute in sertare, eventual mai mananc ceva, fac dus si ma culc. Pana ajung in pat se face deja ora 24. In timpul noptii ma trezesc de vreo 3-4 ori iar dimineata ceasul suna la 6.50. Asa ca sunt mereu obosita si nervoasa. Abia astept sa treaca perioada asta si sa-si regleze somnul!!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Hristos a inviat!
Am ajuns acum acasa de prin vizite...ff frumos a fost, mai ales ca grasanu a fost int-o mare fosrma, atat de sociabil cm nu l-am mai vazut vredata!!!
Sandra - multumim pt up-datari Cat despre arsuri...incep sa le am din plin, dar mai ales starea de greata pe care nu am avut-o la grasan, mi-e foame si mi-e sete, dar cum pun ceva in gura mi se face rau...oibil, sper sa treacacat mai repede!!!
Mexxa - bine ai revenit si normal ca asteptam pozici cu Sebicu!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by microbu
Xandrutza, sper sa treci pe langa arsuri.
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!
Sandra, bine ar fi ca la celelalte doua sarcini am avut niste arsuri de nu vreau sa-mi amintesc. Multumim pentru update-uri!
Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Andreea, sa va traiasca finuta, am vazut pozele de la cumatrie. Le asteptam si pe cele cu Sebi. Mi-a placut mult rochia.
Sa stapaniti sanatosi mobila cea noua.
Lexi, Maria, sper sa-si revina cu somnul, sa reusesti sa te odihnesti si tu.
Roxana, mai ai putin si ni-l prezinti pe Victoras, eu una abia astept! Cu medicul ai vorbit despre senzatiile neplacute pe care le ai?
Alexutza, sper te lase greturile astea cat mai repede, eu le mai am si acum
Alexandrina 18+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi