Bucurii de sept-oct 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 16

Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi ieri am primit vizita cuscrai care ne-a adus cozonac,bun si dulce.M cand a vazut-o pe "UCA" a facut ce n-a facut el in viata lui,Doamne ce fericit a mai fost ca a vazut-o,ea binenteles ca s-a speriat de asa un uragan,in schim l-a pupat de l-a albit.Apoi am fost invitati la prietenul Rares la o pastrama si cartofi cu mujdei de usturoi.
Aici va pun 3 poze sa vedeti cam cum a adormit M acum 10 minute Sttttt,dorm,dusi

xandrutza_76 spune:
Buna seara.
La noi ploua, e urat afara, dar am avut noroc dimineata, cat am stat la cimitir am avut parte si de soare. Imi pare rau de fetele care si-au anulat iesirea la gratarele.
Andreea, asteptam vesti bune de la doctor.
Gety, inca nu stiu daca am samburel sau samburica, la ultima echo nu s-a vazut. Vom vedea, va anunt
Tanima, daca nu ti-ar pasa de cum se contureaza si formeaza personalitatea lui Rares, nu ti-ai face probleme de genul celor care te framanta; deci peste ani, vei fi considerata mama cea buna, multi copii pe masura ce inainteaza in varsta ajung sa aprecieze comportamentul parintilor care au fost ceva mai restrictivi. In plus, daca i-ai face toate poftele, cum va descoperi copilasul placerea lucrului facut prin propriile puteri? Sigur, trebuie sa ajungi la acelasi numitor cu sotul tau, sa nu existe diferente de opinie, exprimate mai ales in fata celui mic; trebuie sa existe niste reguli, dar si niste recompense (nu materiale). Va doresc toate cele bune.
Mira, felicitari pentru noptile dormite, va urez sa scapati urgent si de pampers. Narcisa are ocazia sa stea cu bunica din partea tatalui (locuim impreuna), dar si asa facem front comun, nu se baga peste noi, ne da sfaturi cand o mai intrebam una, alta si incearca sa-i ofere o educatie corespunzatoare.
Sephora, mi-au placut nespus pozele cu Matti dormind pe pernuta Igor.
Uitam, nu mai sterilizez biberoane demult, le spal cu detergent de vase, cu apa fierbinte si cu peria, apoi le clatesc foarte bine.
Lili, l-ai vazut pe Ronnie? Superb!
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

gabitzica spune:
Sephora e mortal Matti cum doarme pe Igor.
Mira, nu sunt asa de slabanoaga. Am mai pus 2 kg pe mine de cand am intacat-o pe Ioana, care s-au lipit tare bine ca nu mai vor nicicum jos.
Noi am fost la tzara azi, a fost frumos afara, doar cand intra soarele era un pic mai racoare. Copiii au fost entuziasmati de pui, dar cel mai tare de scuterul fratelui meu pe care l-au calart toata ziua.

microbu spune:
Buna seara si HRISTOS A INVIAT!
Nu am avut computer, tragica intamplare cu o priza...si io ca Itzy dar de tristete nu am verificat priza, am crezut ca a murit "my best friend" ...
Sephora, cuscra mea draga, sarumana ca ne-ai anuntat "defecte". Asteptam demult asa o poza cu 2 somnorosi , e de inramat.
Cristina, muaaah sa pupe mama de printesa frumoasa si dulceee foooc . Aparat foto in cuptor chiar nu am mai pomenit
. Si cu barbitza julita tot smecher e Vladic
.
Mirabela, limbuta suparata de copci, ma bucur ca sunteti mai bine. A fost bun tortul-iepurash
?
Itzy, ziceai ceva de intalneala? Te-ai cam dat la fund doamna cu atatea zile libere...
Xandruta, Alexutza, Roxana ce faceti burticoaselor? Cum stati cu arsurile si cozonacii? Eu in sarcina nu am pus gura, altfel declansam dragonul .
Mamilili, unde esti?
Calatoarele Lilina, Alina Morostes, Pufy ce-or fi facand? Tot plecate?
Gabitza, superbe oua ai vopsit!
Ramo, tu pe unde esti?
Dragele mele, am citit toate urarile voastre legate de paste si va raspund
ADEVARAT A INVIAT!
Foarte multe cuvinte frumoase si pline de caldura .
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006) 16kg lost
7kg to go until the NEW ME!

mephala30 spune:
Hristos a inviat!
Am vazut cateva poze frumoase, cu Matti dormind pe catel (tare mi-a placut!), cu Maria de Gety in Copou, cu David de Mirabela (ma bucur ca se vindeca frumos limbutza, mi-a placut tare mult si tiramisu), cu copii frumosi de Gabitzica (a propos, arati tare bine!)...am uitat pe cineva? sa ma trageti de maneca!
am pus si eu o poza cu noi
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

itzy-bitzy spune:
Salut !!
Eu sunt pe fuga acum...
Hai sa va spun ca nu puteam sa las lucrurile asa cu aia de la firma ca ma rodea
...Le-am facut sesizare, le-am explicat tot ...ca nu este identic cu ce am comandat...etc. E foarte frumos, dar trebuia sa fie ca in poza...etc...Si ca sa am dovada, le-am trimis si poza spre comparatie...
Raspunsul lor este asta
"Buna ziua !
Ne pare rau de faptul ca aranjamentul nu se ridica la nivelul exigentelor Dumneavoastra, din punctul nostru de vedere corespunde cu ceea ce ati comandat. Puteti tine cont si de urmatoarele aspecte inainte de a trage concluzii pripite, si anume: cosul contine toate florile din imaginea de pe site, in aceeasi paleta coloristica, este de o marime mai mare decat cel din imaginea de pe site si contine 100% flori proaspete importate din Olanda. Consideram reclamatia Dvs. nefondata si serviciul prestat efectuat conform cu termenii si conditiile de pe site."
Acum 10 minute m-am vazut cu un individ de la ei de la firma si mi-a adus factura, am platit si ce credeeeeeti??? Am platit mai putin. Cica unul din cei doi ursuleti a fost din partea firmei
. Ne-am scos!!!
Asa cum v-am promis, cand ajung acasa fac o poza facturii si o postez. Acum ma duc la banca sa iau si extrasul de cont unde voi vedea exact situatia comisioanelor acelea. O sa fac o poza si extrasului...poate cu zoom o sa se vada mai bine.
Restul de bani, ramane pt. urmatorul buchet, de acord?
Sau vreti sa vi-i trimit inapoi?...sau si mai bine imi fac fabrica de pufuleti...
Mirabela daca si tie ti s-a intamplat la fel, inseamna ca este o practica a lor chestia asta.
Oricum tot raul spre bine
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

beatrix spune:
Adevarat a inviat si de la noi!
Am vazut toate pozele, incepand cu Daria, cea mult asteptata, fratiorul si florile, Maria in parc, ouale cu nemo si spider man si puii lui Gabitzica, tortul iepuras si David cu limbutza cusuta, Matteo si Igor dormind si Iustin si Teodor alaturi de mami la masa de Paste!
Mephala, te prinde tare bine tunsoarea! cum a reusit Iustin sa-si prinda carligele, sau a avut ajutor de la Teo?
Noi n-avem cu ce ne lauda ca sambata eu am zacut in pat cu febra si toate cele! va spuneam eu ca joi dimineatza m-am trezit cu gatul in pioneze si apogeul a fost sambata! Drept urmare n-am fost in stare sa termin ce incepusem de sambata! Am facut doar drob dar cu ficat de pui nu de miel! sambata dupa-amiaza am fost pe la nasii lui Eric, iar duminica in parc!
Taman bine ca acum e randul sotului la pat, este el racit cobza, iar pe Eric l-am luat ieri de la cresa cu diaree, deci toata familia este in covalescentza! ma gandesc sa-mi iau niste vitamine si ceva pt intarirea sistemului imunitar ca se pare ca e varza! Tot cam la 2-3 spatamani trag cate o raceala, de fapt cam de ori ma duc la cresa dupa Eric! Cred ca abia asteapta virusache sa sara pe mine cand imi fac aparatia!
Daca nu mai apuc sa intru va doresc d epe acum un Mai muncitoresc cat mai placut si distractie faina!
Va pup,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by microbu
Itzy, ziceai ceva de intalneala? Te-ai cam dat la fund doamna cu atatea zile libere...
Stai bre ca a fost cu Pastele, vizite in fiecare zi...Mey ce nerabdatoare esti

Am vb acu' si cu Lilina la telefon, s-a intors si ea,am intrebat-o daca ar vrea sa vina si ea... asa ca ramane intr-una zilele astea joi-vineri-sambata sau duminica, poate pana in pranz cand culcaam copiii.
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Lili, l-ai vazut pe Ronnie? Superb!

Itzy, m-a distrat tare aventura cu comandarea cosului. Ma bucur c-a ajuns pana la urma la Cristina si ca i-a placut.
Cristino, ai doi copii minunati, mi-au placut pozele la nebunie!
Mira,

Gabitzica, frumoasa familie! Iar ouale sunt pictate cu mult talent, zau ca n-am mai vazut asa!
Gety,

Mephala, mi-au placut pozele voastre, ce fain ca baietii ti-au mostenit ochii!
Xan, yam yam ce cozonac apetisant ti-a iesit!
Sephora,

Mira, sa-ti raspund la intrebare: in cazul nostru bunicii nu se baga deloc in educatia lui M, ei sunt de principiul ca parintii stiu ce-i mai bine pentru copilul lor.
Pufy, ne mai citesti? Te-am visat azi noapte, ne-am intalnit intr-un orasel...nu stiu unde.
Noi am fost o tura pan' la manastiri, ca doar sunt la o aruncatura de batz de my home town. Era foarte foarte multa lume, cum n-am mai vazut in nici un an. Chiar nu ma asteptam sa fie atatia turisti si m-am bucurat mult sa vad ca lumea vine si-n Bucovina, nu numai pe Valea Prahovei.