Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Nobody's around here??

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by GETY
Mephala30, ti-am vazut pozica cu baietii. Parca cel mare seamana mai mult cu tine.

ai dreptate, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lexi, la Iustin am trecut si eu prin aceleasi stari de spirit, vesnic obosita, suparata si frustrata ca n-apuc sa dorm, sa ies in oras, sa am timp putin si pentru mine...
La al doilea copil a fost diferit, eram pregatita, am stiut ce ma asteapta (precizez ca n-am niciun fel de ajutor, in afara de sot, socrii si parintii nu locuiesc in Iasi) si deci, am fost mai relaxata. Mai mult, constientizez ca n-o sa ma mai intalnesc c-o perioada ca asta, ca n-o sa-l mai vad mic, timpul trece atat de repede!!!...si atunci parca am si mai multa energie.
Tie iti vine greu ca trebuie sa mergi la serviciu zilnic, te inteleg.
Multa putere si fii optimista, bucura-te ca Maria e sanatoasa, ca voi sunteti sanatosi, ca aveti joburi bune....!
eventual fa o cura cu magneziu.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mephala, super poza, dar si puiutii sunt superb, si au amandoi ochisorii tai.
Mexxa, frumoasa cumatra ai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!
Daca e 23 trecute, apare si bufnitzoiaca sefa .

Gety, jur ca am citit postarea respectiva dar CHIOARA de mine nu a vazut si linia cu linkul, am crezut ca e parte din senatura si aici ecunosc am un defect: nu prea ma uit la semnaturi, asa tare ma mir cand voi observati orice miscare....
Concluzia: tare draguta si zambitoare e Maria, si m-am mirat ce cumintica sta ea in carutz .

Cristina, ai inceput sa iesi cu Daria afara? In ce zona a Clujului stai ?

Itzy-transaprenta, unde esti? SAu numai dupa ora 24 apari?

Sa corectez mesajul catre Sephora: "multumim ca ai anuntat fetele ca am computeru' defect" .

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lexi ...nu stiu care ar fi cauza, dar...hai sa iti povestesc de noi ca saptamana trecuta s-a trezit si Ana-Maria in 2 nopti cam la aceeasi ora, spre dimineata. Nu s-a linistit decat cum am adus-o in camera noastra, la noi in pat. In 10 minute a adormit. Ne-am tot gandit ca i-o fi fost sete, ca poate ii erup maselele de 2 ani...De fapt se trezea de frig (acum e f. frig in casa)...se dezvelea in somn si normal ca se trezea si ne striga plangand....avea si manutele reci. In urmatoarea seara am invelit-o cu o pilota si o paturica subtire deasupra. A dormit ca de obicei pana la 9 dimineata neintoarsa. De aseara am bagat-o in sac de dormit...si la fel pana dimineata la 9.

Sephora mooortali amandoi...ce dormeau ei ca doi frati. Sa mai spui ca nu iti adoarme copchilul decat in brate la Petra ca nu te credem....ba in picioare atarnand jumate pe pat, ba pe jos cu cainele...A ras copios si sotul meu cand l-a vazut

Mexxa nici nu ai bine net ca deja esti dependenta din nou?. Sa va traiasca finuta frumusica si sa fie sanatoasa.

Gety am vazut pozele cu Maria in natura...o dulceata. Se vede din poze ca este tare cumintica....chiar daca mai tranteste usile

Mamilili si niste poze nu ne dai? macar asa pt mine...ca sa vad in avanpremiera si sa stiu pe unde sa venim

Mephala e foarte frumoasa poza cu voi 3...ma uitam la ea si mi-am dat seama ca de cate ori te-am vazut...adica foooarte rar, am vrut sa-ti spun ca ai o figura de om bland si calm...asa te percep eu...Poza cu clestii este super haioasa. A lui a fost ideea?

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Sandra, te-a laudat cuscra ca faci cozonaci buni si duuulci. Da' tu esti tare gospodina, nu gluma!
Buni si duuulci dar nu au crescut deloc . Las' ca fac altii !

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

Itzy-transaprenta, unde esti? SAu numai dupa ora 24 apari?

Eram aici meyyy ...tocmai scriam mesajul. Auzi, poate ne vedem chiar la munte ca mai devreme a venit sotul cu propunerea sa dam o fuga la munte daca e vreme frumoasa...Dar parca au anuntat astia ploaie...sa vedem.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Itzy, m-a amuzat raspunsul primit, dar au dreptate, nu?

Tu cred ca faci misto de mine ...nu-i asa? Raspunde-mi NU ...si vin si te fugaresc in tot Iasiul

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Itzy, daca ar fi asa usor...
Inca nu am dezvaluit destinatia (prietenii stiu unde...) dar gargaritza nu o iau, eu plec cu sormea sa o ajut sa aduca masina in Buk, nu o pot lasa sa mearga singura 600km...
La ce "munte" mergeti? Ai mei cu Ruxa merg la Bran si mai mult ca sigur eu ma intorc prin Sibiu-Sighisora-Brasov...poate ne-om intalni la un mic la sosea ...

_

Mergi la inceput