Bucurii de sept-oct 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirabelac spune:
HRISTOS A INVIAT!
Cristina se pare ca Dariutza nu se lasa nici vazuta, ca de asteptat am asteptat-o destul. Pupam Vladut nazdravanul!
Noi fugim azi la un gratarel ca de maine e cod galben.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza!
Ce ma bucur ca au revenit aradencele pe forumul nostru!
Gabitzica - ce greu tre' sa fie cu amandoi pruncii bolnaviori! Sanatate multa!
Xandrutza - cum ii sa fii graviduta a 3-a oara? Ce senzatii? sentimente?
Am gasit aparatul foto, era in cuptor, noroc ca m-am apucat sa fac niste cartofi la cuptor si l-am gasit. Acuma se incarca pozele pe webshots si le pun.
VA DORESC UN PASTE FERICIT!
No gata, s-au incarcat si pozele AICI
P.S. aia slaba cu bebe Daria in brate e sora'mea, sa nu cumva sa credeti ca-s eu si sa-mi invidiati silueta. Eu nu eram intr-o forma prea buna ieri ca sa fac poze
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Mirabelac spune:
In cuptor?
Wow, ce frumoasa e nepotica, ptiu, sa nu fie de deochi! Si ce simpatic e Vladut cum misuna pe langa ea! Ce are la barbitza, vopsea de oua sau buba? Si David a furat un ou care nu era uscat bine, l-am gasit uns tot cu rosu dar oul nu-l mai avea... mi-a sarit inima din loc, l-am frecat o groza pana s-a dus vopseaua.
Buchetul e superb! N-am cuvinte, mi-au facut ziua de Paste pozele astea.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
CristinaGoji spune:
La barbita si-a facut buba ieri in parc, cand m-a sunat sora'mea sa-mi zica deja ma vedeam Mira in situatia voastra, ca spunea ca-i curge sange din gurita, dar n-a fost chiar atat de urat pana la urma.
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
AICI poze cu buba si ochelarii
Vladic
Daria
GETY spune:
Cristina, ti-am vazut printesa si pe Vladic, care ce-a crescuuuut!
Mirabelac, pleci la gratar?
Eu eram indecisa daca sa iesim, dar cred ca decolam si noi, ca am vazut si eu prognoza pe maine.
Ma bucur ca se trece bine cusatura la limbuta!
Ce bine e cand toate se indreapta si copiii se fac bine.
Gabitzica, multa sanatate copilasilor tai!
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Cristina, am vazut si eu pozele, e tare scumpica Daria! Iar Vladut a crescut, imi place cum sta langa surioara lui, protector. sa treaca buba. Si buchetul foarte dragut mi s-a parut, ma bucur ca ti-a placut.
Mira, distractie placuta!
Gety, la fel si voua daca va hotarati sa iesiti!
Cristina, ce pot sa zic e ca sunt mult mai relaxata, dar parca trec greu saptamanile astea, iar eu abia astept sa ajung la termen. Sunt la mentinere, sa vedem ce-o fi pana la urma...
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
Nu e vreme de iesit la iarba verde. Ce nasol!
Am descarcat niste POZE.
Aici LIMBUTZA CUSUTA.
Cum fiecare necaz are si o parte buna pot sa va spun ca fi-miu nu mai suporta deloc biberonul, a renuntat singur, sa vedeti ce frumos bea din cana, nu varsa deloc pe el.
Mirabelac spune:
Aoleu, ce frumos e Vladut, chiar si asa cu cioc. Pup sa treaca buba.
CristinaGoji spune:
Exact asa ii spun si eu, ca are cioc , iar de dimineata ii dadusem si niste compot de visine si avea si mustati. Era tare haios, ca un muschetar . Da ce super apetisant arata tortul Mira! Multumim de complimente am trimis in sfarsit si eu o poza cu Vlad, daca nu e buna pt site, nu te mai chinui s-o retusezi, doar ca tare greu mai reusesc sa-i fac poze ca lumea, ca nu sta locului, sau inchide ochii. No, vezi tu daca poti, o pui, daca nu, nu.
Vladic
Daria