Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Neata!

wow Cristina ai aparut? Felicitari inca o data pentru bebelusha Daria si te asteptam cu poze sa o vedem, da si cu buchetul pentru care a muncit mai mult Itzy . Am citi povestea ta de mai sus si sincer mi-au dat lacrimile. Saracul Vladic, ce-a zis oare, ca de-acu s-a dus zilele lui bune, nu?

Am plecat la munci, azi tre sa termin papica. Intru mai tarziu sa vad pozele daca o sa le puna Cristina azi

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cine imi da un clik sa cresc mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor si va urez un Paste fericit!

Cristina am stat aseara pana tarziu si am asteptat postarea ta,eram asa de curioasa sa aud cum a reactionat Vladut,am citat in schimb abia acum,Doamne crede-ma m-am emotionat asa tare si parca aveam un film in fata cand citeam si acum imi siroiesc lacrimile pe obraz,super frumos (mai mai ca incepe sa-mi placa si mie,doar daca as sti ca am norocul tau si fata si cuminte,uau vreau cam multe nu?)Astept de urgenta poze cu printesa si cu buchetul.
Sa stii ca si M s-a nascut tot asa cu o piele uscata si zbarcita (tot din cauza lichidului) dar in cateva zile uns bine a revenit la pielea de bebelus catifelata.

Noi suntem acasa,n-am gatit nik,am primit de colo colo de toate,ptr cat mancam noi e arhisuficient.AM colorat doar 5 oua,io cu manutele mele si am cumparat un cozonac super bun de la Tiptop,sper ca cuscra (o adevarata bucatareasa,care a facut cozonaci ) sa se indure si de gura mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

www.geocities.com/mcond2001/felicitarepaste.jpg" target="_blank">PASTE FERICIT!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina ma bucur mult ca ai revenit si ca ti-am putut face o surpriza. Placerea a fost de partea noastra. Abia astept si eu poze cu micutza Daria, m-am emotionat tare faza cu Vladut, trebuie sa fie tare frumos de acum incolo.

Itzy te-am visat aseara cu Nea Agentul Caisa al tau, toata noaptea m-ati terminat, nu stiu ce aveati cu mine. Inca o data iti multumim pt stradania ta, tot respectul meu! Imi pare rau ca nu ti-a iesit pufuletzaria, faceai si tu un ban cinstit, nu mai munceai la stat.

Noi suntem bine, limbutza s-a prins bine, n-a facut infectie, multumim lui Dzeu.

Am facut tort, o sa vi-l arat!

Sarbatori fericite si sa ne auzim cu bine!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Iepurasul mustacios e de Paste norocos,
Nu-ti lasa cadou in ghete,
Are el alte secrete: pasca, oul inrosit,cozonac si mielul fript ...
Si ..un Paste fericit!!!!
Sarbatori fericite!!

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cine imi da un clik sa cresc mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, sunt in cea mai mare viteza.
Cristina, ma bucur ca ai reusit sa ne scrii, pupam fratiorii!
Mira, ma bucur pentru David

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare... Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

PASTE FERICIT!

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Revenim si noi dupa ceva timp de liniste, dar am fost cu casa inn curatenie si nu am avut timp de nimic.
Cristina felicitari pentru micuta Darria.Ce frumos!!

Eu tocmai am terminat cozonaceii, am vopsit outele ...si acum merg sa fac un dush.

Va urez ca Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Multi pupici si ne vedem maine dimineata la ciocnit.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu reusesc sa va pun azi pozele, ca nu stiu unde a bagat Vladut aparatul foto si nu am nici o sansa sa-l mai gasesc azi, ca imediat trebuie sa-l culc pe Vladut si as trage si eu pe dreapta imediat dupa el.

Xandrutzaaaaaa - FELICITARI!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mirabela - imi pare tare rau de patania cu limbutza! Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.

Tanima - ce bine ca doarme atata Rares deja! Macar ai timp sa-ti relaxezi nervii

Itzy - ce m-a distrat faza cu tz de la tzap

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Paste fericit sa aveti!
Cristina m-a emotionat pana la lacrimi mesajul tau. Imi pare rau ca nu poti alapta.
Ai mei copii sunt amandoi bolnavi. Au bronsita, la Ioana e asmatiforma iar la Tudor acuta. Mi-a facut Ioana si febra de 3 zile. Azi am chemat pediatra sa ii consulte. Ioana e pe antibiotic, Tudor nu , pentru ca trebuie sa ii fac exudat faringian saptamana viitoare. O fetita de la gradi din grupa alaturata a facut scarlatina si i-a pus pe toti copiii sa isi faca exudat.
Itzy super tare faza din metrou. Multumim pentru stradanie.
Mira, ma bucur ca s-a vindecat bine limbuta lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Poftiti la cozonac si oua rosii.
Cristina, imi pare rau ca nu poti s-o alaptezi pe Daria.
Gabitzica, sanatate multa copilasilor!
Andreea, ma bucur ca ai reusit sa ne scrii. Ce mai faceti?

Eu ma refac cu o cafea fierbinte, navighez putin pe net si dupa aia cred ca mai trag un pui de somn.

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput