Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu n-am mai intrat pe forum, iar acum sunt franta de oboseala.

Itzy, mie mi-a aparut c-am livrat banii, pe 23 seara, mi-a perceput si un comision de 3,1 lei, am vazut, de ce ar mai "papa" si Bancpostul un comision? Of, bancile astea! Chiar sa scrii daca apar si eu in extrasul tau, OK?

Am reusit sa vad poze cu Gargaritza Ruxa si Gabriel. Doi frumusei.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Eu ma retrag la nani, ca Maria deja doarme si mi-a luat-o inainte.

Va pup si va urez noapte buna!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Nu am mai intrat, m-am luat cu treaba, si maine cred ca la fel va fi.
Ma bucur ca a primit Cristina buchetul. Itzy

Eu va doresc ca Sfintele Sarbatori sa va aduca sanatate, fericire, impliniri si lumina in suflet. Sa nu va ocoleasca iepurasul pe nici una dintre voi, chiar daca o parte sunteti plecate de acasa.
Paste fericit!

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!!! ?

Vreau sa va spun ca sunteti nemaipomenite!!! M-ati emotionat foarte mult cu surpriza voastra!

Va promit ca fac astazi poze sa vedeti si voi pentru ce ati muncit , dar sincer va spun ca, pe langa gestul vostru extraordinar, sunt cele mai frumoase flori primite vreodata! ! Cu greu imi gasesc cuvintele sa va descriu cum m-am simtit cand am vazut ce ati facut pentru noi!

Sa va povestesc putin despre noi: cum stiti deja, nasterea a fost una usoara, nici eu nu m-am asteptat sa scap asa repede, am ajuns la spital la 9, cu contractii la 2-3 minute si dilatare de 3-4 cm, cam intr-o ora mi s-a montat peridurala, cand aveam deja 5 cm, si dupa 2 ore deja eram cu dilatatie maxima, si dupa 4 push-uri a iesit si bebe Daria. Din pacate aveam foarte putin lichid pentru ca membranele erau fisurate de ceva vreme si eu nu am stiut. Adevarul e ca aveam de cateva saptamani niste scurgeri, dar credeam ca sunt niste secretii normale ce preced nasterea, asa ca Dariuta mea e cam uscata si are pielea crapata pe la incheieturi. Dar le rezolvam noi pe astea cu timpul. Bebe este o scumpete cuminte deocamdata, rar o aud sa planga, chiar si cand e treaza, sta cuminte in patut la ea, de mi-i si mila de ea ca sta asa cuminte fara sa aiba nevoie de distractie. Eu fiind obisnuita cu temperamentul lui Vladut nici nu mi-am putut imagina ca un bebe mic poate sta singur fara sa aiba nevoie sa fie purtat in brate cu orele ca sa taca . Sper doar sa nu fie ceva de scurta durata. Vladut a reactionat destul de dureros prima zi, cand m-a vazut alaptand, a venit langa noi, dar nu vroia sa se apropie sa-l cuprind si pe el, plangea si imi arata nervos cu degetul la Daria, ca si cum ar fi vrut sa spuna s-o iau de acolo si sa-l imbratisez pe el. Mi se rupea sufletul...si dupa ce am terminat alaptatul, am dat-o pe Daria la sot si l-am luat pe el langa mine. Era atat de fericit...dar, spre surprinderea mea, urmatoarea tura de alaptat a trecut fara astfel de incidente. Acuma, cum se trezeste, vine la leaganul bebitzei, verifica daca e acolo si isi cauta de lucru linistit prin casa .
Am insa un mare regret, bebitza nu suge corect, si asta chiar din maternitate, sub supravegherea doctorului si a asistentelor, chiar daca la inceput o atasez bine, dupa nici cateva minute Daria isi reia pozitia incorecta , asa ca primeste completare cu lapte praf. Si cred ca va ramane doar cu lapte praf, pentru ca lactatia mea nu a reussit sa se instaleze, ea ne-sugand corect, nu stimuleaza deloc. In spital ajunsese la un moment dat deshidratata si suferinda de foame, ii mirosea gurita a acetona. Parca imi picase cerul de-asupra mea cand am auzit, mai ales ca era dupa doua nopti nedormite, pentru ca am stat numai cu sanul la ea in gurita si chiar nu ma asteptasem la o astfel de concluzie. La proba suptului de fiecare data mi-a iesit ca nu a supt nimic...In fine, cred ca o sa ma obisnuiesc totusi cu ideea ca nu am reusit sa-mi alaptez nici unul din copii, pentru ca ea si acum foloseste tzitzuca mea pe post de suzeta,lucru destul de dureros, atat fizic, cat si psihic. TRebe sa fug sa schimb un pampersuc puturos de Vladut si revin pe mai tarziu cu poze. Va pup inca o data pe toate! Sunteti extraordinare!

Mami 40+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Vladut si Daria va multumesc pentru ursuleti, mai ales Vladut, care e un mare fan ursuleti de plus. Ieri ii acaparase pe amandoi ursuleti, dar azi i-a dat si Dariei unul, pe cel roz, a fost tare dragut la faza asta, cum i-a luat pe amandoi, s-a uitat la ei, si a pus ursuletul roz in patut la Daria

Mami 40+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Sa-mi updatez si semnatura [;]

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic[/b] (17.10.2006)
Vladic
www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20080421_1_Daria arre.png" target="_blank">Daria

Mergi la inceput

Neata!

Cristina, bine ai revenit! Daria, te pupam!

PASTE FERICIT, MAMICI SI BEBICI!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Spor la treburi, mamici si mancarea sa va iasa cea mai buna!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Sa-mi updatez si semnatura [;]

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic(17.10.2006)
Vladic
www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20080421_1_Daria arre.png" target="_blank">Daria

Mai lucrezi tu la semnatura cand ai timp, da?
Te asteptam macar cu o pozica a Dariei.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

test

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput