Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor si Adevarat a inviat!

Cristino ti-am vazut printesa Superba,si micul Muschetar care e mare si scump.Am vazut si cosul care intradevar arata super bine.Imi pare rau ptr patania cu barbita,da va faceti voi bine.

Mira foarte frumos arata tiramisu tau si David un adevarat cavaler,chiar ca se vede bine limbuta.

Noi am fost nitel in Tineretului,unde surpriza 99,9% numai rromi,da de aia urati,lui M i-am luat un ciocand de plastic,unul care se umfla si un arici din ala colorat,care au costat 16 ron si ne-am intors acasa cu nimik.Ariciul l-a scapat pe jos si intr-un minut a disparut,ciocanul cu fluer in 5 min s-a rupt,iar cel de plastica fost spart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, n-ati mai iesit pana la urma? Noi am tras o fuga pana in Parcul Copou, pana la urma.
Am admirat tortul, cred ca e deja papat, si am vazut si limbuta cusuta.

Pozici, mai jos:

MARIA DIANA IN GRADINA COPOU

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adevarat a Inviat!

Cristina, va ce scump e Vlad, e atat de frumos, s-a schimbat mult de cand nu l-am mai vazut. Iar de daria nu mai zic nimik. Am eu impresia sau Daria seamana cu Vadim si Vlad cu tine?

Mirabela, ce pofta mi-ai facut cu tortul tau ... Am vazut si limbutza cu buba, ma bucur ca nu s-a infectat.

Noi am fost la ziua unei prietene aseara, am ascultat slujba de la balconul lor ca stau chiar langa Catedrala, azi am fost putin la biserica si apoi la neamuri in vizita. Maine mergem la soacra-mea, cu toate ca Bogdan inca are bube, da sunt uscate toate, la unele au si cazut cojitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hristos a inviat!
Cristina e superba Daria , sa va traiasca! Iar Vladic e un smecher cu "cioc" si ochelari.
Mira, mi-ai facut o pofta cu tortul tau..., tare bine arata!
Ioana nu a mai facut febra azi, doar 37.2 dimineata. Suntem pe drumul cel bun, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Hristos a Inviat si Paste fericit!

Sa aveti parte de Lumina atat in suflete cat si in casele voastre alaturi de cei dragi!

Am vazut pozele cu PRINTESA DARIA care este o dulcica si cu fratiorul Vladic. Am poftit si la cozonacii Xandrutzei si la Iepurashul facut de Mira. L-am admirat si pe Davidutz frumuselul si curajosul!

Va pupam si va dorim in continuare petreceri frumoase si distractie placuta!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buna fetelor si Hristos a inviat!

Hai sa ciocnim niste oua rosii -cioc-poc ...si v-am spart ouale

Ne-am adunat si noi dupa drumuri...dupa o zi plina...in vizita la parinti, Ana-Maria a fost intr-o verva de nu se putea...a spart la ouaaaaaa, a ciocnit cu toata lumea, le ciocnea si singura apoi le arunca pe jos . Excese culinare nu am facut insa am mancat cam din toate

Cristina...am vazut pozele...Dariutza ta e perfecta..ma uitam la ea si aveam un zambet pe fata...mai -mai ca mi se facea si mie dor de un bebe asa mic...mirosind a lapte (mirosul acela specific de bebe...inedit si pur). Vladut nu mai spun ...se vede ca este un strengar peste masura...dar e frumos foc...de cand nu l-am mai vazut...Seamana tot mai mult cu tine sa stii...la ochi in special...aceeasi alura, expresie...Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Am vazut si pozele "Cosului strengar"...Florile sunt foarte frumoase intr-adevar, insa eu ma asteptam sa fie identic cu fotografia de pe site...in culorile acelea pastelate de roz si orange...Cu exceptia trandafirilor si a celor 2 gerbere restul sunt cam diferite...nu-i asa fetelor?
Avand in vedere ca aia nici acum nu m-au sunat sa le platesc...iar eu nu mai sun dupa ei...ca i-am sunat de prea multe ori...o sa le atrag atentia asupra acestui fapt....Puteau sa spuna ca nu au aceleasi flori nu? Sau sa nu ma mai complic, ce ziceti?

Mirabela, mey dar tu chiar ai o pasiune pt torturi surpriza vad...Bravo tie... Ma bucur ca sunteti bine cu limbuta...Doamne-ajuta sa se vindece fff frumos. Tot raul spre bine ...cu biberonul

Xandrutza multumim pentru tratatie.

Mexxa sper ca sunteti bine amandoi...dar mai ales Sebicu. Mai asteptam vesti de la voi.

Gabitzica...sanatate multa Ioanei si lui Tudor...dar daca spui ca deja sunt spre bine...te-ai mai linistit ,inteleg...Si eu ma gandeam ca azi a cam batut vantul la noi si mi-era sa nu raceasca...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

[font=Comic Sans MS]

Itzy te-am visat aseara cu Nea Agentul Caisa al tau, toata noaptea m-ati terminat, nu stiu ce aveati cu mine. Inca o data iti multumim pt stradania ta, tot respectul meu! Imi pare rau ca nu ti-a iesit pufuletzaria, faceai si tu un ban cinstit, nu mai munceai la stat.

font=Comic Sans MS]

...Hai ca mi-ai facut ziua cu asta...Pufuletaria cred ca imi iese pana la urma ...ca aia nu vor banii nostri nu vedeti?. Ce aveam cu tine in somn? Pesemne ca parlamentam asupra florilor acelea

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am uitat.. e super cosul cu flor, mie mi se pare ca arata mai bine decat in poza. In cel din poza sunt multe flori de camp,care probabil nu ar fi rezistat.
Ciocnesc si eu niste oua cu voi. mai avem si alte poze de azi.

Mergi la inceput

Gabitica sa stii ca exact la tine m-am gandit cand am vazut cosul in poze!!! Zauuu!! stii de ce nu? Pentru ca tu ai propus unul de genul acela de pe site-ul celalalt parca...Si chiar mi-am spus in gand mai devreme...Cred ca Gabitzei ii place!! Era in aceleasi tonuri, si cu floricelele acelea verzi...Am retinut cam tot ce a propus fiecare sa stii...mi-am facut temele bine

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Haaa ce oua vesele, Gabitzo!! Le-a pictat Tudor la gradinita? Am vazut pictata si nelipsita panza de paianjen a lui Spiderman ...eroul lui preferat

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput