Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Leeloo draga, eu zic sa-ti pui dr. pe speed dial, ca vaz ca fetili ti-au pus scos serios marjoretele!!! Daca mai zice si Alinuta ceva... te-ai scos!!!

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Da, mai, degeaba le zic eu fetelor ca vad ca mi-au pus gind de nascare...si zau ca nu e cazul inca! Mai lasati-ma fetelor vreo 20 de zile...

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

mie mi-e cam frica sa nu-mi iasa fata cheala, ca n-am avut aproape deloc arsuri!!

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

iulia, nu e bai. Oricum parul cu care se nasc..pica si creshte altul. Ba unii au puf si perisor si pe corp, care pica in 1-2 sapt.
O sa vezi...

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Sa ma scuzati ca nu raspund la nimeni, nu prea imi permit sa stau pe net (deh asta e cand nu mai am acasa…)

Acum am si eu o problema si poate ma lamuriti si pe mine: cum recunosc contractiile?
Eu de azi noapte ma tot chinui cu niste dureri in zona de jos, plus presiune…sincer nu stiu daca sunt contractii sau nu…burtica a fost tare si e si acum, insa se mai relaxeaza din cand in cand.. Acum am stranutat si am impresia ca m-am rupt in doua (s-au auzit si niste sunete de oase dislocate sau ceva de genul asta, dar asta e nu e relevant)… Cum imi dau seama daca sunt dureri care anuntza nasterea???
Oricum nu plec la spital decat atunci cand simt ca nu mai pot, acum e cat de cat suportabil... La mine in afara de durerile astea nu am nika: nici dop, nici nimic... Azi o sa incerc sa imi fac macar bagajul de spital, ca nici asta nu e gata (nici macar nu am cumparat tot ce imi trebuie…)

Va pup pe toate, si poate cineva poate sa imi spuna si mie ce sunt astea…poate nu e nimic. E frustrant sa nu stiu ce ar putea fi.
Poate revin mai pe seara, dar nu promit nimic, va trebui sa merg la net café si e prea departe(si scump)

Felicia 35+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

leeloo, stii de unde e tseapa??
ca pe prima pajina tu esti programata la cezariana pe 24.05.
Ce mi-e 24.04, ce e 24.05... tot aia. Neuronul gravidei...e unul share la 10 burtici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by iulia83

mie mi-e cam frica sa nu-mi iasa fata cheala, ca n-am avut aproape deloc arsuri!!

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Iulia, nu are nici o legatura arsurile de stomac si parul copilului.. Asa se zicea inainte in popor, dar s-a dovedit ca nu are nici o legatura.. Deci stai linistita, sunt sigura ca fetitza ta va avea par atat cat trebuie. Si va fi o frumoasa, ca mamica ei!
Citeam undeva ca acei copii care se nasc cu par mult, nu vor avea neaparat parul la fel de des si la maturitate. Insa cei care se nasc cu par putin (moale, rar) se pare ca vor avea par mai rar si la maturitate..
Voi ce parere aveti? o fi adevarat??

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

fecian, citeam simptomele tale.
Un control...nu cred ca iti strica, esti in sapt 35+; hai 36. Cam devreme c u nascutul, nu crezi?
Daca stai in pat, la orizontala e mai bine?
Zona de jos, oasele care se dilata...e tocmai 'vechea poveste' cu latirea bazinului. Ar trebui sa simti 2 oase: coccisul (sau coada/noada, popular...si de fapt nu osul ci lateral, stanga dreapta, ligamentele de pe langa el), iar in fatsa e osul pelvian, tot pe langa ala sa te doara...
E posibil sa se lase bb, si sa se asheze altfel in bazin. Asta ar fi asha, o explicatie cat de cat logica.

Burtica tare e normal in perioada asta, sunt contractiile nedureroase, care la carte zice ca sunt cam 5-6 pe zi, in medie. La mine se calmau cand ma intindeam 15 min in pat. Ce, rezistam mai mult? Acu le ignor... poate poate devin contractii 'productive'.
Am experimentat si 3 contractii dureroase: s-a intarit burtica + un junghi pe sub burta (unde candva erau ovarele mele...)... si care ajungea pana in spate, cam pana la rinichi.

Dar cu 3 contractii dureroase in 1 sapt nu se face primavara (pardon de nascare). Doar au aparut nishte intsepaturi in col.

A, ce tre mentionat. NU EXISTA REGULI!!! fiecare burtica e altfel... fiecare organism altel, fiecare sarcina altfel. Poa sa coboare burtica. Sau nu. Poti sa pierzi dopul. Sau sa piarda altele si pt tine . Poate sa ai contractii fara apa rupta. Si invers. Dar toate avem instinct... si daca ti se pare ca nu e in regula, pana la camera de garda, la un control... nu strica. Iti omori asha piticii de pe creier!

Hai ca ma duc pana la urma la piatsa. Cu tot cu pitici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by Lorich

Leeloo draga, eu zic sa-ti pui dr. pe speed dial, ca vaz ca fetili ti-au pus scos serios marjoretele!!! Daca mai zice si Alinuta ceva... te-ai scos!!!

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Da, mai, degeaba le zic eu fetelor ca vad ca mi-au pus gind de nascare...si zau ca nu e cazul inca! Mai lasati-ma fetelor vreo 20 de zile...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Gabi, gata te lasam pana pe 20 mai!! Daca esti cuminte..Altfel scoatem majoretele..

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

leeloo, stii de unde e tseapa??
ca pe prima pajina tu esti programata la cezariana pe 24.05.
Ce mi-e 24.04, ce e 24.05... tot aia. Neuronul gravidei...e unul share la 10 burtici!!!

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Cleo, mi-am dat seama, de aia tot incerc sa conving fetele...

Fecian - poate sunt contractii Braxton-hicks? Oricum pina nu ti se rupe apa nu cred ca ai de ce sa te duci la spital...zic eu! Am inteles despre contractiile de la nastere ca te doare burta, dar si spatele deodata...Stai cumintica, mai ai pina trebuie sa vina bb!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Deci fetelor, azi pentru DanaH si miine pentru socrate!!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Fecian Si eu cred ca ar trebui sa mergi la un control si sa stai cat mai linistita. Si eu am avut aseara, toata noaptea si azi dimineata niste stari foarte ciudate..cu dureri de burta, de spate, putina greata, bufeuri, sufocare...toate alea rele...Dar vad ca mi-au trecut.. Cred ca ne incearca, dar totul e sa nu cedam inca..pt ca e cam devreme.

Gabitza Pai nu asteptai sa termini cu serviciul?? Deja aveai de o saptamana ordine pe birou..asa ca nu te emotiona.. Pastreaza-ti emotiile pt nasterea lui Raducu.

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput