Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Da, Alina, asa-i, de-abia asteptam. Dar eu sunt un Scorpion foarte sentimental care se ataseaza foarte mult de oameni, locuri, lucruri, suport greu despartirile si schimbarile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babyname spune:
SIMONACIP....SA TRAIASCA BEBELUSUL GRASUNIC...RECUPERAREA RAPIDA

PT DANA SI SOCRATE scoatem

cleo le scot si pt tine

poate poate...vine barza....
noi am schimbat saptamana.....wow AMR 3 SAPT!!!!!
ce vreme urata, dar terminam curatenia, vopsim oua, maine cumparaturi....iar in ziua de Pasti luam motul finutului...

iulia 36s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78
P.S. sa ii zic lui Ylari ca si io ma simt... cu oasele puzle. Si amortesc daca dorm pe mana stanga, si daca dorm pe dreapta iar amortesc, dar mana dreapta etc. Iar de epilat...no chance, mamicule!!! nici cu epilator, nici cu lama, nici cu crema (de la care m-am iritat ultima data...). NIk. Kaput. Nici tati nu vrea sa ma 'coafeze'. Asta e, or sa ma faca in spital...pachet complet, cu clisma cu tot. Am pus deja in bagaj un bic + 10 lei alaturi38sapt+6 zile
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Stai linistita, ca m-am facut doar pe picioare si zicei ca sunt Nadia Comaneci prin baie. Pe domnisoara o las tot pe mana doamnelor de la spital. Ha, ha, ha, eu am pus 2 bic-uri, potzi sa iti imaginezi de ce???? Cred ca alea cand aor sa ma vada

Ha, ha, ha!!!!!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
elenuca spune:
Laura, doua ore plimbare prin parc? Pai eu dupa o ora déjà trebuie sa sun la 112 sa vina cu remorcherul sa ma traga… nu mai pot sa fac doi pasi.
Sa traiasca matusicaaaaa 
Dordia, bine ati revenit acasa cu bebe mancacos si cuminte Tudor Dumitru !
Danah
sa dea Domnul sa fie bine 

A nascut Simonel ! iuhuuuu, 

bravo mama eroina, vorba cuiva de pe forum, ai nascut ca in transee fara anestezie, fara programare si fara doctorul tau, pana la urma ai avut dreptate, poate a fost mai bine asa. Abia astept sa poti sa ne povestesti. Recuperare usoara iti doresc ! Bebe Matei e un scump, doamne cat e de frumusel si cu ochisori mari si curiosi, pup eu nasucul lui

Gabitzam, hai ma nu fii melancolica, ce daca e ultima zi, gandeste-te ca de maine va fi prima zi dintr-o noua viata, o viata in care foarte curand va intra si bebitza. 
Iulia 83, nu e o regula ca daca nu ai avut arsuri bebe nu o sa aiba par, asa cum n e o regula ca arsurile sunt direct proportionale cu lungimea si desimea parului la bebe. Stai linistita !
Fecian aceleasi simptome am avut si eu si moaca de mine am stat si am indurat vreo 2 zile niste dureri, mama mama,
si pe urma mi-am facut curaj si am sunat dr si mi-a spus sa iau no-spa si uscosin supozitoae si m-a certat ca am tratat cu indiferenta durerile respective care s-au dovedit a fi contractii. Dar dupa cum spunea cineva mai devreme, fiecare sarcina are personalitatea si simptomatologia ei, cel mai correct e sa faci o vizita la dr si sa urmezi instructiunile acestuia. Pup si mult suces !
Elenuca
33 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
gabitzam spune:
In legatura cu parul de la nastere, nici eu nu cred ca are legatura cu arsurile. Andrei a avut ceva perisor la nastere, mai inchis la culoare, care in cateva saptamani i-a cam cazut tot, ramasese cu o chica doar. Pe urma i-a iesit un perisor blond, moale si fin. La un an noi l-am tuns la zero, parul s-a mai inchis nitel la culoare si s-a asprit. Pe la doi ani i-am mai tras o tunsoare la zero, si acum are o frumusete de par. Dar nu cred ca de la tunsoare i-a crescut asa de des si frumos, ca si eu am parut foarte des si cu firul gros, seamana cu mine.
iulia83 spune:
a mai luat cineva furosemid? pe mine ma mananca carnea pe picioare de la genunchi in jos de ieri de cand am luat! a mai patit cineva asa ceva? imi vine sa-mi iau pielea 
![]()
![]()
Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

elenuca spune:
quote:
Originally posted by iulia83
a mai luat cineva furosemid? pe mine ma mananca carnea pe picioare de la genunchi in jos de ieri de cand am luat! a mai patit cineva asa ceva? imi vine sa-mi iau pielea
Poze Iulia32 in asteptarea unei gogosici
![]()
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
Iulia, ce scrie pe prospect? pot aparea reactii adverse?sau poae ai tu vreo sensibilitate la vreun component al medicamentului
Elenuca
33 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizucahttp://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
gabitzam spune:
Iulia, dar tie ti-a recomandat cineva furosemid? E permis in sarcina?
Eu luam inainte sa fiu gravida, cam 1 data la 1-2 saptamani, cand mi se parea ca-s prea umflata, n-am avut niciodata reactii de la el.
leeloo2004 spune:
Cred ca am uitat sa-i urez Dordiei un bun venit acasa!!! Bebe sa ramina la fel de mincacios si cumintzel!!
Gabitzam - lasa mai, ca-i mai bine acasa...liniste, relaxare...la birou deja a devenit prea obositor; eu cel putin imi fac acum nervi din orice si pun la inima tot...
Iulia, dar de ce ai luat furosemid? Pentru ce ti l-a dat?
Mie azi-noapte iar mi s-a pus un circel din ala nasol la muschiul de pe pulpa dreapta...si acum ma mai doare nitel - cred ca o sa mai iau o tura de Ca...
Cu parul bebelushului - nu stiu ce sa zic - eu la Stefan am avut arsuri cumplite si el s-a nascut cu parul destul de mare si negru - la mot am avut ditamai chica de taiat...acum iar am arsuri - cred ca si bb Tudor va avea par...chiar daca astea snt evident babisme...![]()
Gabriela
35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Iulia, dar tie ti-a recomandat cineva furosemid? E permis in sarcina?
Eu luam inainte sa fiu gravida, cam 1 data la 1-2 saptamani, cand mi se parea ca-s prea umflata, n-am avut niciodata reactii de la el.
Exact asta vroiam sa intreb si eu...
Iata un pic din prospect:
Indicatii terapeutice: Edeme cardiace, cirotice, renale, edeme periferice prin insuficienta venoasa, hipertensiune arteriala.
Contraindicatii: Anurie, deficite electrolitice, stare precomatoasa la cirotici, prudenta sau evitarea la diabetici, in guta, in prezenta adenomului de prostata, prudenta in timpul sarcinii si alaptarii.
Reactii adverse: Dozele mari si tratamentul prelungit pot provoca deficit de sodiu, hipokaliemie, hipomagnezemie, deshidratare, hiperazotemie, uneori hiperuricemie, hiperglicemie si agravarea diabetului, hiperlipoproteinemie, ocazional greata, rareori pancreatita, nefrita interstitiala, eruptii cutanate, leucopenie, trombocitopenie
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq