Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

BRavooooooooooooo Simona, felicitari, sa-ti traiasca bebe grasunel si frumusel! In sfarsit, ai scapat, BRAVO!

Dana, nastere usoara!

Cleo, il intreci pe Creanga la povestit...m-ai impresionat, mi s-a facut dor de vremurile de demult. Cateodata lumea asta a vitezei in care traim incepe sa-mi displaca.

Fetelor, voi aveti curaj sa mergeti sa luati lumina? Eu nu cred ca am sa ma hazardez, mi-e teama pur si simplu.

Azi vine si tati din delegatii....stau cu sufletul la gura, nu mai pot.

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

alysh, si nu mai pleaca? wow. ce usurare pt tine...Eu am numai coshmaruri pe tema asta. A luat-o neuronul meu razna.
tati al nostru a avut curaj sa le zica shefilor (in sfarsit!!!), ca asha pe dist. lungi nu s-ar mai duce, ca is pe nascute (SPER)... Dar si asha, o plimbare pana la buzau il costa enorm ca timp (bine, si de tranverseaza orashul cu mashina, e la fel de rau). I-am zis, ca am nr de la salvarea de la Medicover, care oricum e gratuita in pachetul de la firma, si daca nu ajung aia in timp util, trec strada la spitalul 9. Ce..si el acolo s-a nascut (acu 31 ani aveau si sectie de obstetrica).

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by cleo78

si iar pt DanaH!!!

si pt mine!!!!!
FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR

Miine fac oua roshii. Pt mine, Pashtele e acea traditsie & amintire din copilarie, cladite de mamaia mea de la tsara de la Botoshani. Cu oua rosii in joia Pashtelui, inchistate cu chisitsa si ceara curata de albine (no, maica, din asta nu am de unde face rost), dar cu coji de ceapa pot sa incerc sa videm, ce mi-o ieshi. Ani de zile mi-au ieshit frumoase!
A, si mai facea mamaia cumva, punea o frunza de patrunjelpe ou, lega cu un ciorap de matase, si baga in vopsea. Si ramanea frunza frumos modelata pe ou. Asta nu am incercat niciodata. Dar exista orice inceput...
Si vineri seara cocea.
Si sambata gatea si aranja totul in casa. Bineinteles ca tineam post si noi,copiii. Ca mergeam cu un cosh cu de toate in noaptea de Inviere, cand, dupa slujba popa Ciomartan le sfintsea: si pasca, si cozonac, si oua, si 1/2l de ulei, si 1/2 de vin. Apoi, pe cararea din camp, in shir indian treceam dealul, si urcam pe celalalt, unde era satul. Ca nu era biserica in sat..., asha ca mergeam cu totii 3-4km. Si la 4-5 dim. era o imagine idilica...sa vezi o carare de luminitse, ca veneam cu lumanarile aprinse... un shir indian cu lumini palpaiind speriate de fiecare adiere de vant.
Ei, si merindele astea sfintite erau consumate la prima masa, de la 4-5 dim. cand ajungeam acasa, sau la inceputul fiecarei mese.

Si gata!!! Ca dupa aia luam din pasca, mancam branza ca era dulce, si aluatul il aruncam la caiine, ca sa manance si el ceva, nu? . Si noi mancam cate o palma, 2 la fund...

dulci amintiri

cleo, dar ce-ai avut mama cu pisica de ai tuns-o?

neatza fetele! harnicutze harnicutze ca de obicei. vad ca v-a cuprins febra vopsitului de oua. eu am dormit ca lemnul, am avut ieri o stare de somnolenta, cred ca de la pastila aia afurisita. azi inca imi persista mancarimea de picioare. sa merg la dermatolog? oare? imi vine sa-mi iau pielea de pe mine.
va din urma si mai revin pana plec. trebuie sa mergem la bunicul sotului sa luam miei. sper sa-i aiba taiati ca data trecuta am plans cand l-am vazut viu si cum il omoara. de data asta nu cred ca rezist

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Tocmai ne-au anuntat ca maine fetele din serviciu au liber, asa ca la mine azi este ultima zi de serviciu.
Am un sentiment amestecat, de usurare dar si de parere de rau, parca imi vine sa plang, moaca ce sunt.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

gabitza, si mie mi-o fo greu ultima zi. Poa ca lucrez intre baieti, si au fo f. atenti cu mine sarcina asta (imi dadeau din mancarea lor.... ), de aia am si vrut sa iau ceva haios in ultima zi de munca (ideea cu oua kinder a fo nemaipomenita, s-a incins o joaca in sala de shedintse... )
Pe de alta parte, te dedici lui Andrei (pe care tot ti-l botezam David, nu stiu de ce...cred ca confund cu flacaul lui Simonacip? ca is cam de o varsta??)dar si linishtii tale .

Pup.pup. pup.

Hai ca ma duc in piatsa sa mai tot ceva banutsi, si apoi sa fac oua roshii!!

P.S. sa ii zic lui Ylari ca si io ma simt... cu oasele puzle. Si amortesc daca dorm pe mana stanga, si daca dorm pe dreapta iar amortesc, dar mana dreapta etc. Iar de epilat...no chance, mamicule!!! nici cu epilator, nici cu lama, nici cu crema (de la care m-am iritat ultima data...). NIk. Kaput. Nici tati nu vrea sa ma 'coafeze'. Asta e, or sa ma faca in spital...pachet complet, cu clisma cu tot. Am pus deja in bagaj un bic + 10 lei alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, l-am si vazut pe bb Mateiash!!! E grasunel si scump foc!!!! Imi vine sa-l - imi inchipui ce fericita e Simo!
Deci azi e programata DanaH - asteptam vesti si fluturam

Mai, eu nu sunt programata azi - mai ceva zile - pina pe 20 mai...nu de alta dar parca sis scosese pompoanele si pentru mine...

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cleo, ce criminala e matza!!!! Super tare coada .Imi aduce aminte de pisica pe care am sechestrat-o pe la 15-16 ani si am bagat-o cu japca in casa de i-am adus pe ai mei in culmea disperarii. In fine avea matza aia o coadaaaaa dom'le . Cand venea cineva la noi se infoaia si facea coada aia ca un spalator de sticle si mergea asa cu coada pe o parte , era dura , nu primea asa in vizita pe oricine. Aveam un adevart leo-leone de paza .
Zilele astea am fost la ai mei si in curte , in cusca cainelui cine dormea? Mitzoasa !!!! . Cand am strigat-o a belit niste oki albastrii si mari la noi, de parca zicea : Ce vrei mai? Ce ma deranjezi?
Nah ca imi veni pofta de smotocit o matza acu'

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabitza exact aceeasi senzatie am avut si eu in joia aia cand mi-au zis ca "maine sa nu mai vin" ; parca nu eram pregatita, si cand ma gandesc ca abia asteptam sa stau acasa... nu puteam sa-mi explic gustul amar si parca lacrimile stateau pe "buza" .... Noroc ca asa de repede trece... stii cum?? La prima zi de lenevit in pat deja uiti gustul ala de care zici.
si odihna placuta in zilele ce urmeaza!!!

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsBB

Cleo, ce criminala e matza!!!! Super tare coada .Imi aduce aminte de pisica pe care am sechestrat-o pe la 15-16 ani si am bagat-o cu japca in casa de i-am adus pe ai mei in culmea disperarii. In fine avea matza aia o coadaaaaa dom'le . Cand venea cineva la noi se infoaia si facea coada aia ca un spalator de sticle si mergea asa cu coada pe o parte , era dura , nu primea asa in vizita pe oricine. Aveam un adevart leo-leone de paza .
Zilele astea am fost la ai mei si in curte , in cusca cainelui cine dormea? Mitzoasa !!!! . Cand am strigat-o a belit niste oki albastrii si mari la noi, de parca zicea : Ce vrei mai? Ce ma deranjezi?
Nah ca imi veni pofta de smotocit o matza acu'

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

spalator de sticle??? Nu imi da idei....

Mergi la inceput

bravo simonica iuhuuuuuu. in sfarsit a ajuns barza aia si la tine. multa sanatate tie si bblului!

cleo, dana h, leloo multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo draga, eu zic sa-ti pui dr. pe speed dial, ca vaz ca fetili ti-au pus scos serios marjoretele!!! Daca mai zice si Alinuta ceva... te-ai scos!!!

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

mie mi-e cam frica sa nu-mi iasa fata cheala, ca n-am avut aproape deloc arsuri!!

Mergi la inceput