Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BRavooooooooooooo Simona, felicitari, sa-ti traiasca bebe grasunel si frumusel! In sfarsit, ai scapat, BRAVO!

Dana, nastere usoara!

Cleo, il intreci pe Creanga la povestit...m-ai impresionat, mi s-a facut dor de vremurile de demult. Cateodata lumea asta a vitezei in care traim incepe sa-mi displaca.

Fetelor, voi aveti curaj sa mergeti sa luati lumina? Eu nu cred ca am sa ma hazardez, mi-e teama pur si simplu.

Azi vine si tati din delegatii....stau cu sufletul la gura, nu mai pot.

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Vin si io la spartul targului sa urez la multi ani tuturor celor ce si-au sarbatorit ieri ziua numelui!

Felicitari Simo ptr bb Matei grasunelul! Am vazut pozele si e foarte dragut! Laura felicitari ptr ca esti matusica din nou! BB Matei bine ai venit pe lume!

Analisa felicitari ptr bb ce a venit mai devreme! BB Andrei Razvan bine ai venit pe lume!

Cadina sper ca si voi ati venit pe lume cu bine!

Dordia bine ai venit acasa cu bb Tudor Dumitru! Sper sa gasiti un pediatru bun si sa fie totul ok! Ai grija de tine si ptr ragade eu recomand comprese de la Bioclin!

Getutza...si pe mama o cheama asa!... si bine ai venit acasa cu minunea de baiet...Am vazut pozele si e tare scumpic!

Denisa73 ma bucur ca totul e ok cu bebe...Cert e ca si in Germania mai gresesc astia...tinem pumnii ptr luni!

Diana iti tin pumnii si sper sa ai o nastere super usoara!

Dana H nastere usoara si abia astept sa-mi povestesti cum l-a primit fratiorul pe bebe!

Socrate nastere usoara si tie!

Cleo iti tin pumnii in continuare!
Poate castigi si pariul!

Lavi/Magnetism si sa stapanesti sanatoasa masina, sa te bucuri de bebe al tau Bogdanici si rezultate excelente la analize (eu sunt convinsa ca nu ai nimic!)

Fetele pup toata gasca depe forum...as mai sta eu mult la povesti...dar vin socrii sambata in vizita fulger...si-au luat si ei masina noua dupa o viata de munca si sunt tare fericiti! Ma apuc de toate cele ca acu se face 12 si merg dupa pui la gradi...unde se simte minunat!

Va pupacesc si sper sa mai intru si io la taclale depre Prima zi, stem si ce ati mai vb voi pe aici...oua rosii, amintiri, nostalgii

Va

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ylari Vine si randul tau!! Acusica, cat de curand!! In cafea nu pot sa dau pt ca nu mai beau. dar citesc in urmele de laptic de pe pahar...

M-am uitat la reluarea cu emisiunea lui Teo. Este un reprezentant de la o firma prelevatoare de celule stem, care nu prea are habar de ceea ce vorbeste.... Mult mai bine ne-a explicat Cleo ! Oricum, eu am o parere formata despre acest subiect, insa vroiam sa vad ce noutati au mai aparut...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici!

Noroc ca mi-am facut obicei sa verific lista de bebei de la primul capitol ca am vazut ca a aparut si Matei de Simonica Sa-ti traiasca voinicelul, sa te recuperezi repede!!!

Bafta si fetelor care azi merg la controale sau si mai si merg la intalnirea cu bebicii...

Si va bucur ca proaspetele mamici au mai reusit sa intre un picutz sa ne mai zica ce fac. Multi pupici si zile lipsite de colici pentru bebei.

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsBB

quote:
Originally posted by gabitzam

Am mai facut un update la numarul de gravide pe fiecare luna, carucioare roz, bleu si surprize.

Mai, dar baieteii tare sunt grabiti si fetitele puturosele, ia uite la ei cum s-au ingramadit la usa de iesire. Si coditzele stau sa-si faca intrari(de fapt iesiri ) mai triumfale.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Eheeee dar ce harnicutza esti !
Apropo de fetite cu coditze , s-ar parea ca fii-mea iese deja cu freza . La ecograf cica se vedea o aura in jurul capului (io sincer nu mai inteleg nimic in ultimul timp la ecograf, vad numa pete si niste chestii) si cica aura asta e parul hihihih .
Oricum daca e adevarata treaba cu arsurile si cu parul bebelusului eu tre sa o duc pe fii-mea direct la epilat, la cate arsuri am avut!!!

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Ce haioasa esti!!
Si fetitza mea cred ca va fi paroasa...Eu m-am nascut cu muuult par, de asta si am parul (inca) atat de des! Asa ca sper sa-mi semene bebelusa! Chiar daca va fi o mica maimutica pana pe la 14 ani, dupa aceea va fi o frumoasa..!!
Legat de greutate, mie dr. mi-a spus ca va avea la nastere, adica peste 2 sapt. cca 3 kg. La 35 sapt +3 zile avea 2400 g.

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Felicitari Simona pt bebe Matei.
Sa fie sanatos si papacios.

Asteptam sa revii cu detalii

Gabitzam trece si la mine carucior roz si nume bebe Ana

Anca 35 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Fetelor, ce-o face Onyx? Sigur a nascut..

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uau, Simona, ai batut orice record - 4200g????? In sfirsit ai scapat - cred ca bebe vroia sa stea la ingrasat!!!!! Felicitari, iubita, sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!! Ma duc sa citesc cum s-a intimpat ca taaare sunt curioasa!!!!!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai ne-au anuntat ca maine fetele din serviciu au liber, asa ca la mine azi este ultima zi de serviciu.
Am un sentiment amestecat, de usurare dar si de parere de rau, parca imi vine sa plang, moaca ce sunt.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

quote:
Originally posted by MsBB

quote:
Originally posted by gabitzam

Am mai facut un update la numarul de gravide pe fiecare luna, carucioare roz, bleu si surprize.

Mai, dar baieteii tare sunt grabiti si fetitele puturosele, ia uite la ei cum s-au ingramadit la usa de iesire. Si coditzele stau sa-si faca intrari(de fapt iesiri ) mai triumfale.

Eheeee dar ce harnicutza esti !
Apropo de fetite cu coditze , s-ar parea ca fii-mea iese deja cu freza . La ecograf cica se vedea o aura in jurul capului (io sincer nu mai inteleg nimic in ultimul timp la ecograf, vad numa pete si niste chestii) si cica aura asta e parul hihihih .
Oricum daca e adevarata treaba cu arsurile si cu parul bebelusului eu tre sa o duc pe fii-mea direct la epilat, la cate arsuri am avut!!!

Adriana 36+ , Andra

Ce haioasa esti!!
Si fetitza mea cred ca va fi paroasa...Eu m-am nascut cu muuult par, de asta si am parul (inca) atat de des! Asa ca sper sa-mi semene bebelusa! Chiar daca va fi o mica maimutica pana pe la 14 ani, dupa aceea va fi o frumoasa..!!
Legat de greutate, mie dr. mi-a spus ca va avea la nastere, adica peste 2 sapt. cca 3 kg. La 35 sapt +3 zile avea 2400 g.

Alina 36+ SARA-MARIA

Norocoaso, eu cu parul ( din cap , cel putin ) nu stau fff bine , e lung dar nu f des. Sunt sigura ca Sara o sa fie o printesa frumoasa si pana la 14 ani si dupa , fitisa lu' mama draga
Daca ia parul lui taica-su o sa aiba la parrrrr sa mai dea si la alti hihihih. Abia astept sa o o bibilesc , sa o gatesc , sa o motzez mmmm puiuca lu' mama.
Cred ca e super ok 3 kg , nu? Pe mine ma speriase rau de tot cand a zis ca se va face mareeeee , plus ca si eu am fost un ditamai bebeloiul de 4300. Om trai si om vedea!

Adriana 36+ , Andra

Mergi la inceput