Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am inceput sa citesc de dimineata pe la ultimele pagini ale capitolului trecut si am citit ca a mai pus Getuta niste poze si ma duc pe picassa sa le vad. Cand colo, surpriza mare, vazut bebelun grasunel Matei de Simona! Super surpriza!!!

SIMONA, FELICITARI !!!
Sa creasca mare flacaul, sa fie sanatos, sa va bucurati in fiecare zi de el, sa aiba noroc in viata si ursitoare generoase!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Yannia

Felicitari Simonacip, pentru bebe cel grasunel. Sa fie sanatos si norocos! Deasemenea, felicitri fetelor care au mai nascut intre timp. Imi cer scuze ca nu am putut participa la galerie, stau destul de prost cu timpul fiindca buburuza mea ma solicita la maxim. Si-mi place ca e singura fetita intre 6 baietei, deocamdata. Trebuie sa fie o rasfatata cu atatia cavaleri imprejur.
Gabitam, multumim pentru mesaj.

Mami de Alessandra

Sa pupam fifitsa ta... e singura cu 7 flacai!! Tre sa se descurce!!
Tu cum te descurci?

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Am mai facut un update la numarul de gravide pe fiecare luna, carucioare roz, bleu si surprize.

Mai, dar baieteii tare sunt grabiti si fetitele puturosele, ia uite la ei cum s-au ingramadit la usa de iesire. Si coditzele stau sa-si faca intrari(de fapt iesiri ) mai triumfale.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Sa va zic si despre mine un pic , sa nu va iau prin surprindere cu cine stie ce veste .
Ieri am fost la spital si am vazut BB, executat control ... si apoi verdictul: iubita mea se pare ca e nerabdatoare sa ma cunoasca si deja s-a pregatit de nastere . Doctorita a zis ca in cel mult 10 zile vine . Deja e coborata, colul scurtat dar inchis.
Asa ca am deja biletul de internare si in cazul in care se intampla ceva pana pe 5 mai ma duc la MAREA INTALNIRE , daca nu ne revedem pe data de 5 mai la un nou control.
Doctorita i-a zis sotului ca se poate intampla oricand , sa stea cu oki pe mine , ca o fi 2,3 ,4 mai ... cand o fi sa fim pe faza si sa o anuntam.
Partea mai ciudata a fost la ecograf. La ultimul ecograf i s-a estimat o greutate de peste 3100 si ieri eram cu inima ca un purice sa aflu cat de grasuna e. Insa, surpriza, la acest ecograj masuratorile aratau in jur de 3200 . Bine sunt niste masuratori estimative sunt cosntienta ... dar parca nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca nu cumva e ceva de nu mai ia in greutate ? mmm O fi si o marja de eroare..
Pot sa zic cu mana pe inima ca acum cand lucrurile par tot mai clare si asa de palpabile ... ma ia cu fiori! Simt asa emotii , nerabdare , teama , bucurie si o multime de intrebari.
Ma simt coplesita dar cu D-zeu inainte.
Eu intradevar o simt tare jos , simt ca mi se rupe dom'soara in 2 , am niste dureri crunte acolo jos si spatele parca sta sa se rupa in mii de bucatele.
Ma intreb ,oare cum o fi dupa nastere imediat? Sunt totusi atatea kilograme care dispar una-doua. Cand slabesti te simti mai usoara si mai plina de viata ...dar slabitul e un proces destul de lung ( recomandabil, cel putin) insa in cazul nasterii pierzi cel putin 4-5 kg imediat... O fi ciudat sa te simti a doua zi fara burtica ( adiq fara bb la purtator)? Ei, in curand o sa aflu .
Acum nu stiu ce sa fac de Paste, suntem invitati undeva in afara orasului si parca imi e cam teama ...? daca ma apuca ceva pe coclauri ... dar parca nici acasa nu ash sta pt ca ghici la ce m-ash gandi non-stop?
Gata dau si eu un send ca vb ca o moara stricata!!

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineatza, fetele!!!

Simonacip, sa traiasca Mateiasu!!!! Ce ma bucur, ce asteptat s-a lasat, mititelul!!! Fetelor, v-am zis eu de ieri ca doctorii astia te fenteaza cu epidurala??? Sa vedeti scandal ce fac, de m-oti auzi si voi de acasa, si Miss Parker din Germania de cat de tare o sa urlu…

Asaaaa… un mic conspect am facut si eu. Asa cum va ziceam, ieri nene am avut o stare de 2 lei, nu stiu de ce, dar mi-era lene sa butonez si telecomanda… Azi nu stiu ce stare o sa am cu vremea asta de afara, ca deja m-a luat somnul… Da, eu si fi-mea suntem niste puturoase…
Cleo, daca ai stii cand eram mica cat le invidiam pe prietenele mele care aveau unde merge la tara… (Bunicii mei stateau in Colentina… asa ca nu se pune vorba de traditii, chestii de genul asta. Dar ou vopsit in ciorap cu frunza de leustean sau patrunjel facea si mama #61514;). Pisizutza e intr-un fel, nene, e criminala! Tot pe masa de calcat ii place si criminalului nostrum sa stea.
Alina_anto, te inteleg perfect (ca oricare dintre fete, sunt convinsa) in ceea ce priveste disconfortul din timpul noptii. Eu una sunt ingrozita, daca dau sa ma intorc de pe o parte pe cealalta, oasele de la fund si dintre picioare simt cum se destrama pur si simplu, iar in momentul in care sunt cu burta in sus simt ca imi rupe coloana (fara sa exagerez) Cred ca face 4 kile fata mea. Atat eu cat si taica-su am depasit aceasta greutate la nastere…
In ceea ce priveste bucatareala, si eu o sa somez, nu fac nimic nene, am altceva mai important de pregatit, si oricum numai la asta ma gandesc: sa nasc.
Mi_bebelina, si Iuby al meu gandeste exact ca si tine in ceea ce priveste celulele stem… si stii ceva… si eu la fel (no offence, fetelor care prelevati…) Hi, hi, eu m-am epilat aseara (cu crema ca de dureri nu vreau sa mai aud, nene) daca ma vedeati ce contorsionista eram in baie… cascadorii rasului, nu alta!
Magnetism, ce sotz adevarat ai!!! Sa pozezi si cerceii!!! Nu te impacienta cu greutatea, bebeluna mea la 32 s si 4 zile avea 1932 gr, la 36 s si 6 zile 2917 gr. E adevarat, e fetitza, fetitzele sunt mai micutze, dar mie mi-a zis ca e totul ok si nu cred ca diferentele intre baietzei si fetitze sunt asa mari. Tinem pumnii sa iasa totul bine la analiza, pupici! Auzi, dar gazda cred ca ar fi trebuit sa te puna in garda legat de treaba cu boala copilului. In fine, n-are rost acum, stiu…
Gabitzam, fetele sunt mai cochete, nu apar ele asa, pe neanuntate, nepregatite, trebuie sa se coafeze, sa se aranjeze, sa ne avertizeze, lasa ca or sa inceapa si ele sa vina!

Eu tot dau cu ceai diuretic ptr gravide. Inafara faprului ca m-am dus de 5 ori la toaleta azi noapte si parco, parco, sunt o idee mai "dezumflata" nimic deosebit... Of...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Simona Felicitari!!!iuuupiiii!!!!Sa-ti traiasca feciorasul!!!!!Si sa fie un mare papacios!!!Vezi ca aseara parca Alina presimtea ceva!!!!!

Acuma e randul lui Cleo si Dana H !!!Le tinem pumnii!!!

Pupicei

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bravo SIMO!!!!! Esti o curajoasa si te felicit pentru asta! Bebe Matei sa va bucure si sa fiti fericiti ca acum!

Vedeti fetelor?? Am presimtit eu ca Simo va naste azi!!! Asa ca mai aveti o "mama omida" printre voi... Hai, care ma iurmeaza?? Cleo? Aimee??

DanaH si LeelooVa tinem pumnii azi!!! Sa nasteti usor, iar bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Am mai facut un update la numarul de gravide pe fiecare luna, carucioare roz, bleu si surprize.

Mai, dar baieteii tare sunt grabiti si fetitele puturosele, ia uite la ei cum s-au ingramadit la usa de iesire. Si coditzele stau sa-si faca intrari(de fapt iesiri ) mai triumfale.

Eheeee dar ce harnicutza esti !
Apropo de fetite cu coditze , s-ar parea ca fii-mea iese deja cu freza . La ecograf cica se vedea o aura in jurul capului (io sincer nu mai inteleg nimic in ultimul timp la ecograf, vad numa pete si niste chestii) si cica aura asta e parul hihihih .
Oricum daca e adevarata treaba cu arsurile si cu parul bebelusului eu tre sa o duc pe fii-mea direct la epilat, la cate arsuri am avut!!!

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vazut si eu bebe Matei, grasunel si frumos foc! Felicitari parintzilooor!!!!

Bafta si ptr fetele de azi! Alina_anto, tu ce faci? Ghicesti in cafea, maica? Ia zi, io cat mai am ca mor de stress pana atunci, in fiecare noapte visez ca nasc iar dimineatza ma dezumflu... Oooof, inca n-a, scapat!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Intreba aseara DanaH cum sa ne anunte ca naste, ca-si instruieste sotul sa intre aici sa ne zica. Nu am fost pe faza sa-i zic ca cel mai simplu este sa dea un mail la mailul comun. Eu am un notify automat pe contul de mail, care verifica automat la fiecare 10 minute si ma anunta cand a intrat ceva. Sper ca a luat vreun numar de telefon si da cuiva un SMS.

Mergi la inceput