Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetele, am mai pus cateva poze cu mine in parc si 3 poze din vara 2007...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Foarte frumoase pozele!!Tare cici esti!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by iulia83

la ce trebuie trusa epidurala? daca fac ceza imi mai iau?
deja am intrat in panica. nu am aproape nimic cumparat si am vazut ditamai listele

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Bineinteles ca nu-ti mai trebuie trusa din moment ce faci cezariana. Asa ca stai linistita.
Si eu sa stii ca eram panicata cand ma uitam la lista luuuunga cu tot ce am de cumparat..Dar prin sapt 33-34 am fost cu sotul meu la cumparaturi si am luat aproape tot ce era nevoie. Deci, daca iti faci listutza din timp, poti sa iti iei aproape tot ce trebuie dintr-o farmacie si un hipermarket.

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Sunt si eu pe aici numai ca nu am apucat sa va scriu!!Am fost si am cautat carucior!Am gasit ceva de la bay care!Nu stiti e buna marca asta?

Poze

Andreea, nu stiu ce sa-ti spun, nu cunosc firma.. Eu l-am luat de la Hauck si sunt foarte multumita. Are inclus si scaunul auto si este de culoare rosie. Sa nu se deoache bebelina mea..hihihi
Dar daca voua v-a placut carutul eu zic sa-l luati. dar trebuie sa-i faceti o proba in magazin, sa vedeti greutatea, manevrabilitatea, etc...Si sa nu uitam de pret.. E scump??
Nici nu-mi vine sa ma mai uit la pozele de dinaintea sarcinii...Ma vad draguta cu burtica, nici nu imi vine sa cred ca am fost vreodata altfel decat graviduta.

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, fetelor!!!
Pe mine m-a adus Iuby la mama ca maine merg la doctor si sa nu imi iasa limba de un cot din Crangasi si pana in Pantelimon. Asa m-a adus in Pantelimon, maine ma scol si eu ca o lady (ca sa nu zic cum ma trateaza mama aici, cu tot felul de atentii si bunatatzi, ca pe o printzesa). Problema e ca aici n-am net si ma conectez din cand in cand de pe laptopul de la servici cu un zapp si imi e cam teama sa stau mult conectata, am rugat o colega sa imi dea tarifele sa stiu si eu ce si cum.
Iulia, neonatologul este medicul care preia bebelusul dupa ce il scoate din burtica si il "evalueaza" - ii da scorul apgar (respiratie, culoarea pielii, reflexe, etc.
Eu nu am luat ptr bebe decat un rand de hainute cu care il voi imbraca la iesirea din spital. Pana atunci nu imi trebuie nimic, m-am interesat chiar la sursa.
Miss Parker, sper ca ati avut o aniversare pe cinste! Sa ne tii la curent!
Tania, vezi ca e un topic special dedicat bagajului de spital. Dar aceasta lista depinde in mare masura si de ceea ce trebuie sau nu sa iei cu tine daca spitalul pune sau nu la dispozitie ceva. In general nu pune nimic :) doar cele private Euroclinic si Medlife am inteles ca te ia "de pe strada" nu ai nevoie de nimic. Eu mai trebuie sa iau scutece (pampersii) si sticlutze de apa de 0,5l, ca sa am in timpul travaliului. In rest eu zic ca am pus tot. Aaaa, si de facut am inceput sa il fac de pe la 7 luni, just in case (numai cu lucrurile mele si cele neperisabile).

Cam atat.

Pe maine dimineata frumoaselor. Ma duc sa ii tin pumnii lui Mutu (joaca Fiorentina si sunt mare fan)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Fetelor, ma cam doare burtica si ma inteapa destul de tare jos, asa ca o sa ma intind...vorbim maine.

Socrate Succes maine! Iti tinem pumnii!!

Ylari Bafta la dr. maine! Am auzit si eu de cazuri in care gravidutelor li s-a rupt apa pe masa de control....asa ca ia-ti si bagajelul..nu se stie niciodata..

Andreea Pup fata! Noapte buna!

CamiM Mai ai putin si o sa iti tii si tu puiul in brate. Te pup si incearca sa te odihnesti...esti pe ultima suta de metri..

Noapte buna tuturor! Sa auzim vesti bune!!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

alina_anto multumesc

bun...daca neantologul ala doar imi evalueaza culoarea si tipatul copilului la ce trebuie sa-i mai imping milionul in buzunar? k nu inteleg. asa mare efort face? sau ii da nota mica daca nu-i dau?
oare femeilor de servici si portarilor trebuie sa le dam ceva?
scuzati ironia, dar asa de kk mi se pare sistemul asta incat nu ma pot abtine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetelor, ma cam doare burtica si ma inteapa destul de tare jos, asa ca o sa ma intind...vorbim maine.

Socrate Succes maine! Iti tinem pumnii!!

Ylari Bafta la dr. maine! Am auzit si eu de cazuri in care gravidutelor li s-a rupt apa pe masa de control....asa ca ia-ti si bagajelul..nu se stie niciodata..

Andreea Pup fata! Noapte buna!

CamiM Mai ai putin si o sa iti tii si tu puiul in brate. Te pup si incearca sa te odihnesti...esti pe ultima suta de metri..

Noapte buna tuturor! Sa auzim vesti bune!!

Alina 36+ SARA-MARIA

Noapte buna si ai grija de tine!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

alina_anto multumesc

bun...daca neantologul ala doar imi evalueaza culoarea si tipatul copilului la ce trebuie sa-i mai imping milionul in buzunar? k nu inteleg. asa mare efort face? sau ii da nota mica daca nu-i dau?

dr neonatolog il aspira/curatsa de lichid in nasuc, guritsa etc, ii face si prima consultatie: inimioara, corp, buricuts, etc etc, unele cazuri si analize, investigatii mai departe etc. Sa nu discutam de cazurile de urgentsa - nasteri premature, cand intervin cu intubaj, perfuzii, conectarea la aparatura etc.
Neonatologia este o ramura a pediatriei; astfel e primul consult medical al lui bb- diferentsa ca nu poate raspunde: ma doare aici, si mi-a stat picioru stramb ca nu mai aveam loc in mami si uite cum pashesc etc. Doar ii zice OAC OAC.

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

quote:

alina_anto multumesc

Sunt de acord cu tine!Dar asa e la noi in tara!Si nu cred ca vom putea scoate noi mentalitatea asta!De parca astia nu au salar!!!Si pe mine ma dispera la culme!!In alte tari te pup si in fund si nu trebuie sa le dai nimic!!Asta este Romania noastra!!
Apropo de femeia de servici,eu la inceputul sarcinii am fost internata pt o noapte in spital ca pierdeam sange si nu iti spun ca a venit vaca de infirmiera,nu femeie de servici,ca in spital are rang mai mare,si sa vezi cum imi punea ea lucrurile ,mai bine zis imi trantea lucrurile,si mai a avut si tupeul sa ma intrebe ca mai am de gand sa stau mult internata!!Asa nervi mi-a dat ,noroc ca m-am stapinit sa nu ii lipesc una ,doar atata i-am spus ''sa nu credeti ca stau de placere!!Si nesimtita aia se astepta clar sa ii dau ca sa-mi mature langa pat ca doar il adusesem de acasa!!!Acuma cand m-a durut iar burta si am fost la spital chiar am revazut-o si instant mi s-a facut greata!Nu suport astfel de oameni!!!!

Poze

Mergi la inceput

Ma pun si eu in pat si ne auzim maine!!!
Alina ai grija de tine si sa nu ne faci o surpriza!!!!
Va pup si noapte buna!!!

Poze

Mergi la inceput