Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Noi o sa gatim traditional: oua rosii,salata de boeuf, icre, bors de miel, friptura de miel, drob, deserturi, vreo 4-5 feluri, probabl un tort de mere cu frisca facuta in casa, apropos, toate sunt home made.
Si in noaptea de inviere mergem sa luam lumina de la biserica si apoi sa ducem lumina la cei morti. La noi in comnca sunt doua biserici si slujbele se pun decalat, una la 12 noaptea si una la 1, pentru ca atunci cand mergem la cimitir sa nu ne calcam pe picioare. Dar ce frumos e,ca o parte merg cu lumanarile aprinse si la intoarcere ne intalnim cu cei de la cealalta biserica cu luminile aprinse si li se vad fetele frumos luminate si parca oamenii sunt mai buni, mai frumosi... Imi place tare mult de Paste, simt ca ma purific, ma lepad de tot ce a fost rau si imbrac haine noi, mai usoare.

Hai ca m-am intins la vorba si fata pusese o intrebare simpla... scuzati...

Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Apropo de bagaj, Cleo tu cate schimburi pt bebe pregatesti sa iei cu tine in bagaj? Eu calc lucrusoarele si ma gandeam cate sa pun deoparte pt bagajel.

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Apropo de bagaj, Cleo tu cate schimburi pt bebe pregatesti sa iei cu tine in bagaj? Eu calc lucrusoarele si ma gandeam cate sa pun deoparte pt bagajel.

pt ca in spital il tin infashatsi in ce au ele...am pus pt scos, 2 randuri. 2 body-uri, unul cu ciorapei cu tot (salopetica), unul simplu, 2 costumashe, unul mai grosuts pantalon+ bluza, altul salopetica, mai subtirel. 2 caciuli: una mai subtire, una mai grosuta. Si o paturica.

Nu stiu cum va fi vremea, dar sa am de ales.
Am pus pt bb si 15 pampersi, bepanten, si o mostra din aia mica de la sanosan sa il spele pe bebb. si atata.

si plicuri...ma duc acu cu tati sa ne certam cat punem in plicuri.

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, se gasesc in comert lenjerii p[t patut de bebe? ca eu pana acu am gasit numa de patut de copil (120x200cm)si sunt prea mari pt patutul meu. sa stiu sa intreb...

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

la ce trebuie trusa epidurala? daca fac ceza imi mai iau?
deja am intrat in panica. nu am aproape nimic cumparat si am vazut ditamai listele

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!!Sunt si eu pe aici, mai mult apuc sa citesc in diagonala sa scriu mai putinel..eh..
Intru asa in fuga sa felicit cea mai proaspata mamica:

Felicitari Simonacip!!!sa va traiasca frumuselul si sa creasca mare sanatos si mumos..!! Sunteti o familie tare frumoasa!!

AMR 6 zile

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by cleo78

pt ca in spital il tin infashatsi in ce au ele...am pus pt scos, 2 randuri. 2 body-uri, unul cu ciorapei cu tot (salopetica), unul simplu, 2 costumashe, unul mai grosuts pantalon+ bluza, altul salopetica, mai subtirel. 2 caciuli: una mai subtire, una mai grosuta. Si o paturica.

Nu stiu cum va fi vremea, dar sa am de ales.
Am pus pt bb si 15 pampersi, bepanten, si o mostra din aia mica de la sanosan sa il spele pe bebb. si atata.

si plicuri...ma duc acu cu tati sa ne certam cat punem in plicuri.

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Cleo, mersi, inca sunt in ceata, pt ca cred ca la CF2 ii imbraca de la inceput in ale tale, dar o sa mai intreb, sa vad sigur;
Aveti grija cu plicurile alea sa nu va taiati in ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Sunt si eu pe aici numai ca nu am apucat sa va scriu!!Am fost si am cautat carucior!Am gasit ceva de la bay care!Nu stiti e buna marca asta?

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, am mai pus cateva poze cu mine in parc si 3 poze din vara 2007...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Baby care,scuze!!!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput