Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TaniaS spune:

trebuie sa iau bani multi cu mine la spital? daca al meu sot nu are voie cu mine acolo ce fac cu bagaju in timpul nasterii , sau cel putin cu portmoneul cu bani?!

TANIA31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Elenuca super povestea! Chiar se potriveste perfect cu ce vorbeam noi, asa e noi sa fim sanatoase si bebeii ca scapam si de banuti hihihi... Pofta buna!

Miss o seara buna, maine te asteptam aici!!!

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Fetele, gata, a venit Bogdan de la servici si ma goneste de la PC...

Va doresc o seara frumoasa, o noapte buna si sa ne vedem/citim maine dimineata cu puteri proaspete ... si poate si cu un nou bebe ...

Cleo -

GO, CLEO, GO!!

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

multumim multumim.
Deocamdata am reusit sa facem oua roshii, si mancare pt mine si tati. Ceva simplu, de post.
Acusi iesim in plimbare la bancomat: sa umplem plicurili . Vorba elenucai, ca nu raman cu ele in mana...

38sapt+6 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

O sa am si eu un bebe acum in mai iunie.
Sunt destul de avansata in 35 de saptamani.
Felicitarii mamicilor care au nascut deja si sa se bucure de bebici lor.
Mult curaj si rabdare celor care mai au de purtat copilasu.

Cu Ioana de 2ani si 4 luni Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Mai fetelor, eu una tot am o nelamurire nene: cand sa dau banii moasei, anestezistului (daca mi-o face epidurala), neonantologului? Cu doctora ma descurc eu, o sa ii dau inainte, clar, plus ca ii poate da sotzul, sa ma scape de un stress, ca doar o cunoaste. Dar cu ceilalti cum fac? Hai ca si anestezistu' ar fi o solutie: cand vine sa imi faca anestezia, nu? Ii zic: "alo, tu esti nenea anestezistu'? Ia si baga de la mine fara numar - sau ma rog, cat o fi..." Da' lu' tanti moasa, neonatologului? Ca doar nu-i cunosc, asta e ideea Cand o fii printre picioarele mele? Ma apuc si pun intrebari? "Saru'mana, tanti moasa? Nuuuu? Ah, sorryyyyy, io cu tanti moasa am treaba..." Si cum, tineti banii in buzunar, cu voi? Nu stiu nene. Chiar am o problema. Toata sarcina am strans bani si zic eu ca am suficienti ca sa stau linistita, dar nu stiu cand sa ii dau... Sincer, nu prea am fost in situatia asta pana acum... (nu de a naste ci de a da spagi) Ajutati-ma si pe mine cu sfatul vostru, va rog ioooooo....

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

eu stiu ca banii se dau dinainte sa fie lumea multumita si sa te bage in seama. intereseaza-te si tu si vezi cine-ti va fi moasa, anestezist, neoblabla, ca nu stiu cuvantul si nici ca stiu la ce serveste

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by TaniaS

Ce gatiti de pasti ?!

TANIA31+

eee, uite ca ai scapat de moderare.

Deci io am facut deja ouale roshii, miine fac pasca: 1 cu branza si 1 cu smantana. O sa incerc sa fac si drob, dar nu din maruntaie de miel, ci cu ficat de pui.
Si am si carne de pui pt o fripturica rapida.
Si ciorba!!! ca fara ciorba...sunt capiata.
Ciorba radautseana....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinaA

O sa am si eu un bebe acum in mai iunie.
Sunt destul de avansata in 35 de saptamani.
Felicitarii mamicilor care au nascut deja si sa se bucure de bebici lor.
Mult curaj si rabdare celor care mai au de purtat copilasu.

Cu Ioana de 2ani si 4 luni Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

welcome in lumea burticilor!!!
irinaA, da-mi mai multe detalii despre tine: Ultima Menstruatie, DPN... sa te trec pe prima pajina.

Mergi la inceput

quote:

tre sa ma apuc de bagajul de spital, ce sa pun in el ?>!

TANIA31+

TaniaStu faci bagajul de la 31 de saptamani? inseamna ca ar trebui sa ma apuc si eu.

Mergi la inceput

quote:

trebuie sa iau bani multi cu mine la spital? daca al meu sot nu are voie cu mine acolo ce fac cu bagaju in timpul nasterii , sau cel putin cu portmoneul cu bani?!

TANIA31+

in buc. in general lasa pe tati cu tine. Si vine el cu bagajul. Plus ca o sa ceri de la el: o apa, un strugurel, un shervetel.... sau oricum, cand te internezi mergi cu bagajul la camera de travaliu. Dar asta depinde de spital.
Zic ca sa intrebi o asistenta acolo... eu am avut muulte intrebari la moasha care a organizat cursurile.

A, si banii, ins eara asta ii pun in plicuri, cu tati.

Mergi la inceput

eu una nu ma stresez la faza cu banii. oricum am cezariana, deci ii voi da doctorului dinainte sa-i ajunga, in rest, se va ocupa mama de tot ca are cunostinte pe la maternitate. eu o sa intru in pasarica goala si tot asa o sa ies. nu ma stresez care cui sa-i dau sau alte chestii. nici nu-mi place sentimentul de "a da" pe moca, sincer. ca oricum sunt platiti sa faca asta, si pe deaspura, mai platim si lunar la sanatate..ete nah! considerati-ma nebuna dar asta e!!! daca e sa fie nevoie sa dau, macar nu dau eu cu mana mea

Mergi la inceput