Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
andreap spune:
Offf..ce frustrata ma simt ca nu am acces la net de acasa iar de la serv

SIMONA,felicitari!Sa-ti traisaca baiatul si tie refacere rapida.daca vin maine la control,te caut
Sper sa mai intru
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
iulia83 spune:
MissParker mi-ai facut pofta cu PIJAMAUA aia!!! 

Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

gabitzam spune:
Pfuaaaai, cat de repede s-au miscat cu cardul, sunt socata, deja l-am recuperat
Si am scos si banii repede sa nu mai patesc ceva, l-am rugat pe om sa stea acolo cu mine pina-i scot, sa nu mai patesc ceva 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Pfuaaaai, cat de repede s-au miscat cu cardul, sunt socata, deja l-am recuperatSi am scos si banii repede sa nu mai patesc ceva, l-am rugat pe om sa stea acolo cu mine pina-i scot, sa nu mai patesc ceva
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Bravooooo!!!!Ai vazut ca pana la urma totul s-a rezolvat!!!!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 6 saptamani!!!
daniela_sb spune:
Se pare ca bebe 2 va fi fetitza
.
32+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
YLARI spune:
Miss Parker, merci ptr tipsul referitor la "coafat" :)
Te pup!
Mooaaammaaa si ce pfta mi-ai facut cu paella aia!!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Lilly79 spune:
Buna burtici si bebici.
Felicitari Simona pt Matei scump si durduliu.

Ai prins barza de-un picior sau de cioc?
Multumim Laura pt vesti si poze.
Nastere usoara DanaH, socrate si cine mai doreste cine mai pofteste sa nasca zilele astea? Cleo
? 

Andree27 ma bucur ca acum esti bine cu burtica.
gabitzam si eu ma atasez f tare de oameni, de locuri, lucruri, etc. Asa ca mi-a prins tare bine ca am fost mutata fortat la domiciliu pt ultimele 2 saptamani de lucru (si-asta s-a petrecut f repede. Am cerut laptop marti si miercuri seara il aveam, iar de joi dimineata eram la lucru...acasa). Nu am avut timp sa constientizez ca ma despart de colegi, de job, etc. Acasa m-am apucat intr-o zi sa bocesc, dar macar eram singura, si nu m-au vazut colegii
Imi amintesc cand am plecat de la primul loc de munca, aveam un nod mare in gat, si-mi venea sa le zic ca eu m-am razgandit, raman acolo cu ei.Noroc cu un coleg care-a vazut in ce stare eram, si-a zis sa nu-mi fac probleme ca in caz de ceva pot sa ma intorc, sau se vor angaja ei unde lucrez eu (dupa un an, un coleg de-acolo chiar s-a angajat la firma unde sunt eu acum).
Azi am dormit pana la 11, si din cauza asta am si avut un cosmar ca eliminam dopul (stiam eu in vis ca e dop
) si era si sange si trebuia sa mai fac dus, sa-mi fac bagajul, dar nu reuseam sa fac nimic din toate astea pt ca era ocupat la baie, nu-mi gaseam lucrurile prin casa.... Asa ca, astazi dupa ce m-am trezit si-am mancat am facut rapid un dus, si acuma ma duc sa-mi fac bagajul (tot is bune cosmarurile astea la ceva
)
O zi frumoasa 
Lilly
35+ 
AMR 5 saptamani
Lorich spune:
Laurica statea io si spalam vasele si ma gandeam la tine, ca la emotiile alea, Doamne tu esti in saptamana 37, plus ca se stie despre faptul ca gemenii isi transmit tot felul de stari, mai ales voi care sunteti asa de apropiate. Ma mir ca nu te-ai facut colega de salon cu sis.
de la mine, tare imi mai sunteti dragi!!!
Lori
34+
asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Laurica statea io si spalam vasele si ma gandeam la tine, ca la emotiile alea, Doamne tu esti in saptamana 37, plus ca se stie despre faptul ca gemenii isi transmit tot felul de stari, mai ales voi care sunteti asa de apropiate. Ma mir ca nu te-ai facut colega de salon cu sis.de la mine, tare imi mai sunteti dragi!!!
Lori34+
asteptand un bebe Robert
pe bune...eu ash fi plans si m-ash fi emotionat de nashteam si io acolo!! Uof.
Pe de alta parte.. doar sunteti surori...
Si mai am o curiozitate, RealLaura. Doar pe tine te-a lasat langa sala de nasteri? tati + mamaie unde au ramas?
38sapt+6 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
andora spune:
FELICITARI SIMONACIP
PUP MATEI GRASUNEL SI DULCETEL!!!!!!!
Vai ce scumpic e... tinem pumnii stransi in continuare sa avem tot bebici sanatosi si frumosi ca pana acum, iar nasterile sa fie rapide ca la Mateiut!
Noi suntem consemnati la pat, azi am fost la dr si cica col deschis, dop lipsa la apel, bebe de 32 sapt si 4 zile si 2536g, mami repaus total cu gynipral 3/zi. Tragem cu ochiul la voi, ne amuzam cu poze de burtici frumoase si sexoase cu fundite albastre
, am vazut filmuletul acela cu bizonii, super dragut... doar ca scriu mai rar.... azi dimineata insa ii povesteam sotului de burticile din Moghioros (si tto nu stiu cine sta prin zona, dar o sa stiu dupa ce ies bebeii sigur
) si ma gandeam la Laura si la Simonacip pe care le stiu doar din poze... deci stiam eu de ce intru acum cu presimtirile astea...
Gabitza ma bucur ca ai rezolvat cu cardul, si eu am patit o data tot la Bancpost dar nu mi-a retinut cardul ci mi l-a inapoiat ca si cand as fi scos niste milioane...aveam chitanta tot card, bani nema... si abia in cateva zile s-a rezolvat... si tot la bancomat din cladire.
Va pupacesc, fiti cuminti si aveti grija de voi... a, si spor la treburi ca acus vine iepurasu'!
PS: Laura, chiar, presupun ca inainte de epiziotomie i-a facut un anestezic surorii tale, care o fi fost? Ca eu nici acum nu stiu ce mi-au injectat aia in burta la prima nastere...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa