Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Daniela, bine ai revenit printre noi!
Cred ca n-ai mai scris de pe la inceputurile odiseei noastre. BB2 este tot baiat?
Eu sunt ofticata ca m-am dus la bancomat, avem aici la noi in cladire, si cascata n-am scos cardul imediat si mi la tras inapoi in ATM, mi l-a capturat. Am sunat la BancPost, mi-a cerut telefonul ca revin ei in 10 minute si au trecut 20 si nu m-au mai sunat. Cred ca mai sun eu o data. Bai ce tolomaca sunt, n-am mai patit asta pina acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Daniela, bine ai revenit printre noi!Cred ca n-ai mai scris de pe la inceputurile odiseei noastre. BB2 este tot baiat?
Eu sunt ofticata ca m-am dus la bancomat, avem aici la noi in cladire, si cascata n-am scos cardul imediat si mi la tras inapoi in ATM, mi l-a capturat. Am sunat la BancPost, mi-a cerut telefonul ca revin ei in 10 minute si au trecut 20 si nu m-au mai sunat. Cred ca mai sun eu o data. Bai ce tolomaca sunt, n-am mai patit asta pina acum.
Of, of, ce neplacut... Lasa ca vin ei, daca asa au promis. Eu tot timpul ma stresez cand trebuie sa scot bani de la bancomat. Mai ales ca de cand am card nu am patzit-o niciodata... mereu ma gandes "daca se intampla acum sa imi retina cardul???" Of, of...
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
mi_bebelina spune:
Felicitari mamicii Simona si bebelului Matei....e un grasunel tare scump.....sa fii sanatos bebelule, mancacios, necolicios si sa nu o superi pe mamica ta. Iar tu David sa il iubesti pe fratior!
Lorich spune:
Gabi ce aiurea!!! Nici nu-mi puneam problema asta!!! Si daca nu iei banii repede ti-i trage si pe aia???
Uite, omul cat traieste invata.
Daniela iti zic si eu bine ai revenit, desi eu am intrat mai tarziu aici, nu am apucat sa te prind, sanatate multa si o nastere usoara!
Lori
34+
asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Am vorbit la banca, cica vin, in maxim 3 ore.
Nici nu apucasem sa scot banii, doar facusem o interogare de sold, ca azi e zi de salariu si trebuie sa-mi intre si banii de concediu. Ma si vedeam cu burta la gura mergand pe la banca acum.
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Gabi ce aiurea!!! Nici nu-mi puneam problema asta!!! Si daca nu iei banii repede ti-i trage si pe aia???Uite, omul cat traieste invata.
Lori34+
asteptand un bebe Robert
Da, eu asa stiam. Sorry ca raspund eu.
Fetelor, tocmai am vorbit cu o prietena (tot gravidutza). M-a intrebat cand nasc si i-am zis ca nu stiu, ca maine merg la consultatie, si mi-a zis sa imi iau si bagajul cu mine, ca poate ma opreste......... Ca are ea o prietena careia la ultimul consult i s-a rupt apa ( My God!!!!) L-as lua, ca nu il car in spate. Voi ce parere aveti?
Si inca o intrebare: Voi o sa mai luati vitamine dupa ce nasteti?
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
iulia83 spune:
cica e indicat sa iei vitamine si cata vreme alaptezi ca orgaismul are nevoie de vitamine si nu-ti poti lua totul numai din papica. depinde de doctor si de tine daca ai nevoie. eu una o sa iau.
Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Lorich spune:
Ylari sa-ti raspund si eu tie :)
Dupa nastere eu asa stiu ca trebuie continuat o perioada (cred ca perioada alaptarii) cu aceleasi vitamine pe care le-ai luat in sarcina! Iti dai seama ca tot asa consuma bebe de la tine, cam ca si ianinte, mai ales daca il hranesti doar la san.
Lori
34+
asteptand un bebe Robert
MissParker spune:
ESTEEEEEEEEEEE!
simonacip il tine in brate pe Matei !! 

Ce nastere indusa, cand baietelul asta stia el prea bine cand vrea sa vina... Bebe Matei cel voinicel, sa ai parte numai de zile senine, fericite, alaturi de familia ta!! Simonica, refacere rapida si toata fericirea din lume ti-o doresc!! Presupun ca nasterea a mers neasteptat de repede si de aceea au considerat ca nu mai e nevoie de epidurala, se stie ca a doua nastere e mult mai rapida si mai usoara decat prima.
Laurita,
ai fost o draguta ca ai postat repede pozutele cu Matei, eram f. nerabdatoare sa mai vad o fetisoara scumpa si inocenta... Te ia cu fiori, zau. OF, Doamne, fa sa se completeze lista noastra cat mai repede cu bebei asa frumosi si voinici si sanatosi si dulci!
Cleo,
m-am topit toata de emotie citind despre cum sarbatoreai tu in copilarie Pastele. Ce frumos!! Eu n-am avut niciodata parte de asa ceva, pt. mine Pastele era ca orice alta sarbatoare, un pretext ca sa se adune familia ca sa-si etaleze mama talentele culinare si servetelele apretate, iar in final sa iasa cu cearta, cu palme peste cap pentru copii, cu barfe ulterioare despre adultii invitati etc.
Dar imi face bine sa citesc ca altii au alte amintiri 
Pentru DanaH, Cleo, Diana79, socrate: 

MsBB,
Baga mare, ca fetita Yanniei are neaparat nevoie de sustinere si intariri acolo pe prima pagina, singurica printre baietei
Si stai linistita, mie doctorul mi-a zis ca se pierd cam 9 kile la nastere...
Lavinia, iar am gasit un punct comun: la mine bebe avea 1.500 g in saptamana a 30-a dar doctorul mi-a zis si mie ca cica ar fi mai dezvoltat cu 2 saptamani. Acu', cine sa-i mai inteleaga, cu ce grafice lucreaza ei, ca eu nu mai am incredere in nici un grafic! Punct. Bebe o sa fie maricel ca ta-su si cu asta basta, important e sa iasa cu bine, nu? Si relax, o sa vezi ca nu ai luat nimic de la bebele ala!! 
socrate, intrebarile care te framanta pe tine ma framanta si pe mine, si eu am stari contradictorii, eu barem inca nu realizez ce schimbari masive vor veni in viata noastra, casa noastra inca arata ca si pana acum (cu exceptia catorva cutii cu lucruri de bebe), eu parca plutesc in sfere de haos, n-am nici un plan, sunt bezmetica si singurul subiect care ma preocupa la ora asta intens este cu vaccinarea (am si postat la Parintii intreaba, parintii raspund - si presimt ca-mi iau niste replici arogante de la unii medici "atoatestiutori", dar nu-mi pasa; by the way, subiectul a fost initiat de colega noastra de odisee deeapui). In rest, sunt complet aeriana, las timpul sa-mi treaca printre degete, imi adun fortele care va sa zica, pentru marea incercare. Poate ca temerile se vor accentua cand se va apropia nasterea, dar in fond am reusit eu atatea in viata, ce-o fi o nastere, dom'le, sa nu-i fac fata? Si, vorba aia, daca nu fac fata fac spate
Gabitza, si eu (tot Scorpion sentimental
) numaram zilele pana la concediu si apoi in ultima zi parca mi se pusese un nod in gat cand m-am despartit de toata lumea... E o senzatie f. ciudata, dar lasa ca-ti trece, dupa cateva zile acasa te adaptezi imediat 
Iulia83, bine ca ai aparut, ca ma temeam ca ai sechestrat tu tocmai barza lui Cleo ;-)) Sa stii ca nici eu nu am avut arsuri, iar baiatul meu probabil nu va scapa de chelie (la Bogdan a inceput caderea masiva a parului pe la 16 ani!!). Sau poate are noroc sa ma mosteneasca pe mine, ca eu am din belsug...
fecian,
eu nu cred ca alea sunt contractii de nastere, probabil sunt contractii normale (alea cu intaritul burtii) sau cel mult cele premergatoare nasterii, se mai intinde sinfiza pubiana, zgomote din alea am mai avut si eu cateva... Poate ca bebe Gabriel coboara cu capul in bazin si incet-incet se pregateste de iesire, dar nu cred ca ai motive de ingrijorare. Keep cool !
alina anto, s-ar putea sa ai dreptate cu parul. Eu am avut pufulet fin si acum am ditamai claia de par des, in timp ce Bogdan avea o coroana de par auriu si cret, iar de la 16-17 ani cheleste in draci... Dar nu e regula ca tb. sa fie la toti asa, evident...
Ylari, am o recomandare pt. cum sa te razi jos: pune-te pe o parte, ridica un crac si incearca din spate, printre picioare!! Moasa de la curs ne-a zis ca din saptamana a 35-a sa incepem sa masam perineul si asta se face tot din spate, printre picioare... Ia vezi daca te descurci si cu lama ![]()
Getutza, abia te asteptam cu amanunte despre nastere!
si sa scape Bogdanel cat mai repede de colici... Doamne, ce scump e, si ce minuscul, si ce fragil... te ia ameteala cand il vezi, e ca o bijuterie!!
Noi pe 30 aprilie implinim 5 ani de casnicie si inca nu avem nici o idee cum sa sarbatorim. Bogdan nu e prea amator de iesit la restaurante (narcisista si superficiala de sora-sa era si este obsedata cu iesitul "pe terasa" si pe el mentalitatea asta l-a scarbit pe viata), dar avem in apropiere un restaurant spaniol unde chiar pe 30 are loc un spectacol de flamenco si poate ca ar fi misto sa mergem acolo, plus ca fac aia acolo o PAELLA de te lingi pe buze (astepti 45 de minute dar ti-o aduce proaspata-proaspata intr-o tigaie enorma!) si in plus au un desert bestial care se cheama PIJAMA (crema de zahar ars, inghetata Viennetta, frisca si fructe - totul impreuna pe aceeasi farfurie - un orgasm culinar de superclasa
). Sa vedem, poate-l conving sa mergem.
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa 
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
aldaesme spune:
Salutare,
vad ca sunt rau ramasa in urma cu felicitarile. Asa ca:
Felicitari:
Analisa pentru ANDREI RAZVAN
Getutza pentru BOGDAN SILVIU
Dordia pentru TUDOR-DUMITRU
Cadina pentru COSMIN
Simonacip pentru MATEI
Bine ati venit pe lume dragii nostri!!! Sa va fie viata frumoasa si sa o traiti din plin!!! Sa aveti parinti cuminti!!
Refacere rapida mamicilor si multa fericire alaturi de copilutzii vostri si taticii lor!!!
O zi buna si tot binele din lume tuturor!
Esme