Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Piciulika
Am insa o intrebare: cum va descurcatzi voi, la pretzurile astea aberante?!?! Astia nu-s normali!

.. mama mi-a zis din-nainte sa vin cu de toate pt bebe, ca nu se stie ce imi rezerva ..supermarketurile. Cer iertare ca nu mi-a trecut prin cap sa iti dau acelasi sfat ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciule, nu intreba de preturi... Aici-sa nu-i Cascavalia. Mustela e infernal de scumpa. Gasesti si pampers sensitive. Eu folosesc huggies simple, alea numai cu apa, ca popo-ul nostru sensibilos nu suporta nici un fel de lotiune.

Nana, multumim din suflet de complimente. Sa stii ca tot citind din urma (ca am romane intregi de recuperat), am vazut un rostogol bucalat si vesel, de mi-a crescut un zambet pana la urechi, din ala amestecat cu lacrimi.

Si am vazut si un Gheo genial cu lamaia lui! De Sofia nu mai zic nimicutza...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Ramonaiani, mercic de pont. Eu n-am luat niciodata avocado, tocmai pentru ca m-am fript cu diverse ciudatenii negustate pana atunci: mango, ananas, nuca de cocos.

De la nuca de cocos folosesc doar coaja aia alba, iar mango l-am cumparat si tot asa, am uitat de el vreo 3-4 zile in bucatarie, pana s-a copt. Apoi l-am facut piure (crud) si i l-am dat Elizei. Mie imi place mango, dar sotul il detesta. Pana a mancat resturile de la masa fetei, si a vazut ce buuun si dulce era

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciulik, iubirea mea....ai vreun nr de tel in Ro? tare as vrea sa-ti aud vocea!
raspuns la intrebare...greu de tot....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Piciulika, bine ai venit !

Dar de calitatea pampersilor nu zici nimic ? Sunt groaznici ! Sa vezi preturi la laptele praf, eu am dat pe o cutie de 800gr.Humana 2, fix 700.000 lei vechi, aprox. 19.5 eur !!!
Indemnizatia de crestere a copilului de pana in 2 ani este 166 eur/luna si alocatia ( tot pana in 2 ani ) este 55 eur/luna. Cu banii astia trebuie sa se descurce o mamica in Romania.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Slippers, ai o bombonica de baiat, m-am uitat la semnatura ta de 2 ori sa fiu sigura ca-i baiat, asa e de finut ca o fetita...
Am vazut si laleaua si mi-am adus aminte, cand am plecat la parinti am oprit pe dn1 sa iau flori. avea o tanti in fata portii o galeata dar erau prea inflorite ( lalelele) si i-am zis ca vreau boboci. M-a invitat in gradina sa-mi iau singura ce-mi place, doamnelor, sa mor nu alta, in spatele casei avea o gradina imensa plina de lalele toate culorile, parca era un camp inflorit, care mai de care mai frumoasa, am stat si m-am plimbat vreun sfert de ora nehotarandu-ma sa rup sau nu din ele, pana cand a venit si tanti curioasa, ca de ce nu reveneam la poarta, daca s-a intamplat ceva....si a sunat si sotu', (ramasese in masina ca dormea Ghighi) contrariat ca intrasem in curte si nu mai veneam.
Pana la urma am plecat cu un brat de lalele (51) de toate culorile...

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by Sabina

'neata!
papanash, ne-ai lipsit, da stiam unde esti si ce faci, nu? :-))))

Adi, Lisa papa f bine. Astia pe aici spun ca sa dam conopida undeva dupa un an, o fi dand gaze? ca noi mamicile trebuie sa evitam la alaptat doar varza, conopida, fasolea usacata si mazarea.....
Tare ma tenta sa-i dau lui Gh conopida, da mi-a fost teama.
Ieri i-am cumparat avocadi si nu m-am hotarat cum sa i-l dau.
Ceva sugestii?

Ano, ce fructe mananca Vladut? La legume cam asa ii dau si eu. Vita inca nu am incercat, Adi si Ana, ce parte din vita ati fiert (o sa fierbeti) pt bb?

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Eu i-am dat avocado cu banana, bagat la blender si adaugat un pic de iaurt. Nu i-a placut. Poti incerca si fara iaurt, cum am citit o reteta in Superbebe: juma de banana si juma de avocado am dai io.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Anushkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....vai I'm in Love! e atat de scump Vladone! Sofia e topita si ea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, vad ca scleroza se instaleaza la mine incet dar sigur. Noroc cu Bernix, ca am vazut ca ma intrebai de fructe. Ii dau mere, pere, banane si borcanele de piersici sau fructe asortate de cumparat. Acum mi-am facut curaj si o sa ii iau si avocado

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Nu ii dau avocado cu banana pt ca prea ii dau banana in fiecare zi Plus ca profit de ambele ca-s cremoase si o sa le dau in combinatie cu chestii mai acre/zgrumturoase etc :)

Mergi la inceput