Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
greyeras spune:
Buna fetelor si de la noi!
In primul rand fac si eu cinste azi ca de o data face fata mea 7 luni si tare sunt mandra de ea. Si pentru asat tati a zis ca sambata cand eliber mergem sa-i luam puiutului catelul vorbitor, l-am vazut si noi la Real era 128 ron. Dar avem si Selgros aproape asa ca incercam acolo, variaza foarte mult preturile.
Danuta36 multam fain.
Luy intr-adevar apar si eu pe acolo, dar sa stii ca nu m-am mai vopsit de cand am ramas insarcinata in ianuarie 2007. Acum daca nu mai alaptez am de gand sa fac ceva in acest sens, deja am vorbit cu fata care ma tunde sa-i fac o vizita.
Am vazut pe aici ce le mai dati de mancare bebeilor, o sa incerc si eu aocado si broccoli. Apropo avocado am vazut in toate hipermarketurile la fructe, dar nu stiam ca este asa de bun pt bbei. Sincer nu am mancat niciodata si nici nu ma atrage sa gust.
Azi am iesit putin cu fata pe afara si a inceput sa ploua, aveam de gand sa ajung la biserica, dar nu am ajuns decat pana la farmacie sa iau Vigantol. Maine ma duc sigur sa o impartasesc.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Slippers ai un pui minunat. Ce frumos doarme el in scoica, a mea nu mai sta demult in ea sare parca are arcuri.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
slippers76 spune:
Greyerash, stai linistita ca nici domnul arculetz nu mai sta. Il mai pun adormit, cand mi-e lene sa urc sa-l duc in pat. Sa-ti traiasca mandretea de fata si la multe lunitze!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Gabitz, avocado gaseszti in toate supermarket-urile care au si raion de prospaturi. Eu nu prea stiu sa-l aleg.
Adevarul e ca daca noi n-am mancat in copilaria noastra, nu ne prea atrage la batranete ( vorbeam despre mine si sot). Dar pe Eliza incercam sa o obisnuim de mica cu mai toate gusturile.
Avocado il iau tare de la magazin si-l las vreo 2 zile in bucatarie sa se coaca (atentie ca daca il luati deja copt, si mai ales daca a fost 'incercat si pipait si presat' de altii inainte, sa vada daca-i copt, carnea fructului se oxideaza). Cand e copt e cremos, seamana cu untul - se taie in 2, se scoate samburele si se ia cu lingura din coaja. Cienva mi-a recomandat sa il amestec cu unt, sare si piper si sa fac tarte. Parerea mea la reteta respectiva: [bleah]. De-aia nici n-am mai cumparat pana nu i-am dat Elizei amestecat cu mar (toate crude). Un deliciu ...
papanasha Eliza (06.09.07)
Piciulika spune:
Intru scurt sa va spun ca am ajuns bine la Oradea.
Micul Printz a fost atat de cuminte pe tren-avion-masina ca in afara de flirturile la greu cu stewardesele nu am sa-i reprosez nimic. (Bine ca nu tatalui. )
Pe avion aveam ceva emotzii ca va plange sau speria de motoare (tipa de la check-in ne-a pus in c_ _u avionashului, langa toaleta si motoare - probabil ca daca plange, sa deranjam doar 1/2 din pasageri?! (ca alta explicatzie nu pot gasi). Insa baiatul meu era calm si surazator si si-a baut cuminte sticla de lapte de Mami la decolare si alta la aterizare, nici un mac. Malevul (maghiarii) ne-au dat produse Nestle pentru el - suc (baut de mami) si piure de pui cu morcovi. Nu le-am spus ca e dez-diversificat deocamdata.
Singura problema e ca in masina (3 ore, ca au extins autostrada) era cald, plus AC (miiic) si mi-a transpirat in scoica si... noaptea deja imi tusea si dimineatza mi-a facu un pic de sub-febril. A primit un singur paracetamol 200 si nu mai are febra de ieri, dar tuseste inca destul de nasol. Sper sa-i treaca si asta.
Va pup si printre multele vizitatziuni sper sa mai intru si pe la voi...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Pe avion aveam ceva emotzii ca va plange sau speria de motoare (tipa de la check-in ne-a pus in c_ _u avionashului, langa toaleta si motoare - probabil ca daca plange, sa deranjam doar 1/2 din pasageri?!
Ma bucur ca ati ajuns cu bine. Distractie placuta in continuare.
Si pe noi ne-au pus la dus tot acolo , dar la intors romanii ne-au poftit in fata, ca aveam prioritate. Si am stat pe primul rand, langa bastanii de la 'bizniz class'.
papanasha Eliza (06.09.07)
slippers76 spune:
Ramonaiani, mercic de pont. Eu n-am luat niciodata avocado, tocmai pentru ca m-am fript cu diverse ciudatenii negustate pana atunci: mango, ananas, nuca de cocos.
Piciule, ma bucur ca ati ajuns bine. Pupam Michael pe zulufi si sa aveti sarbatori tihnite.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Happiness_4_us spune:
Ana, m-am topit dupa Vladut. Ptiu s anu il deochi. Manca-l-ar mama pe el de frumos. Cum studiaza el tot ce misca, iar in scoica e de-a dreptul mortal. o falcuta dulce si grasunica.
Piciulika, ne bucuram de vesti si ca ati ajuns cu bine la destinatie.Pupici ursuletului ca a fost cumintel pe drum, doar are mama baiat mare, nu? Concediu placut si un Paste fericit!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Un Paste fericit fetelor!
Noi vom pleca la mare...daca nu-mi rezerva vreo surpriza pitica.
Sper sa nu uit aparat foto ca data trecuta.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Piciulika spune:
Ah, uitasem.
Pe langa patutz, carutz si alte minunni, nu am carat incoace pampersi si servetzele umede pt popo - le-am luat de aici (muult mai scumpe decat in Elvetzia!)
Am ales, pt poponeatza lui cu eczema, servetzele de la Mustela, marca de care va auzeam/citeam pe voi povestind, pt atopici. Fara alcool, hipoalergene blah-blah, DAR cu un parfum infernal (nementzionat nicaieri!), de am angoase cand trebuie sa-mi schimb baiatul! Sunt sinistre!!! Imi ramane parfumul ala pe degete... Fundul lui e bine, nasul meu epilat pe dinauntru de un parfum ce-mi aminteste de sectorul detergent (Dero) e la Metalo-Chimice pe vremea lui Ceasca. Mai ceva decat madlena lui Proust, ma trimite in timp...
Si am dat de exact 3 ori banii (acasa eram la Pampers Sensitive) ca sa am placerea (avem f bune si la de 5 (cinci) ori mai putzini bani, "sensitive" - si nu, nu-s marca cea mai ieftina, exista si mai si, si-s ok si alea).
Am insa o intrebare: cum va descurcatzi voi, la pretzurile astea aberante?!?! Astia nu-s normali!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate