Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Anushkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....vai I'm in Love! e atat de scump Vladone! Sofia e topita si ea!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Si io dupa ai tai
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ana, mami de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slippers76 spune:
Papanash, pupi Lalelele sunt favoritele mele. Daca as avea o tarla, lalelele as pune, cu miile.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Greyeras, sa-ti traiasca !
Am vazut saptamana trecuta catelul vorbitor la aucham, cu numai 950 mii vechi.
Roxali, multumim de urari, asemenea si voua ! La care mare mergeti ?
Danuta, multumim. Si Ghighi trimite pupici la Miru. Totusi, de care si de unde bonuri ?
Adimercedes, mie mi-a zis dr. si am gasit si scris, carnea se fierbe 2 ore inainte de a o blendui, sa iasa toate toxinele. Avocado o sa incerc si eu, n-am stiut ca e asa minunat pt. bebei.Dar la stomac cum se comporta ? ca la para e jale la Ghighi, o singura data i-am dat si s-a deranjat ff tare.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
papanash spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
CECILIA trebuie sa ti le dea sunt dreptul tau, si e vb totusi de 1700 lei. Tatal meu este director si le da la persoanele in CIC si far cerere.!!!! S-au dat in mai toate scolilie!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Andreea, nu-mi da si mie ? Ca sa fie si mai ok pot sa fac si o cerere....
![](icon_smile_big.gif)
Fetelor, cine mai vrea bonuri, facem lista? Cine mai e in CIC ?
slippers76 spune:
Roxali, drum bun spre mare si musai sa vii cu poze.
Papanash, la noi para e mana cereasca. Ca are tendinte de constipare. Si cu para ne scoatem.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
papanash spune:
Rox, tu esti femeia fenomen, te descurci excelent la toate, mamica, job, sotie, pai de unde doamna atata energie ? ce te mobilizeaza ?
Io mi-am propus sa incep serviciul dupa ce ma satur acasa, adica nu prea curand. In orice caz, am hotarat ( noi, nu numai eu )sa nu luam bona, sa stau cu Ghighi pana il dam la cresa, sa gasim ceva potrivit, dar asta la anu'. Jobul meu e foarte dinamic si stresant, nu am cum sa stau doar 6 sau 8 ore la birou, asa ca mai bine mai tarziu decat sa fiu o mamica stresata. Si, cel mai important dintre toate motivele, am asa o mare placere sa stau cu puiul, in fiecare zi are ceva nou, avem tabieturi de trezire cu masaj si pupici, avem jocuri preferate, a inceput sa imite,tipa la jucarii, incearca sa vorbeasca....ma minunez de fiecare noutate si mi-ar fi tare greu sa-l stiu departe.
papanash spune:
Teo, bine ai revenit, chiar am crezut ca te-ai internat. Ce-ti mai fac amigdalele, le-ai rezolvat ?
Cuscra lu' Teo, da-te de dupa canapea......
Carpatinooooo !!!!!!!!!!
Simmmmmmmmm !!!!!!!!!!
Slippers, din pacate nu te pot ajuta cu firma de catering, dar si eu sunt de parere ca e o cheltuiala nejustificata, mult mai simplu te descurci singura cu tartine si alte chestii. Copii agreeaza ideea de bufet suedez, nu le place sa stea la masa, cel putin asa am constatat eu in cateva randuri in care am organizat aniversari pt. nepoti.
dar tu stii cel mai bine ce si cum. Eu asa as face si mai degraba as inchiria un clovn sa-i distreze.
papanash spune:
bancul zilei:
3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Audi sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Audi la un stop. Cel cu Audi plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite... a murit nevasta-mea ieri... si am vazut-o azi prin Rai ...era pe role.
l-am primit de la sot, cu completarea ca el o sa primeasca un Rolls Royce parca l-am intrebat io ceva....
devylla spune:
helou
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Ana, pe Vlad cel cumintel si papacios, ce frumos doarme el acolo.
Papanas, sunt deacord cu tine, in fiecae zi fac ceva nou.....si eu o sa stau cat mai mult cu puiul meu acasa......despre bonuri, sigur Andreea iti da si fara lista....hihi
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze