Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - de mult vroiam sa intreb...ca eu sunt mai de la tara...de unde luati voi avocado?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si mai uitam sa spun ceva....gaza mea a reusit sa se intoarca si de pe spate pe burta!s-o pupe mama de fetitza desteapta!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, eu stau in Crangasi, dar de unde sa-ti par cunoscuta ca n-am pus nici o poza cu mine ? Poate in aia cu cactusul inflorit ?

despre de tichete vorbiti ? ca eu n-am primit nici cadoul de mos de la serviciu, ca cica se da numai la mamici care lucreaza, iar eu eram in post-natal....

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

si mai uitam sa spun ceva....gaza mea a reusit sa se intoarca si de pe spate pe burta!s-o pupe mama de fetitza desteapta!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

al meu sta numai pe burta sau in picioare atunci cand face kk, stiu cand trebuie sa-l schimb dupa cum se aseaza...

Ai doi copii frumosi si talentati, ce mamici fericite sunteti cele cu 2 copilasi, chiar daca-i un pic mai greu si satisfactiile-s duble, cel putin.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

i-am dat pana la urma cereale de porumb, orez si lapte(Milupa) in combinatie cu avocado si niste stropi de lamaie. A ras toooot :)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

nu-i prea acida lamaia ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Originally posted by gabitz78
legat de kg... la categoria "tantar" se mai inscrie cineva?
eliza nu vrea fructe neam, dar papa legumele cu carnitza(morcov si dovlecel).dar nu ma stresez...o sa manance si fructe la un moment dat.

Cred ca noi ne inscriem . A mea nu mananca de nici o culoare legume . Conopoda i-am dat din borcanas de la Hipp, dar cu broccoli m-am chinuit singurica sa il fierb, pasez etc. L-am amestecat cu morcovi si cartofi - si mi-a scuipat tot. Nici carnea n-o mai vrea in ultima vreme...
O fi si genetica chestia, ca nici mie nu-mi place conopida sau broccoli [bleah].

papanasha Eliza (06.09.07)

brocoli cumparat proaspat are inflorescenta care este foarte tare ( mai tare ca la conopida), eu i-am taiat partea aia. si ce am blenduit ( impreuna cu morcov, pastarnac ) am insistat pana s-a facut pasta fina-fina, dupa asta am diluat mult cu apa in care au fiert legumele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

papanash pupici lui Ghighi cel vesel,l-am admirat in filmulet,si eu si Miru..

dulceturilor sarbatorite azi:Yannisa Milena de mami Marunzika si Ana Adelina de mami greyeras!

Ca tot vorbeati de bonuri,noi le-am terminat deja,parca nici n-au fost...azi mai primeste tati cateva si de la al doilea job.Prima de Pasti a fost in valoare de 150 ron si macar m-am ales cu o oala de inox faina,la care tot visam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lamaia e acida, dar eu am pus maxim 5 picaturi la cca o treime de avocado amestecat in cereale cu lapte
Gabitz, de la supermarket.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Danuta, sa stapanesti sanatoasa oala. Si cu folos.
Gabitz, faci cinste cu supica? yammmm La mai multe intoarceri!
Doamna Papanasha, sa va traiasca papanasul dulcic. Manca-l-ar mama, are volan!

Eu broccoli il fac la steamer. Se inmoaie bine si se paseaza usor.
Gabitz, avocado gaseszti in toate supermarket-urile care au si raion de prospaturi. Eu nu prea stiu sa-l aleg.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sa va arat ce mai facem eu pe-acasa. In primul rand www.flickr.com/photos/16792873@N07/2438597738/" target="_blank">pap toooot, apoi verific si www.flickr.com/photos/16792873@N07/2438598324/" target="_blank">dulapurile din bucatarie, sa vad ce mai piteste mami prin ele. Pe urma ma asez la fereastra si o rog pe pisi sa vorbeasca cu mine dar www.flickr.com/photos/16792873@N07/2438597208/" target="_blank">nu vreaaaaa. Si atunci www.flickr.com/photos/16792873@N07/2437772939/in/photostream/" target="_blank">ma rog sa stea ploaia sa pot iesi afara s-o trag de coada, ca-i rea cu mine. Dar cum ploaia nu sta, imi gasesc de lucru si verific daca www.flickr.com/photos/16792873@N07/2438592384/" target="_blank">plintele sunt bine puse si verific si www.flickr.com/photos/16792873@N07/2437772011/in/photostream/" target="_blank">tivul perdelelor cu dintii, sa vad cum stam. Asaaa... Totul e in regula... Si eu am obosit tare asa ca trag un www.flickr.com/photos/16792873@N07/2438616798/" target="_blank">pui de somn. Uf! Ce grea-i viata de bebe...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput