Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

vad ca vorbiti de papa. eu i-am dat ieri piure cu carne de vita, pulpa mai precis. i-am portionat si am congelat carnea, asa ca am rezerve pentru el si pui si vita. Peste deocamdata nu i-am dat. Legume congelate am bagat asa: mazare, fasole verde, morcov ( de-astea romanesti) si a mancat bine. Nu foarte mult dar cu pofta. Eu cand vad ca nu mai vrea, nu insist, mai incerc dupa cateva ore sau a doua zi. Conopida-i place foarte mult si i-am mai dat si brocoli. Pana acum n-a facut mofturi decat la cartofi, mananca doar cateva lingurite pireul in care mixez cartofi.
sa va zic ce personalitate are: ieri am schimbat lenjeria de pat si am pus una noua , de-aia grofata ( nu sunt fan, am primit-o cadou si are imprimeu f misto) . n-a vrut sa adoarma pana n-am schimbat-o, era prea batoasa, lui ii place moale, sa se rasuceasca pe burta-n somn si sa fie moale perna si pilota, se baga si cu nasu'-n perna....si-asa schimbam eu la ora 11 noaptea lenjeria

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

ne-am simtit foarte bine la bunici, i-am aniversat frumos, a fost casa plina ( de-aia am plecat duminica dimineata, ca n-aveam loc cu bebe si sa nu-l stresam)in schimb am mai stat dupa ce au plecat neamurile si a fost mai rezonabil. Andrei a fost in mare forma, de unde ma gandeam ca reactioneaza rau la aglomeratie, de unde, s-a simtit in centrul atentiei si a fost un fantastic....tare mandra m-am simtit.Cadoul cel mai impresionant a fost, bineinteles, montajul video cu poze de cand erau tineri, noi,copiii noi-nascuti, nunti, botezuri, si tot asa, pe firul timpului, pana la cel mai recent vlastar al familiei, Andreiutzul neu drag...

Am mai ramas si am ajutat-o pe mama la curatenie ( mai mult cu prezenta) si acum m-am intors pusa pe fapte mari, curatenia-i gata dar incep cu gatitul.
Sim, unde esti, am nevoie de suport tehnic, hai sa ne sfatuim la retete de drob, bors si stufat. Cumparaturile-s deocamdata pe lista la tati, sper sa le aduca diseara. Voi ce pregatiti ?

Mergi la inceput

Cu parere de rau vad ca s-au petrecut schimbari in clasamentul concursului 'clipe de viata', cand am intrat duminica era Marunzika pe primul loc si la distanta mare de ceilalti, acum vad ca s-a votat si dupa data limita, apare scris si clasament final si clasament provizoriu, nu mai inteleg nimic.....

Ma bag sa citesc din urma, cat mai doarme Ghighi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Adi, Lisa papa f bine. Astia pe aici spun ca sa dam conopida undeva dupa un an, o fi dand gaze? ca noi mamicile trebuie sa evitam la alaptat doar varza, conopida, fasolea usacata si mazarea.....
Tare ma tenta sa-i dau lui Gh conopida, da mi-a fost teama.
Ieri i-am cumparat avocadi si nu m-am hotarat cum sa i-l dau.
Ceva sugestii?

Ano, ce fructe mananca Vladut? La legume cam asa ii dau si eu. Vita inca nu am incercat, Adi si Ana, ce parte din vita ati fiert (o sa fierbeti) pt bb?

Sabina, i-am dat conopida putina, cateva florete amestecate cu morcov. Nu i-am dat o masa completa de conopida. Cred ca da gaze daca e doar conopida, dar am pus doar pt gust. Si cand a mancat prima oara conopida i-am amestecat-o in morcov, asa cum am zis. Dar o poti amesteca si cu cartof. Poti da combinatii de 3-4 legume printre care si putina conopida.

Avocado e superb cu banana. Dar eu l-am amestecat si cu mar mai acrutz. Nu il da simplu, ca e f fad la gust. Eu il folosesc ca sa taie din gustul de acru la unele soiuri de mere sau sa tempereze pe cel de dulce. Si se mai poate folosi si in caz ca ce ai gatit e prea lichid :D Oricum, avocado e exceptional pt bebelusi, si nu numai, pt ca e f bogat in Omega 3, Omega 6 si grasimi "bune", f importante pt sistemul circulator, dezvoltarea creierului etc.

fug ca tzipa

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Revin. De la vita am sa ii dau pulpa, o tai in bucatele, o pun in putin ulei sa se sigileze aromele si sucurile inauntru si apoi o dau la fiert la foc mic 20'. Bineinteles ca o combin si cu legume.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

i-am dat pana la urma cereale de porumb, orez si lapte(Milupa) in combinatie cu avocado si niste stropi de lamaie. A ras toooot :)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Ieri i-am cumparat avocadi si nu m-am hotarat cum sa i-l dau.
Ceva sugestii?

Eu am amestecat un avocado cu un mar. A iesit asa cremos, si papa la nebunie.

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by gabitz78
legat de kg... la categoria "tantar" se mai inscrie cineva?
eliza nu vrea fructe neam, dar papa legumele cu carnitza(morcov si dovlecel).dar nu ma stresez...o sa manance si fructe la un moment dat.

Cred ca noi ne inscriem . A mea nu mananca de nici o culoare legume . Conopoda i-am dat din borcanas de la Hipp, dar cu broccoli m-am chinuit singurica sa il fierb, pasez etc. L-am amestecat cu morcovi si cartofi - si mi-a scuipat tot. Nici carnea n-o mai vrea in ultima vreme...
O fi si genetica chestia, ca nici mie nu-mi place conopida sau broccoli [bleah].

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

CECILIA trebuie sa ti le dea sunt dreptul tau, si e vb totusi de 1700 lei. Tatal meu este director si le da la persoanele in CIC si far cerere.!!!! S-au dat in mai toate scolilie!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cred ca ar trebui sa ma vait de eliza mea mai mult....ca da roade!
a papat asa: 55g morcov+dovlecel+carnitza de pui(pulpa), apoi 110 ml supica in care am pus o masura de fulgi de orez si 40 g mar copt+o masura de cereale de mar!nu mi-a venit sa cred!asa ca...fac cinste!!!!!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput